Årsresumé del 3, sista delen!

September började med mycket i skolan! Hade ett flummigt spexfoto med klassen som blev sjukt snyggt ;) . Var på bio med Älsklingen och såg L.A Gigolo.
Åkte upp till Kristianstad till Emma och vi körde en liten utgång där! I September färgade jag också håret brunt , vilket jag ångrar ibland men just nu är jag sjukt nöjd med det!
För första gången så tränade jag också på gym frivilligt med Kajsa, Kenny och Peder vilket var sjukt skoj! Haha, lite pinsamt dock eftersom jag är liten och klen . Men endå :P haha.




Oktober inleddes med studentmössprovning vilket gjorde att man verkligen kände att det här är slutet på alla år i skolan. Äntligen! Blev även en utgång på Le Cardinal där jag var så dragen att jag trillade i trappan och slog mig. Haha, dock gjorde det inte ont då .... Dagen efter var det 18-års fest för Samra!
I skolan fick vi också vår första svåra uppgift i dansen, och det var att göra ett danssolo på en minut. Då hade man panik, nu känns det inte så stort/svårt.. Haha!
Oktober var jag också lyckligt lottad och fick åka upp till Stockholm med mamma och anton! Där blev det shopping, Körslaget med Ola & Green Day!!
Mycket festande denna månaden, blev även chillkrök hos Peder och Halloweenfest hos Vevve!
I skolan fick vi nästa utmaning, denna gången var det att göra ett danssolo på 3 minuter! I början hade man panik, nu känns det inte heller så farligt. Bara man tar sig tid ju!
Oktober avslutade med höstlov, då det blev bad & musikal!


I november tog jag vaccinet mot Svininfluensan vilket gick ganska bra men jag blev lite sjuk och var ganska sjuk under denna månaden tyvärr.
Utgång även denna månaden, på Cantina denna gång och dagen efter hade vi öppet hus på skolan vilket gick åt helvete! haha!
I slutet på månaden hade vi tre dansföreställningar , en för nära och kära och två för skolan. Det var så sinnesjukt jäkla roligt och adrenalinet pumpades runt i hela kroppen. Bara längtar till de vi ska ha nu till våren. Helt underbart!! <3<3 . En utgång till hanns med, denna gång på Tempel och dagen efter blev det fika med Christina , Sara, Emma & Sofie. Vi gick också på bio och såg New Moon!



Årets sista månad nu då! December! Denna månaden var varit sjukt  bra, och jag har varit sjukt trött och på ett mycket flummigt humör! Mycket sjuk denna månaden har jag också varit..
Hela månaden har jag haft lite julklappsshopping Skåne runt , lite jumys på väla med mina Babes hade jag iaf! Det har varit myskväll/chillkrök hos Kajsa , lussevaka där vi snodde en julgran ..
I skolan fick jag sjukt bra betyg på dansen och skolan slutade och gav mig ett skönt jullov framför mig! Firade ett halvår med min Älskling vilket var underbart. Aldrig varit såhär lycklig!!
Även denna månaden bjöd på utgång då Maddisen fyllde år och vi begav oss till Crom!
Snön föll också vilket gav oss en vit jul och jag hann åka pulka innan den smälte! Julen firades först hos Farmor på lillejul, hos mormor på julafton och sen kvällen & natten hos Baby! Dagen efter var det släktmiddag med Babys släkt . En massa mellandagsrea har det också blivit . Senast fika med Christina , Sara & Skånetöserna och näst på tur? NYÅRSAFTON!!!!!!!!





GOTT NYTT ÅR ALLA! <3

Årsresumé del två!


Maj började med en skitdålig första dag då jag mådde uselt . Men det löste sig senare som ni alla vet, och månaden fortsatte liksom April med mysga hemmakvällar <3.  Jag kuggade min uppkörning också, jag var alldeles för nervös vilket inte var speciellt roligt.. Men i slutet av Maj, den 27e för att vara exakt!
I mitten av maj åkte jag och Emma upp till Stockholm där vi var på ett galet Rixfm som var sjukt kul!! Månaden avslutades  med en rolig grillfest hemma hos mig!




Den 1 juni träffade jag och mina Skånetöser Ola för första gången på 7½ månad! Under den dagen blev vi också intervjuade av Diggiloo som hamnade ute på deras hemsida. Lite pinsamt, haha! Baloo tog studenten och några dagar efter det var jag på Retro med mina brudar från klassen! Mycket skoj! Jag gjorde min första vuxengrej också - jag röstade i euvalet! Tvåan tog äntligen slut och det firades först i Danmark och sen med lite fest hemma hos Elin! Dagen efter dansade vi för studenterna vilket var en helt underbar känsla! Samma dag tog Emma studenten och då var vi där för att fira!
I juni började också mitt sommarjobb vilket var ganska tråkigt i början men blev roligt sen när man lärde känna alla! I mitten av juni var det midsommar , då det var fest hos mig och den kvällen blev jag & Kenny tillsammans vilket var helt underbart!
Första sommarmånaden fortsatte med utgång i Halmstad med Emma & Sara, med fest hos Sabina, mys med pojkvännen och en massa jobb!




Juli inleddes med EMD i Trelleborg som var mycket roligt med sjukt mycket flumm och en Danny som stirrade på mina bröst 8) haha. "Spruta på mig".... Tre dagar senare var det dags för Rixfm i Kristianstad med de alla bästa , där både Ola och EMD var med : ) . Jobbade en massa till, och i mitten av juli avslutades jobbet efter en månad och jag blev 17000 kronor rikare vilket var helt underbart! Det blev Landskronakarneval med Sofie, Ven med familjen, och samma kväll där var det också KuliJuli med Madde och Emma och ett avslut med gratis drink på Hampan!
Var på mitt livs första fotbollsmatch med Peder och såg Mff. Paddlade kanot och var på Helsingborgsfestivalen med en massa folk! Skoj!
I slutet på Juli åkter jag på semester med min familj, till Nättraby i Blekinge. Jag stannade i fem dagar innan jag åkte tillbaks till skåne för att leva samboliv med min Älskling vilket var sjukt mysigt! Efter cirka en och en halv dag med honom drog jag till Båstad, mötte upp Emma och Baloo på tåget och tillbringade sen kvällen med Digiloo och en sjukt flummig signering för att sedan tälta mitt emot stationen... Haha!



Augusti började med att vi direkt efter vår tältning i Båstad åkte till Halmstad där vi mötte Sofie och kollade på EMD. Samma dag åkte vi också upp till Göteborg för att träffa Frida!! Bodde hos henne över natten och dagen efter köade vi inne på Liseberg för att se Ola och vara med i tv med snyggaste paraplyhattarna!
Bara fyra dagar (eller tre?) dagar senare åkte jag och Emma upp till Kalmar för att gå på rix där med EMD! Sjukt skoj var det och den natten övernattade vi hos Tessan på Öland. Dagen efter åkte vi vidare till Växjö där rix var den dagen och också EMD. Här körde vi också utgång på Grace Nightclub med Rix efterfesten! Sjukt trötta var vi, ingenstans att ta vägen så natten spenderades i drygt tre timmar på en bajamaja. Så äckligt fräscht! ;) . Både jag och Emma vann varsin mobil på rix'en också bör tilläggas!
Tre dagar efter Rix i Växjö åker jag upp till Göteborg ännu en gång, denna gången med familjen för att åka karuseller på Liseberg. Här tappar jag också bort min nyvunna telefon. Jag var inte menad en ny? Haha!
Lite senare drog också Malmöfestivalen igång, gick i stora badbollar på vattnet med Baloo & var på NRJ för att kolla på Ola med älsklingen. Skolan började , och nu var jag inne på min sista hösttermin! Hade insparksdans för ettorna, allt drog igång med 11 danslektioner i veckan.
Sista helgen i Augusti var det RixFm i Lund  med Ola!





Årsresumé, och vi börjar såklart i Januari 2009!


Januari månad började med ett väldigt tråkigt jullov (har läst igenom min gamla blogg om vad jag gjort) med en del festande. Vårterminen av tvåan började igen och dansen drog igång igen. Mycket klagande från denna månaden var det. Bland annat på att jag var tjock, hade tråkigt och ja. Jag krävde väl en massa uppmärksamhet.. Haha! Såg även Danny i Malmö med mina kära vänner och så blev det bio efter det med disneyfilmen Discodaggarna. Kommer ihåg hur mycket vi satt och skrattade åt den, då det var EMD som gjorde rösterna till maskarna ;) .
En massa bilkörande med pappa var det också, hade skrivit in mig på körskolan men inte bokat in några körlektioner än så nu var det en massa övande för att jag skulle klara mig så bra som möjligt! I skolan började jag nu också bli väldigt bra vän med de som jag numera umgås med alltid och flummar. Då var jag lite tillbakadragen, flummande med dom men höll mig i bakgrunden. Vågade inte ta lika mycket plats som alla andra.

Shoppade gjorde jag också, en jäkla massa. La ut grejer på bloggen som jag ville ha och typ en vecka senare hade jag allt det där. Sjukt! Undra vart fan jag fick pengarna ifrån?





Februari inleddes med att jag tappade min oskuld i skidåkning! Mina ytterst snälla kompisar glömde dock att lära mig ploga till en början vilket gjorde att jag flög fram! Efter ett tag gick det ganska fint tils jag av misstag kom in på en svart backe och ajajaj sa min fot! En rejäl stuckning där vilket gjorde att jag missade drygt två veckors dans i skolan. Inte okej!
Under februari var det också Melodifestivalen som jag hissade och dissade varje vecka! När mello var i malmö så åkte jag och Sofie ner där och jag träffade på Yazmina som var med Idol förra året vilket var ett mycket kärt återseende! I Februari hade jag också min första körlektion på körskola vilket var nervöst men det gick helt okej! Under sportlovet var jag på bio med min syster och såg Bolt och jag var också uppe i Kristianstad - där jag badade och krängde kinamat med Emma!
Utöver detta så var det en ganska händelselös månad!




Mars inleddes med ett chillkrök hos Peder dagen innan min födelsedag! Gissa vem jag tvingades pussa där som det senare blev något väldigt bra av? ;) . Jag fyllde 18, vilket jag firade med utgång på Crom med Emma! Fick även min rosa Samsung touch som jag då var jätterädd om (som nu ser rent förjävlig ut... ) , och samma dag så var det final i Mello som jag såg på hemma hos Sofie där Skånetöserna hade myskväll!
I slutet av mars hade jag ett chillkrök med mina kompisar från högstadiet och vi hade mycket skoj. Myste med en speciell person där med som jag senare hade myskväll med tillsammans med Peder. Det var ganska roligt för Peder visste att jag tyckte om Kenny , men inte Kenny. Hahah, så Peder satte sig emellan oss för att vi inte skulle göra något och jag var skitblyg och vågade inte säga något. Hahah, som det kan gå!




April då? Jo då var jag och såg Måns på Centersyd och efter det så flummade jag runt med Sofie i Torp. Så sjukt roligt hade vi och jag tänker bjuda på videon som en favorit i repris!
Månaden bestod mest av mysiga hemmadejter , panik på körkortstester och körkortsplugg som jag aldrig klarade.  Träffade EMD i malmö där vi mobbade äcklena, pluggade körkort och flummade. Danny som tyckte att jag var snygg och jag som dampade på matte för att han segade , "kan du skriva nu så jag kan gå vidare"?
Klarade både riskettan och halkan & min uppskrivning!
Hade dansuppvisning på Dunkers Kulturhus med klassen där vi visade upp vår avslutningsdans. Och April avslutades med valborg som blev hemskaste tänkbaraste...


Original Video - More videos at TinyPic


Nyårslöften?



Har ni skrivit ihop några nyårslöften? Jag har börjat nu så smått. Har just nu sex stycken som jag hoppas jag kan hålla. Det är nog ganska enkla löften i sig och jag hoppas jag kan komma på fler. Tycker det är ganska roligt om man klarar det för då vet man att man nått upp till sina egan förväntningar till sig själv !

Nyårslöften:

1. Ta Studenten. Ja, lätt att fixa men jag vill ju gå ut med minst Godkänt i alla ämnena! Jag ska inte låta
mitt humör styra på lektionerna och jag ska ha MVG i Dans och Scenisk A & B!

2. Ta mig igenom Costa Brava helskinad. Alltså studentresan. Jag ska komma hem utan att
ha blivit halvt ihjälslagen, nerdrogad eller som alkoholist. Jag ska heller inte ha gått upp i vikt
då jag kanske får problem med balklänningen eftersom balen är fyra dagar efter
det att vi kommit hem!

3. Skaffa ett jobb. Lämna CV i alla klädes- & skobutiker i Malmö, Lund & Helsingborg
inklusive alla köpcenter i närheten. Hellre pendla än bit än arbetslös!

4. Behålla kärlekslivet och sprida mer kärlek. Jag ska vara lycklig med min Älskling och skänka honom en
massa kärlek. Även ge en massa kärlek till mina vänner, som behöver det!
Jag ska bli en kärleksfull människa ;)

5. Börja gymma efter studenten. Efter 11 danslektioner i veckan måste jag antagligen fortsätta hålla igång
för att behålla kroppen fit for fight! Alltså ska gymkort inhandlas och jag ska gå på en massa
roliga grejer som spinning, aerobics och sånt skoj!

6. Spara pengar till en framtida flytt. Denna punkten kan dock bara göras om jag lyckas med punkt nummer
tre. Jag ska leva snålt, spara som fan och hoppas på en flytt till våren 2011!




Så ser det ut just nu. Ganska vettiga punkter enligt mig. Får se om jag kommer på fler innan nyårsafton och isåfall lägger jag upp listan ännu en gång och denna gång med nya punkter om jag kommer på något. Tur man varken rökar eller snusar så man slipper de där löftena om att sluta. Har sett hur svårt det är för jag har vänner som försökt.


Resumé av det gångna året!


2009 börjar gå mot sitt slut,
här är en sammanfattning av mitt 2009!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
-  Blivit kär & haft (har) ett seriöst förhållande, fyllt 18 & köpt sprit lagligt, sovit i en bajamaja, haft mitt sista sommarlov, höstlov & jullov..
Haft ett jobb.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
- Tror inte jag hade några!

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- Inte riktigt, men ja.. Det är privat!

4. Dog någon som stod dig nära?
- Nej, inte vad jag kan komma på!

5.Vilka länder besökte du?
- Sverige & Danmark ;)

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
- Ja..

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
- Det första datumet som poppar upp är 090619 <3

8. Vad var din största framgång 2009?
- Vet inte! Jag är inte speciellt känd ;)

9. Största misstaget?
- Valborg..  Att hösten blivit ganska dålig..

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
- Har varit småsjuk mest hela hösten..


11. Bästa köpet?
- jadu, mina skor? :D Nej men seriöst, ingen aning!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
-Vet inte, har varit ganska duktig på att spara iår! Antingen alla resor i våras och i somras, på kläder och skor eller på all sprit och utgångar! HAHA!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Japp, överlycklig!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
- I don't wanna miss a thing, Sexy Bitch. Haha, ganska många faktiskt.

.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Gladare skulle jag tro!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
- En massa..

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
- Suttit vid datorn 8) haha.

18. Hur tillbringar du julen?
- Hos min mormor & morfar med familjen

19. Blev du kär i år?
- Om jag blev!!!! <3


20. Favoritprogram på TV?
- Vänner och 2½ men!


21. Bästa boken du läste i år?

de två första twilightböckerna!


22. Största musikaliska upptäckten?
ingen tror jag..

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
- Ja!

25. Något du önskade dig men inte fick?
- Mer pengar? haha nej jag vet inte :P

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
- Var med Emma och firade min 18-årsdag på Crom!

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
- Finns alltid grejer man vil ha eller kunde gjort annorlunda!

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
- Mjukisbyxor och hoodtröja 8) haha

29. Vad fick dig att må bra?
- Den som verkligen fått mig att må mest bra är Kenny.. <3

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
- Edward Cullen ;)

31. Vem saknade du?
- Många, speciellt en på slutet vilket jag mådde sjukt dåligt över!


32. De bästa nya människorna du träffade?
- Kenny!! <3


Godkväll



En liten uppdatering om dagen kanske?

Vaknade sjukt tidigt idag med tanke på när jag gick och la mig som jag nämnde i mitt inlägg från imorse. Vid halv tolv dök Emma och Madde upp i torp efter en felkörning och skrattandes om att de bara såg åkrar. Storstadsbarn 8) haha.. Till Center Syd kom vi iallafall och jag fick äntligen tag i lackleggings! Även en röd tröja som ni ser i inlägget nedan införskaffades! Nu är jag i stort sett pank och inväntar nu studiebidraget så ett par nu skor att festa i kan inhandlas. Och skorna är sjukt snygga - I promise!

Var hemma igen vid tjugo i fyra och då fick jag agera kock och bakade och gjorde pizza till familjen! Mycket god blev den! Efter det så har jag bara latat mig och suttit vid datorn. MIna situps går åt helvete och just nu tackar jag min underbara ämnesomsättning för att jag fortfarande är smal och inte rullar fram!

Imorgon blir det fika med Christina , Sara och resten av flickorna nere i Lund! Ska bli mysigt.

Nu ikväll kommer jag väl fortsätta att sitta ner och inte göra ett skit. (Tack kära amnesomsättning) . Lite After Eight också kasnke? Mumma. Nu blire mys med mig själv!;). hahah. Puss & Godnatt!

Mellandagsshopping & lite julklappar!




Jeans från MQ på rean , för 200 kronor!
( råkat spilla mjöl på byxorna, därav fläckarna)


En tröja från Gina! Också inhandlad nyligen men dock inte på rea!



Paljettväst från HM som jag fick i julklapp
Nyårsklänningen under! Fårn JC!


mönstret på klänningen!



tunika i julklapp, från Cubus!



Tröja från Gina, inhandlad idag!
Lackleggings från Vero Moda, också inhandlade idag!



Björn Axen's Volumemaster!
Julklapp!



Bricka, skärbräda och disktrasor tills jag ska flytta ;)

Även smycken, vilket inte gör sig så bra på bild tyvärr.. OCh så pengar då! ;)


27/12-09



God morgon! Sovit gott? Själv är jag sjukt trött. Gick och la mig typ tjugo i två och vaknade klockan nio.. Inte bra, inte bra. Fattar inte hur jag kan vakna av mig själv sådär jävla tidigt. Fett störigt är det iaf! Menmen, nu har jag sluppit stressa på morgonen vilket varit skönt. Just nu renbäddar jag sängen (eller ja, jag sitter ju här , men EGENTLIGEN renbäddar jag ) och fixar mig det sista innan jag ska möta upp Emmsi & Maddisen för en dag på Center Syd! Har lite pengar kvar. Har nog lite på kortet också så jag kan fylla på min telefon vilket kan behövas då mitt "Kompis" gått ut och jag har 13 öre kvar. Bra Jénny, bra!

Idag testade jag min volymtång som jag fick i julklapp , med ett mycket bra resultat! Jag fick Björn Axen's Volumemaster och den rekomenderas. Tycker att mitt hår blev mycket fint!

Aja, tänkte mest att ni skulle veta att jag lever och att jag ska iväg idag! Ikväll tänkte jag ta bilder på mina julklappar & nyshopppade kläder så vänta er lite fina bilder ikväll!

Hoppas ni får en bra dag! Puss! :D

26/12-09


Detta inlägg kommer ta lång tid att skriva. Har egentligen ingen lust men vet att min baby vill läsa om hur underbart han och jag haft det de senaste dagarna ;) .

Som sagt, sist jag bloggade var julaftonskvällen då jag satt hemma hos Baby och efter det framtill idag så har jag lekt, myst och bara njutit av kärleken och sällskapet! Igår var jag hemma hos Älski, vi myste mest runt innan vi begav oss hem till Kennys farmor i L-a där jag för första gången träffade hans pappa och släkten på hans sida! Mycket skoj vare ! Lite nervöst i början med det släppte ! 3 rätters middag och en massa mys med baby! Julklappsleken och annat skoj! Hans farbrors fru tyckte att Kenny och jag var ett mycket vackert par. Sånt glädjs man åt att höra. För liksom, vem vill inte höra att man passar bra ihop? Mihi, det gjorde mig jätteglad, lycklig och ja! Överlycklig.

Efter det körde Kennys pappa oss hem till mig, där vi myste en massa och krängde after eight. Hehe. Underbar är min baby iaf! Imorse så la vi typ och dampade , eller Kenny dampade och jag skrattade åt honom och efter ett tag vare jag som dampa genom att hoppa i sängen och Kenny som skrattade. Haha! Vid tolv tog vi bussen till Väla för att kika in mellandagsrean. I början vare så sjukt mycket folk som tryckte sig en massa, tog en massa grejer framför ögonen på en och ja, var allmänt jobbiga! Lite mindre inne på Jack & Jones där vi handlade massa fina kläder till Baby som kommer vara sjukt sexig på nyår. Humöret sjänk efter hand och vi bestämde oss för en matpaus var bra. Och det var det, efter pausen hade vi humöret på topp igen och gick in på Gina Tricot igen där folkmängden minskat drastikst! En tröja fick jag med mig , som Kenny tyckte att jag skulle ha. Jeans på MQ för 200 kronor fick jag också med mig. Fynd, fynd! Nyårsklänningen är också kirrad, så jag och min baby matchar ganska fint faktiskt! Med en tubtopp till klänning fick jag också inhandlat en ny bh med avtagbara band vilket jag inte har men nu fixat! Haha, fråga Kenny om han tyckte det var roligt att prova bh:ar? ;) Haha.

Vid halv sju tog vi bussen hem och vid åtta var jag hemma  - själv. Det är så sjukt tomt när man umgåtts jättelänge.. Kommer vara ensamt i sängen inatt. Ingen som håller om en eller pussar en på halsen eller i pannan. Blääh. Saknar honom redan! Men just nu sitter jag endå här, glad, lycklig och sjukt kär. Aldrig känt såhär och fattar inte hur jag klarat mig innan. Kenny gör mig hel, bevisar för mig hur betydelsefull jag är och ja. Han gör mig lycklig . Kärleken är faktiskt svår att beskriva med ord, men den är underbar! <3

Nu ikväll har jag haft singstar tävling med pappa, mamma, Jessica och även anton var med ett tag. Kul att fjanta runt och hah. Ja det var skoj! Jag vann sista omgång iaf. Duktigt av mig. Nu ska jag nog snart flytta mig från soffan upp till mitt rum. Måsten og göra några situps idag. Efter en dag i provrum med speglar så är jag inte nöjd med vad jag såg. Min mage har blivit lite pluffsig (vilket det dock nästan bara är jag som ser , men endå... ) . Så lite situps för att få den verka finare är nog bra ;) HAHAH. SÅdan intalsförmåga: ja Jénny, 100 situps en kväll hjälper nog 8) . HAHAH....

Imorgon blire upp ganska tidigt, dusch och fix innan Madde och Emma kommer och hämtar mig. Sedan blir det en dag på Center Syd med dom två sötnosarna! Skoj! Ska försöka hitta mina skor och gär jag inte det så blir det nog någon tunika och en tjockare kofta. Me like :D . Nu tänkte jag avrunda här. Blev detta inlägget bra älski? :D Hahah... Puss <3

Julaftonskväll

och här sitter jag några rikare, med lite nya kläder, volymtång och lite smått och gott att ha när man flyttar hemifrån. Även en plånbok och några smycken rikare. Så kan det gå. Lite bortskämd är man allt ;)
Kvällen avslutas hemma hos min älskade pojkvän, sitter i hans soffa nu och väntar på att han ska duscha klart och komma tillbaka och mysa med mig! Så, min julafton kan inte bli bättre! Hela morgondagen spenderas här, och på eftermiddagen åker vi hem till Kennys farmor så ska vi äta där och jag ska få träffa hans pappa och släkt för första gången. Lite nervös är man allt!
Imorgon kväll följer nog också Kenny med mig hem och myser och på lördag blire storshopping på Väla för vår del! Ha de bra alla , och hoppas att ni haft en bra dag och fått många juleklappar! Puss :D

Grattis i efterskott...





Emmsan som fyllde 19 igår!
Love you <3

24/12-09



GOD JUL ALLIHOPA!!

Nu är julen här igen, för artonde året i rad för min del. Och för första gången på jag vet inte hur många jular har vi en vit jul. ÄNTLIGEN EN VIT JUL! Kan inte bli bättre ! Love it!

Julfirandet började redan igår för min del, då vi firade lillejulafton hemma hos Farmor med pappas släkt! Ganska roligt och jag fick agera lekledare åt småkusinerna. Haha. Ganska kul. Sjukt söta är dom iaf! God mat blev det och lite juleklappar som bestod av pengar och choklad! Pengarna från igår ska jag lägga undan till Costa Brava resan och de jag får idag så jag ha till mellandagsrean. Lovely!

Nu ska jag snart börja fixa mig, för jag ska bege mig till Mormor med resten av familjen vid halv tre där vi ska fira med mormor och morfar. Vid tre blir det självklart Kalle Anka och hans vänner som alltid. Stor tradition det där. Som alltid sitter jag, mamma & Jessica och replikerar allting eftersom vi kan nästan alla repliker. Kul! Men innan jag avslutar här ska jag bjuda på bilder sen igår, just for you! Enjoy!










God Jul på er! Hoppas ni får en bra dag! <3

Julklappsrim

Rimmar ni också på era paket? Hihi, nu tänkte jag dela med mig av mina! Fritt fram och gissa nu. Och jag tycker ni ska skicka en kommentar sen på hur många ni kunde gissa rätt på :D .


Nummer ett:
"Här kommer en personlig liten sak
Hoppas att en kedja i silver faller i smak
För detta kan ingen annan lång
Eller jo, de med samma namna kan tråna"

Till min syster !

Nummer två:
" När du tröttnat på de storas ljud
Kommer här en i ett litet mindre utbud
Vi hoppas att du på denna kan lära dig spela ljud
Så att strängarna bränns mot fingrarnas hud"

Till min bror!

Nummer tre:
" Ett färgglatt lack
Som kan pryda både fingrar och tår i en sko med klack
Finns i många färger och om man har tur,
Kan det sitta i ur och skur"

Haha, ja jag är dålig på att rimma!
Till mamma !

Nummer fyra:
"För något år sen fick du en mössa som du tappade bort
Här kommer något som också är stickat men inte lika kort
Värmande nu i denna vita jul
Så du kan vara ute och ha kul"

Till pappa.


Min Älskling har redan fått sin present, och på hans rimmade jag inte. Dock täntke jag visa vad jag köpte till honom!



för er som inte ser så står det våra namn plus datumet vi blev tillsammans :)

Av min älskling så fick jag ett jättefint armband :* <3




Svar nu på rimmen:
nummer ett - namnhalsband
nummer två - ukulele
nummer tre - nagellack
nummer fyra - halsduk .


Dåliga rim?

22/12 - 09


Hej på er!

Nu sitter jag hemma i soffan, med NCIS på tv:n i bakgrunden och tänkte nu slänga in ett inlägg för er skull! Snällt va?


Igår så åkte jag ju hem till Kenny på kvällen, och vi hade det riktigt mysigt med film, tända ljus & chips. Vi såg American Virgin som var ganska bra. Mysigt med sin pojkvän i soffan som låg bakom mig och pussade på mig. Gillas massor! Vi hade i alla fall en riktigt mysig kväll igår!

Vaknade imorse av att Älski masserade min rygg och pussade på mig. Hur skönt som helst att vakna sådär. Önskar man kunde vaknat sådär varje morgon. Inget dåligt morgonhumör där inte! Bortskämd som jag är (eller så gullig som Kenny är) så fixade han frukost på sängen till oss idag, äggmackor med oboy som vi mumsade i oss mysandes i sängen! Underbar pojkvän eller vad? Efter det så sa jag att det hade varit skoj att åka pulka, så vi tog med oss Kennys lillasyster Tilda som en täckmantel och drog med oss en pulka till närmaste backe. Hon blev jätteglad!


Dagens träning: dra upp pulkan med ett barn i. Det är jobbigt! ;)




Min baby är bäst! :D <3





Haha, fula bilder på mig. Men det bjuder jag på!

Efter pulkaåkningen var vi ganska frusna så då blev det mys i soffan med ett varmt täcke och film - Bring it on! Vid tre hämtade mamma mig och jag fick åka hem.. Vilket inte var så roligt för jag saknar honom mest hela tiden när vi inte ses .. Men jag har haft mysiga dagar med min Älskling nu, och jag är väldigt glad att jag har honom! Älskar dig kenny, mest och det vet du om <3

Väl hemma tillbringade jag tiden med att göra lite julklappsrim till mina julklappar som jag tänkte dela med mig i ett annat inlägg. Då ska jag skriva ut rimmen och ni ska få chansen att gissa och lite längre ner skriver jag sedan svaren så får ni se om ni hade rätt :D . Haha. Se om jag är något lurig eller om de är enkla att lista ut. Lite klipp och klistra blev det iaf vilket var skoj. Kvällen kommer väl tillbringas här, jag är för trött för att göra något! Haha. .Jag är lat! Eller ja, tänkte göra några situps kanske. Får se hur det blir med de 8) .

Imorgon är det lille julafton ! På dagen ska jag hem till farmor, hjälpa henne med bordet, duka och skära upp maten och på kvällen så samlas släkten på pappas sida för julbord och julklappsutdelning. Mys! :D Brukar ni fira lille jul? :D

21/12-09

God kväll!
Allt bra med er? Själv är det bra, lite trött bara efter en heldag i Malmö med en massa gående! Min Älski var med eftersom han sov hos mig och det var mycket mysigt! Tyckte dock synd om honom som fick springa in på typ varenda JC i stan (inklusive Burlöv Center) för att hitta min klänning i rätt storlek vilket vi såklart inte gjorde.. Men hittade typ en julklapp iaf!
Nu sitter jag hemma hos min älskling och precis varit uppe på gymmet och kollat när han tränat. RAUR! Snart blire mat och efter det ska vi mysa och duscha. Så ja , jag sover här inatt. Det är så tråkigt att sova ensam så nu när det är lov  tar jag varje chans att ha någon som håller om mig på natten . Love it <3
Nej, nu ska jag avsluta. Skulle bara berätta att jag lever ;)
<3<3

20/12-09


fyra dagar kvar till julafton! Och jag tänkte nu ha en resumé av gårdagen och idag i detta inlägget!

19/12-09

Igår så vaknade jag upp hemma hos min Älskling, och igår var dagen då vi hade 6 månader tillsammans! Det är helt underbart, finns ingen som honom <3. Så vi myste hela morgonen och pussades en massa. Vi var även ute en runda och  jag tänkte bjuda på några av bilderna vi tog. Dock måste jag utge en varning för otvättat/fettigt hår på Jénnys huvud!





i love you <3



en snöängel , gissa vems mästerverk? :D

Som sagt, mys hos älskade Kenny på förmiddagen och sen på eftermiddagen åkte jag hem för att duscha och fixa mig inför kvällens party. Tyvärr har jag inga bilder att bjuda på , vilket är sjukt störigt för jag var verkligen nöjd med mit hår! Stressade som fan vilket ledde till att inga bilder hann tas.
Men såhär såg jag typ ut: Allt hår överdraget på vänster sida, lockat med locktång (på olika håll för det ger finast "flow") och så luggen nere. Sminket var bara lite sotade ögon , inget avancerat där. Kläder hade jag en hög kjol från Gina med fuskskinn detaljer fram och bak och med dragkedja fram. Skitcool! Till den hade jag min mockajacka , en spetströja, strumpbyxor och converse. Med en del smycken. Skulle egentligen gått ut i klackar men kände för att jag inte ville få ont i fötterna och så ville jag inte halka ! Smart av mig!

Vid sex tog jag tåget till Helsingborg, mötte upp Johanna och senare Emma som körde oss till lokalen där vi skulle fira Madde! Där blev det lite presentöppning, prat , skratt och drickande innan vi runt elva begav oss ner till Crom för att ta stämpel, sen upp till Tapaz för att shotta. Tequila <3. Haha. Nej, jag var icke nykter igår 8) ahah! Men kul hade vi, dansade en massa . Visst att där inte var så mycket folk men vi hade roligt endå! Vi avslutade kvällen runt halv tre med fyllemat på donken ( jag lovar, en cheeseburgare är aldrig godare än runt tre på natten) och sen tillbaka till Maddes lokal där vi åt maten, bäddade och sen somnade!

20/12-09

Imorse vaknade jag runt tio någon gång och smsade lite med Baby. Åt lite ostbågar till frukost innan det var dags för oss att städa lite i lokalen. Jag var duktigt och skötte disken! Vid halv ett blev det tåget till Kävlinge där jag blev upphämtad av min familj som varit på Center Syd och köpt julklappar !

Väl hemma färgade jag Jessicas hår, och hon är numera inte blondin längre ! ;) . Senare blev det också färgning av mitt hår och nu sitter jag har i bästa myskläderna och bara softar. Skönt! Ikväll kommer min älskling hit och myser med mig! En stor puss ska han få när han kommer hit ! :D <3

Så ja, blir lugn dag idag! Imorgon ska jag bege mig ner till Malmö med Jessica och Pappa för att leta julklappar till mig själv. Håll fan tummarna på att jag hittar min lilla nyårsklänning innan jag tar livet av mig! ;) Menmen .



Hoppas ni alla haft en bra helg! :D



Bilder sen julavslutningen igår!


Varning för suddiga bilder..






haha, nej det finns inte så många normala i vår klass ;)

18/11-09

Hejhej!
Just nu sitter jag hemma hos min Älskling, själv i hans soffa för han är och äter! Så nu tycker Kenny att jag skulle blogga och det är väl bäst att lyda order? ;)
Idag var det sista dagen i skolan, vilket betyder att nu har jag jullov! Det ska bli underbart. Min mentor sa till mig idag att jag skulle sova ut nu under lovet så att jag inte skulle vara lika trött och nere som jag varit denna terminen. Jag ska ta henne på orden och sova massor! Hehe ;)
Dagen började med att jag nästan missade tåget för att bommarna hängde sig så att jag inte kom över på andra sidan. Efter ett tag fick jag springa över endå och kommer precis in på tåget innan dörrarna stängs. Puh! Kom till skolan och vi flummade rundor, dansade och sjöng och var allmänt störda. Precis som vanligt alltså. Har en massa fula bilder på mobilen men jag har ingen sladd här så dom får ni se på söndag! Dansomdöme sen som gick bra, nu ska jag tänka på en grej dom sagt till mig i tre år att tänka på . Gör jag inte det så vet jag inte om de kommer sänka mig eller inte... Hoppas inte.. Aja, sen fika med ettorna och tvåorna då jag krängde skumtomtar. Käkade typ 20 stycken. Haha, lagom trött jag är på juleskum nu eller vad 8) HAHAH. Men gott vare! Träffade Sofie när jag var på väg hem, följde med henne ner till stan innan jag sedan tog tåget till Lund och mötte upp min syster och sedan även mamma som hämtade upp oss och körde till Center Syd!
Vi skulle kolla lite julklappar. Hittade en till mig ! Och så köpte vi till pappa. Jag agerade stylist (as usual ^^ ) och kombinerade ihop de färgerna som passade bäst ihop. Riktigt snyggt blev det. Och det jag kombinerade var en stickad tröja och en skjorta att ha under :P . Köpte även en kjol att ha på mig imorgon på Maddes fest, riktigt cool faktiskt. Hi hi ! Handlade mat gjorde vi också och jag fick ny hårfärg så på söndag blire färgning av hår!
Nu sitter jag som sagt hos Baby, vi firar ett halvår imorgon och 26 veckor idag ;) så vi myser extra mycket. Dåligt samvete för att jag ska iväg imorgon dock. Menmen, vi hinner leka på dagen iaf så jag hoppas han inte blir allt för ledsen på mig.
Hela dagen imorgon är fullbokad så ni lär inte höra något från mig imorgon! Först mys med Älski och sen en snabbis hem för dusch och fix innan jag ska på Maddes 18-års fest och efter det förmodligen Crom. Så ja, hoppas ni får en bra helg!
Min älskling!
Jag älskar dig mest , du är mitt allt ! <3
19/6 - 19/12
Ett halvår tillsammans, och mer ska det bli?
There's no one like you <3

17/11-09


Godkväller!

Tänkte slänga ihop ett snabt inlägg här innan Paradise Hotel börjar, hinner jag inte bli klar så får jag väl skriva klart i pausen eller något! Menmen, allt bra med er som tar er tid att läsa? För med mig är det bra, varit på lite pendlande humör idag vilket kan bero på den bitande kylan. Men nu är jag glad och ganska flummig, övertrötthet tror jag det kallas? Sovmorgon imorgon villket är uppskattat ! Sista dagen innan jullov också, vilket är ännu MER uppskattat! Love it. Nästan en hel månads jullov att vila ut sig och upp sig på, hur underbart är inte det?

Idag var det sista dagen i skolan med lektioner, kom till skolan och fick reda på att jag inte hade min första lektion vilket var extremt jobbigt då jag fick en håla på 3 timmar. Inte alls uppskattat vill jag lova! Menmen, fördrev tiden med andra från klassen i en danssal..
Eftermiddagen bestod av dansimprovisation där vi jobbar med solona. Jag och Emma gjorde klart mitt solo idag vilket var skönt! Jag fick jobba själv och visa upp solot för Sussie idag eftersom Samra inte var där.............

Ikväll har jag bara suttit och slappat. Känner mig som ett fetto när jag bara sitter rätt upp och ner. Får dåligt samvete. Aja, lovet kommer iaf börja med att jag ska röra lite på mig! Får inte gå upp nu över julen ;) HAHA. Ha de bra, bloggar kanske en snabbis imorgon om jag hinner! Puss!

Fotosession.


Nu får ni se snygga bilder på mig och min baby :D





Ursäkta min knullrufs 8) He he.. ;)

Min Kenny är väldigt fin och jag älskar honom! <3

16/11-09


Tja tja!

Allt bra med er idag? Själv är det bra! Jag har fortfarande ont i mina tänder dock vilket inte alls är roligt! Trodde jag skulle bli nedstämd nu när jag pluggat men det blev jag inte. Visst att jag inte direkt fattade den första texten och borde blivit sur, men icke sa nicke! Den andra texten fick mig att rysa, så jäkla äckligt. En kvinna drar av k'ken på en död man med sina bara händer. Ajajaj! Sjukt äckligt :O .

Aja, som sagt har jag pluggat nu och strax väntar städning på rummet som ser ut som ett bombnedslag. Även lite dusch och fix för om ett tag kommer min älskling. Eller snart och snart. Men om en timme eller två! Ska nog gå ut och möta honom och ha lite snöbollskrig! :D . Hihi (A) .

Därför blir det inte så mycket uppdatering just nu , och inte så mycket senare ikväll heller eftersom jag vill mysa och gosa med min pojke ikväll! Blir väl lite paradise hotel och en massa pussande! Love it!

Nej, nu måste jag städa! Haha. Tänkte bara berätta att jag lever:

så alla vänner, I'm alive ;)

Jag ser det snöar...





.. jag ser det snöar, det var väl roligt HURRA! :D
Finally !

15/11-09


Hej på er!
Allt bra med er? Själv så har jag sjukt ont i mina tänder , verkligen en pina! Var ett tag sen jag spände så nu gör de ont så in i helvete. Aja, det kommer väl bli bra förr eller senare! Mitt humör börjar också stiga lite nu efter att ha blivit nedstämd efter pluggat Svenska. Skrivit läsreflektioner vilket är så sjukt tråkigt att göra..

Dagen har varit chill, två lektioner på morgonen jag inte lyssnade så noga på. Hälsade sedan på en vän på sjukhuset <3. Omdöme i dans , där jag fick VG+ MVG- vilket betyder att jag ligger bra till i båda mina individuella val. Skönt! Tio över ett åkte jag till Lund och mötte upp mamma och syster för att åka ut till Nova. Hämtade ut Kenny julklapp som var sjuuukt fin och tycker inte han om den så behåller jag den själv ;) HAHAH. Nej, skoja... Letade även julklappar till mig själv och nu har jag hittat två! Så nu blev mamma glad att hon fick åtminstonde två julklappar köpta till mig! Och jag älskar dom ! :D

Kvällen kommer jag nog sova bort. Är trött på allt just nu. Jag vill verkligen ha looov! Bara skita i alla plikter och bara sova. Jénny gillar.

14/11-09


God kväll!

Allt bra med er? Själv så äre lite bättre, det går lite upp och ner i vågor shär . Men ja, jag kan äta lite bättre nu vilket är bra. Fick en chock när jag såg mig i speglen på hm. Mina kärlekshandtag vad borta och mina lår hade krympt lite. Visst att det kan ses som positivt men det är endå negativt eftersom man ser hur mycket man påverkas av att vara sjuk och inte kunna äta ordentligt :S.

Menmen, nu tänkte jag berätta om min dag som vanligt. Har inget annat att ta upp  .. Vaknade upp hos min Älskling sjukt trött vad jag eftersom vi inte sov så mycket ;) hehe. Men ja, sjukt trött och jätteillamående. Riktigt, riktigt illamående. Tog mig två timmar att få i mig en drickyoghurt... Så jag var inte med på dansen, låg och halvsov och så. Haha.

På min andra danslektion så kollade vi filmen från dansföreställningen och fick våra omdömen. Till nästa termin ska jag tänka på att ta ut rörelserna och utmana mig. Jessica (min danslärare) tyckte att jag var riktigt stark på scenen på föreställningarna och att jag har ett starkt VG som nästa år antagligen blir ett MVG! WOHOW! Love it!

Vid tio över tolv så åkte jag ner till Malmö, kollade lite i affärer efter något till Maddes fest men jag köpte ingenting. Ni ser ju klänningen jag fastnade i inlägget nedan men jag vet inte riktigt om jag ska köpa den. Tycker dock den är cool! Tandläkartid var anledningen till att jag var i Malmö och det gick mycket bra. Han tycker att tänderna såg bra ut och om jag skärper mig och sköter mig med gummibanden kanske vi kan boka till till att ta av den nästa gång! Underbart! Han lovade iallafall mig att jag skulle bli av med den innan min bal och student! Najs!

Ikväll har jag mest suttit här, laddat ner musik för jag har snott mammas Mp3 så lagt in en massa låtar. Chillkväll. Nu blire snart sängen , har sömn att ta igen ju. Sjukligt trött. Så inget Paradise Hotel för mig ikväll. Får ta igen det på datorn någon dag!

Nu tänkte jag avsluta här, hoppas ni haft en bra dag! Puss & godnatt!

Klänning från HM..


Funderar på att ha denna på Maddes 18-års fest plus utgång. Vad tycker ni? Jag tycker den är ganska cool och ful-snygg. Köpte inte den men jag funderar starkt på det. Vet dock inte vad jag ska ha för skor till då..



Vad tycker ni? :D

Nyduschad



Wohow, nu har jag äntligen duschat bort sprit- & röklukten från igår och gårdagens smink. Nu känner jag mig aningens fräschare! Dock se luggen ut som fan, eftersom Kenny har min plattång 8) . Då äre ju tur att jag ska hem till honom nu så jag kan fixa den!

Som sagt spenderas kvällen hos min älskling, och morgondagen blir först skola med två danslektioner - en med dans och en med film och omdöme. Efter det ska jag, Madde & Elin jobba lite med vårt projektarbete. Vi har gått från att ligga en vecka före till typ två veckor efter... Så vi ska jobba ikapp lite!

Efteråt så åker jag ner till Malmö för ett tandläkarbesök. Nu ska jag sätta lite press på dom! Hehehhe (A) . I'm a bitch... -.-  Heheh..


Nej, nu ska jag dra. Hoppas ni får en bra söndagskväll & en bra start på sista veckan i skolan. Hörs imorgonkväll! Pussen! :D

Lucia


Idag är det söndag, och jag har missat att uppdatera på hela helgen. Varit upptagen? Ja, ganska så!

I fredagskväll så var jag hemma hos Kajsa på myskväll/chillkrök. Jag var taxi till Älski och Peder så jag drack inte. Mådde sådär lite halvdålig eftersom jag varit sjuk men ja. Vi kollade på Idol och sjöng Sing Star i pausen. OCH ERIK VAAANN! Jaaa :D . Hehe, det var han sjukt värd. Efter det åkte vi hem, körde hem P & Kenny följde med mig hem. Myyys <3 .

I lördags så ringde klockan kvart över 8... Nej jag är inte sjuk i huvudet, men Kenny är ;) . Haha nej det är han inte men han skulle upp då ;) . Så lite mys på morgonen innan han skulle iväg var inte fel! Sen var jag sjukt trött hela dagen och däckade mellan ett och tre ! Skönt vare!
Efter det blev det dusch och fix för att ta tåget klockan sex till Helsingborg och därifrån hem till Emma för att fixa oss lite till innan vi begav oss till Lussevaka nummer ett! Madde var ju också självklart med! Lussevaka nummer ett  var på Dalhem hemma oss Simon ! Där blev det lite ölspel & drickande. Jag drack inte så mycket så jag var knappt påverkad faktiskt. Hade till och med med mig en cider hem. Mamma blev chockad 8) HAHAH.

Jag och Madde fick också för oss att sno en julgran från Maxi.. HAHAH! Sjukt kul vare!


Haha, okej. Lite dragen var jag kanske men inte mycket! HAHA!


HAHA..



Jag och julgranen..
Dagens ungdomar alltså, vart är världen påväg.. HAHA
Lägg märke till skorna jag har på mig. Typ Storlek 43 eller 44 8) HAHAH.

Vid halv två drog jag och Madde vidare på Lussevaka nummer 2. Emma stannade dock kvar :( . Menmen, hem till Vevve kom vi vid typ kvart i två! Typ inga folk så vi satt mest första timmen och glodde och sen dansade vi lite! Sängen intog vi vid fyra, snackade ett tag och somnade kanske vid halv fem. Vaknade vid åtta av en liten incident i det rummet vi sov i... HOST.. Inte roligt iaf :O . Märkt för livet 8) HAHAH.
Vid halv elva gick vi upp och en timme senare så satt jag på tåget hem!


Väl hemma har det inte hänt så mycket. Har mått lite illa för jag äter så dåligt nu för tiden... Menmen.. Jag överlever iaf och det är väl huvudsaken! Kom iallafall hem till ett fint julpyntat hus med lite tomtar överallt! Mysigt! Jag älskar denna högtiden, liksom, det är så mysigt på något sätt :) . Julen sprider kärlek & värme!

Ikväll så ska jag hem till min Älskiiis och gosa! Mysa järnet ska vi göra och jag ska pussa sönder honom! OM han vill då förstås men det hoppas jag att han inte har något emot!

Haft en bra helg? :D

11/12-09



  Hallå!

 Ja, jag har varit hemma idag med men nu känner jag mig bra! Okej, lite såhär typ "tom" i magen eftersom jag åt så lite igår men de tar jag snart igen. Nu ska jag bara övertala/övertyga mamma om att jag är tillräckligt frisk för att åka hem till Kajsa ikväll. Annars kommer jag bli sur..

  Dagen har jag spenderat med att kolla på danska Paradise Hotel, för fy helvete vilka roliga intriger dom har där. Love it! HAHAH!

  Aja, tänkte bara berätta att jag lever! Hoppas ni får en bra helg! Puss!


Jag har fortfarande tråkigt..



Så jag bjuder på ännu ett test :D

Har du haft en pojkvän 2009: Har fortfarande min Älski
Har du hånglat med någon 2009: Hallå? Jag har pojkvän ;)
Har du kramat någon 2009: Väldigt många! :P
Har du hatat någon 2009: Japp, Äcklena och en annan :P
Har du sagt "jag älskar dig" till någon 2009: Ja, nästan varje dag den senaste månaderna <3
Är du kär nu: Otroligt kär
I vem: Min Kenny Nilsson <3
Kan du vissla: Nej :(
Har du en dildo: Haha nej, men hade velat ha en 8)
Äger du mer än 5 par string: Ja..
Äger du en mascara: Ja, jag är tjej ni vet ;)
Äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter: Nej. En foundation & ett puder :P
Är du en fjortis: Största fjårtiizen ävaah! ;)
Är du emo: Nej
Är du brat: Japp, backslick varje dag :D
Gillar du vältränade killar: Ja, MUSKLER ÄR SEXIGT! Till en viss gräns dock! ;) Men lagom tränade är RAUR!
Gillar du tjocka/överviktiga killar: Nja..
Gillar du nörd-killar som pluggar: Vet inte, jag skulle nog känna mig otroligt dum då.. 
Gillar du tjejer: Som vänner ja!
Är du bisexuell: Nej, verkligen inte.
Har du över 10bhar: Nej. Hde dock behövt mina då dom har uusel passform :( .
Har du nångång tyckt om någon i din ålder: Ja.
Kan du köra skoter: Snöskoter? Nej. Moppe-scooter? Ja.
Kan du leka apa: Självklart ;)
Är du brunett: Ja :D
Är du blondin: Har varit
Har du varit/är svart hårig: Har varit
Kan du sätta foten bakom ditt huvud utan att spy: Om jag är uppvärmd!
Vad har du på dig för underkläder: Svarta trosor. Varit hemma hela dagen så jag har inte orkat ta bh på mig..
Hur gammal är den äldsta person du har hånglat med: 19 tror jag..
Vet du vad oral/anal sex är: Nej? Jag hade inte sexualkunskap i skolan ;)
Vem fick du sms av senast: Min Älskling <3
Vem skickade du sms till senast: Min älskling <3
Vem ringde dig senast: SuffPuff :D
Vem hånglade du med senast: Kenny :D
Vem kramade du senast: Vet inte :P . Emma eller Madde tror jag. Eller Älski. Vet inte ;)
Vad drack du senast: Nyponsoppa <3
Vem var din KK senast: Aldrig haft någon.
Är du allergisk mot något: Gluten :(
Är du sexmonster: Självklart ;)
Räcker det med pinsamma frågor för dig nu: Nej, jag har inte tyckt någon varit pinsam? :S

10/12-09



Två veckor till jul!

Hej på er!
Allt bra med er? Själv är det bättre, men jag är fortfarande lite halvsjuk . Skrev ju igår att jag började bli sjuk? Iaf så inatt så vaknade jag runt halv två och mådde sjukt illa. Smsade ner till mamma som fick komma upp med två alvedon & en hink fall i fall jag behövde spy. Vilket jag gjorde efter ett tag. Har inte gjort det på flera år. Det är så sjukt jäkla äckligt!
Tack och lov har jag inte spytt mer, men jag har sjukt ont i magen och knappt kunnat käka något idag.. Så just nu är jag ganska hungrig men vill inte äta något ifall jag skulle bli illamående igen. För just nu så är jag inte det. Aja, inte lätt. Hoppas inte helgens planer blir inställda.. Ska på myskväll hos Kajsa med Älski & Peder imorgon & på lördag äre ju Lussevaka...

Dagen har i stort sett spenderats framför datorn. Kikat in gårkvällens avsnitt av Paradise och även tittat två avsnitt av danska Paradise Hotel vilket är mycket bättre. Fler intriger och mycket mer sånt. Fler snygga killar också haha. Tur att programmet är textat, för danska är sjukt svårt att fatta. Där har ni ett bevis på att skånska inte låter som danska. Jag som är skåning förstår inte ens danska..

Nej, nu ska jag titta på Beck ! Puss!

Hemma & sjuk



 Så jag roar mig med ett test!

om dig:

Namn - Jénny
Bor - Teckomatorp
Syskon -  2, Jessica & Anton
Ålder - 18, snart 19 ;)
Född - 7 Mars
Ögonfärg - Brun, grön spräckligt. Hahaha, vet inte riktigt!
Längd - 1,68 typ
Skostorlek - 35-36
Höger eller vänsterhänt - vänster
Stjärntecken - Fiskarna
Hårfärg - Brunt

dagens:

Låt - Ingen ;)
Saknar - Min Älski!! <3
Kläder - rosa mjukisar, t-shirt och hoodie.
Mat - gurkan & banan. Enda jag lyckats få ner idag 8)
Göra sen - Sova, plugga om jag orkar.
Godis - Blä, skulle nog spytt om någon gett mig godis nu :S

svara ärligt:


Tycker du om att plocka svamp - vet inte, aldrig gjort det..
tycker du om godis? - JA!
Hur många gånger i veckan äter du godis - ofta, 4-6 ggr i veckan kasnke :P
Äter du oftast nyttig mat -  Både ja och nej.
Tycker du att du själv är söt/snygg- Inte just nu. Men ibland när jag är sminkad och fixad kan jag tycka att jag är lite söt..
tycker du att du ger mycket komplimanger till andra: Vet inte, Kenny brukar få en del? :D
Är du nöjd med ditt förnamn - Japp, hade ju varit värre om jag hetat typ Inga eller något 8)

Vad är det sämsta hos dig - jag har dåligt morgonhumör 8)
Vad är det bästa hos dig -  vet inte :P
hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - 2-3 timmar kanske.

Du tycker om att vara med det andra könet? - Love it!
Känner du dina grannar -  Nope.
Gillar du skolan - Ibland!
Har du någon gång skolkat - Hahaha, ja!
Spelar du något instrument - Nej ;(
Sporter/aktiviteter har du gått i -  fotboll, dans & ridning :P
Har du några tatueringar - nej, men vill haa!
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - ofta, har två stora speglar på mitt rum så jag brukar fastna där ganska ofta 8) .
Tycker du om djur - ja :D. Lite hundrädd bara :/

brukar du?


Sova - nej, aldrig ;)
Ta mediciner du inte borde ta - Nej.

Snusa - Aldrig i livet, det är så jävla äckligt!
Klä dig i svart - ja, svarta kläder är snyggt :)
Lita på folk ? - Tar nog ett tag.. Är jag full litar jag på folk direkt 8)
Drömma mardrömmar - Händer, var någon månad sen sist .
Gå i skolan -  Varje dag
Gå i kyrkan - HAHA, varje söndag ;)
Ljuga -  Sällan.
Vilja dö - Verkligen inte..

har du..

För många vänner? - Nope.
Någon psykisk sjukdom?  Schizofreni? ;)
Skadat någon? - Nej, bara slagits lite :P
Färgat håret - Japp..
Några piercnings - 2 i varje öra och en i navlen.
Några tatueringar - Nej, men vill ha
en dator - Ja, annars kunde jag inte svarat här? 8)
Gjort bort dig rejält? - S'kerligen, men jag skrattar och bjuder på mig. Palla skämmas? :P

är du:

Snäll - ibland :D
Snygg - njaa..
Söt - Ibland
Kort - Lite. hade velat vara liiite längre :)
Klantig - JA afan 8)


9/12-09



Wohow, jag har lyckats bli sjuk på typ tre timmar. Typ poff sa de. Har varit i skolan hela dagen utan att känna ett skit mer än lite ömmande muskler. Tåget hem vid halv fyra och då var jag pigg och glad! Middagen en timme senare och jag fick knappt ner någon mat, blev spyfärdig och fick helt plötsligt sjukt ont i axlar,  nacke och huvud... Drog på mig en halsduk för att lindra smärtan, upp och lägger mig i sängen vid datorn,

jo. Då gör helt plöstligt hela kroppen sjukt ont, jag börjar frysa som fan och nerbäddad med två tjocktröjor, mjukisbyxor och halsduk och frös fortfarande. Somnade till typ en halvtimme och när mamma kom upp mådde jag om möjligt ännu sämre. Svårt att andas och kan inte äta utan att bli spyfärdig. Dricka vatten går dock bra! Feber har jag också dragit på mig. Jippie. Love it. Inte..

Jag som behöver åka till skolan imorgon för att fråga hur man gör en läsreflektion i svenskan, vara med på första balettlektion med ny lärare ( =en massa att ta igen) och sen komposition där jag behövt jobba sjukt mycket på Samra som inte kan dansen jag gett henne och lära ut det sista.. Blää.


Blir nog till att ligga och kolla igenom alla Paradise Hotel avsnitt imorgon igen. Eller möjligtvis PH XL. Tål att tänkas på. Eller försöka göra mina läsreflektioner, eller påbörja min uppsats. Hm, det återstår att se hur jag prioriterar !

Nu orkar jag inte skriva mer. Önska mig krya! Hoppas ni är friska ute i vintermörkret. Puss!

8/12-09


Liten snabb update bara medan Älski väljer film och poppar popcorn till oss :) . Som ni kanske förstår är jag hemma hos min Kenny! Ska va här någon timme och mysa och så! <3
Dagen har varit ganska bra, har varit trött som fan bara för jag och Kenny råkade försova oss imorse och vaknade en kvart innan bussen gick. Aningens stressigt blev det men vi hann även om jag var som ett vandrande lik. Haha, kan inte ha sett pigg och vaken ut . Mer som en halvsovande zoombie eller något.
Skolan började iaf vid nio, med två lektioner Nutida Konst. Eftermiddagen med två danslektioner där vi på den ena jobbade med vår egna dans och på den andra bestämde vi låtar till en egen dans och tema. Lär bli ascoolt! Haha! Sluta tidigare fick jag också göra så istället för att ta fem-tåget hem hann jag med det en timme tidigare. Gillas!
Skulle egentligen pluggat lite idag för jag är en vecka efter i Nutida Konst men jag tyckte det var mycket bättre att åka hem till Älsklingen och mysa för att vi hinner inte ses imorgon :( <3 . Så ja, jag pluggar väl imorgon istället. Är jag redan en vecka efter kan jag lika gärna sega lite till ;) .
Nu ska jag joina Kenny i sängen innan han börjar se film själv eller äter upp alla popcornen ;) . Ska ge honom en fet puss också när jag kommer upp. Hoppas han blir glad då!Så nu ska jag avsluta här. Ha en bra tisdagskväll alla!
Pusspuss!

Jag älskar dig <3



Nu...



... ska jag hem till min älski! Mysa järnet är de som gäller! Och självklart Paradise Hotel klockan 22. Det får man ju inte missa!


Förmiddagen tillbringades i skolan. Åkte til Lund sen för att möta mammi och sen åkte vi hem . Sen har jag degat framför datorn hela dagen.

Och jag mår bra, för er som undrar :D .



Kom också på att det var synd att jag raderade bilderna från den förra datorn, för jag minndes nyss min fjortistid. Oranget hår (höll på att färga håret blont, HEMMA) , slips till en hoodtröja och typ baggyjeans. Och så femtio ton orange rouge i fejset, och silikoninlägg i bh:n. Jepp, jag har också varit fjortis. En töntig sådan!
Fan vad mycket man gått igenom egentligen? :O


Nej, nu ska jag skynda till bussen! Kenny, nu kommer jag snart baby! :*

Sånt här är alltid roligt...


..... att leta gamla bilder på sig själv och se hur man utvecklats, antingen det positivare eller negativare. Jag tycker då allt att jag var sötare när jag var mindre :D


Jénny liten, typ 5 år                          & Jénny i förskolan, 6-7 år



Jénny i ettan och tvåan
( ni som inte vet hur mina tänder såg ut utan tandställning, spana in högra bilden)

Nu blire biig hopp i tiden, har inte bilder på datorn från de andra åren. De sitter i fotoalbum.
Men de finns här hemma, och är någon nyfiken på att se hur liten och söt jag var får ni väl
komma hit och kika :D



Jag / min kompis Linda på båda bilderna.
Kom ihåg hur snygg jag tyckte högra bilden var... HAHHA..
Bilderna är från 2006! Alltså var jag 15 bast :P



Under julen 2006 hann jag också byta hårfärg och byta stil. Min bror bredvid mig!
(kolla tänderna)
Åh, vet att jag hade sjukt mycket bilder från 2006-2007 på min gamla dator
men jag mitt klantarsel tog bort alla bilder när jag bytade för "de var inte lönt att spara".
Det hade varit sjukt kul att ha nu.
Min syster hade bilder från typ 2004 innan på sin dator. Tyvärr så försvann alla bilder när hårddisken paja.
Undra om bilderna ligger på min gamla Lunarstorm? (nej, min lunar fanns visst inte kvar)



Runt maj 2007. Sista året i nian och jag var 16 år !
Allmänt störd , det satt i redan då ;)



I typ april 2007.
Spexfotot i nian. Jepp, jag måste nog vara liite smalare nu? :P



I Juni 2007 övertog "emostilen" ..
Svart klänning på skolavslutniningen i nian. Bra Jénny. Smart drag där. Inte..



hårfärgen blev lite ljusare sen när jag började gymnasiet! Hösten 2007



men jag återgick till svart,röda skiftningar igen i början av 2008.
Söt denna bilden var då, men hey. Jag är bleek 8)



Bytte hårfärg som andra byter underkläder. Nu slängde jag nu blonda slingor i feb-mars 2008



sommaren 08!



hösten 08. Nu höll jag iaf samma hårfärg ;)



Vintern/julen 08!





vinter & våren 09!



Sommras!


<-- Augusti, September -->


<-- Oktober, November -->

December: (eller ja, 27 november, nästan december)







Kul? Blondin eller brunett? :D

& visst var jag snyggast som mini? :D





7/12-09



Jag tänker skriva exakt samma sak här som på fb: OM exakt tre månader blir jag 19, och om ett år och tre månader blir jag 20 och får shoppa på systemet.

Japp, det låter ju underbart. Man växer upp & blir vuxen och för göra precis som man vill. Men jag tycker det är läskigt att tiden går så jäkla fort. Har varit inne på det här innan i veckan (eller ja, förra veckan) om att tiden bara rinner iväg. Det känns skrämmande. Tänk, första dagen som tjugoåring och går in på systemet och köper sprit för första gången lagligt. Vet ni hur gammalt tjugo låter? Jag känner mig typ fortfarande som 15-16 ju.. Känns som om man går ut på falskleg och så . Men ja. Fan vad gammal jag känner mig. Tråkigt nog ser jag ju inte ut att vara 18... Ser ut som typ 16 - negativt nu, men lär bli positivt senare då jag till exempel kan åka tåg billigare om de inte frågar hur gammal jag är! ;) .

Men ja, äh. Tiden går fort. Svårt att ställa sig in på det bara. Att man ska sköta allt och bli självständig. Flytta hemifrån , handla, städa och bestämma allt själv. Betala räkningar. Skrämmande men underbart. Första jobbet man kommer till varje dag.

Jag vill faktiskt flytta. Även om jag lär få ha sällskap den första månaden för jag vågar nog inte sova ensam. Men tänk att ha sitt eget place. En egen lägenhet som bara är sin egen. Ingen som bestämmer , och inredning blir precis som man vill.

Jag tror jag längtar lite endå nu när jag tänker efter...

Nyårsklänning




Funderar att ha denna på nyår för den är så

galetjäklaunderbart fin!

storlekarna är dock lite wierd.. XS går att knäppa med våld ( för första gången i världshistorien är mina bröst lite för stora) , och S går att dra ner ( mina bröst är inte tillräckligt stora för att hålla upp klänningen )
Stora problemos. Men den är ju så snyyyygg !!

6/12-09



Hej på er!

Nu är jag hemma efter en mysig helg med Madde & Emma! Igår var vi en runda på Väla där jag fixade klart mina julklappar och tittade runt på kläder att önska mig i julklapp. Hittade lite smått och gott faktiskt! :) . Vet ni att 18 dagar innan julafton och jag har alla mina julklappar klara. Måste vara rekord!

Innan vi åkte ifrån Väla åkte vi till Max för att äta. Där skämde vi nog ut oss totalt genom att sitta och skratta så vi nästan kissade på oss åt typ allt och inget. Alltid skoj med mina babes! Efter det tog vi bilen hem till Emma där vi hämtade upp lite filmer, stoppet efter blev Maxi där vi handlade dippa till chipsen, godis och läsk. Myskväll på hög nivå var på g!

Myskvällen ägde rum hemma hos Madde som hade en sjuuukt mysig lägenhet! Filmerna vi hann se var Linas kvällsbok, Raise your voice & American Pie : "The book of love". Asbra! Dock så satt vi nästan och sov under den sista halvtimmen av sista filmen. Gock och la oss vid halv två och somnade typ en och en halv timme senare, efter att ha skrattat, pratat och sjungit lucia-sånger! HAHAH!

Idag så vaknade vi inte förrän halv ett, slitna som om vi varit och festat hela natten.. HAHA. Frukost & sen roade vi oss med att se American Pie :"Betahouse" . Dom filmer är så jäkla roliga. Nu har jag sett tre och vill se resten. Love them! :D

Just nu sitter jag bara hemma och gör inte ett skit. Är för trött för att hitta på något. Om en halvtimme börjar en ny säsong av Project Runway som jag ska se, och klockan 22 ikväll är det Paradise Hotel! Så ikväll blir det tv:n för hela slanten! Skönt :)

Hoppas att ni alla haft en bra helg! :D

Imorgon...



blire mys med mina snygga babes! Först blir det shopping på Väla. Ska fixa klart julklappar och kanske hitta något till att ha på mig när Maddisen fyller år! Prova min fina nyårsklänning ska jag också göra!

Efter det åker vi hem till Madde , vi ska mysa, ha sex och spanka ;) . Nej, skämt åsido så ska vi ha en lugn hemmakväll med mys! Sen sover både jag och Emmsi där till på söndag.





Tänkte bara berätta det, så ni lär inte höra något från mig förrän på söndag. Ha en bra helg vänner! :D

4/12-09



I believe I can fly (8)

Här sitter jag och sjunger. Humöret dalar upp ner beroende på vilken låt jag lyssnar på .. Just nu är jag lite nere i humöret, men innan hoppade jag runt och sjöng och dansade med dammsugaren till The one and only! Haha, vilken självförtroendekick man kan få av den låten. Är man nere någon dag och känner sig ful och äcklig så ska man helt klart sätta på den. Man blir så glad och liksom, sjunger man orden så tror man nästan på orden man sjunger. Att man är det enda, och att det inte finns någon man hellre vill vara. För man ska inte göra sig till någon annan än den man är.  Inte försöka . Du är den du är och det borde du vara stolt över. Det finns ingen som dig och alla är unika!


För att inte jag ska flumma ut mer i ovanstående disskussion med mig själv övergår jag till min allt för glammiga vardag.. Not! Men ja, min dag : here it comes!

Började halv nio idag med en danslektion i modern dans som faktiskt gick bra! Efter en skitlektion igår som gick åt helvete så gick denna lektionen bra! Satte alla snurrar och gjorde inte allt för många misstag. Skönt! Jag är alltså inte en helt oduglig dansare. Det är bara det att sen jag började på de andra danslektionerna där vi över in danser på typ tre minuter och sen får visa upp, det är så mycket roligare att de andra känns sjukt tråkiga...
Men ja, jag tänkte att låta de resterande veckorna gå om de går och sen hitta glöden igen inför nästa termin och visa att jag fortfarande förtjänar mitt VG. Tack o hej!

Efter det hade vi danshistoria där vi tittade på en långfilm om en känd balettdansör från typ 1800-talet eller något.  (möjligtvis början på 1900-talet 8) ) . Vaslav Nijinsky heter han.. Dock så kollade typ ingen, vår lärare var inte där så vi satt mest och pratade. Jag och Emma satt och smsade fastän vi satt typ rader från varandra.. HAHA!

Lunch och sen struntade vi i Projektarbetet idag. Vi orkade inte alls så vi bestämde oss för att gå hem istället. Och det påminde mig om att jag ska maila min kära rektor på skolan, för vet ni? Vi har fått lokal för våra danslektioner på projektarbetet! Såå, känner du någon som är 30plussare och som vill dansa så hör av er till mig . Vi behöver deltagare :) .

Kom hem, och slog mig ner framför datorn och tv:n as usual. Satt där i några timmar innan jag däckade och sussade skönt i soffan! Vaknade efter typ en och en halv timme av att det var middag. Underbart skönt att sova i soffan faktiskt. Mycket mysigare att somna i soffan än i sängen!

Städat har jag gjort precis som jag skrev överst, nu ska jag maila rektorn och duscha (inte samtidigt dock..) innan min baby kommer hit och fredagsmyser med mig.
Nu blire fredagsmys, hoppas inte föräldrarna stör ;) 8) . Hoppas ni alla får en bra fredagskväll! Puss

3/12-09



Hej på er!

Allt bra med er? Med mig är det sådär. Jag är så sjukt trött.. Kan antagligen bero på att jag sovit dåligt inatt och för att jag typ inte ätit något idag.. Klantigt att glömma matbrickan hemma, men ja. En clementin och lite snodda chokladbitar av Samra. Ganska gott, men inte direkt mättande.. Hahah..

Jag glömde blogga igår, eller glömde och gkömde. Men jag hann inte riktigt! Först var det skolan och sen åkte jag hem till min älskade Kenny och gosade, tittade på Paradise Hotel och hade det riktigt mysigt! Sov hos honom också och det är alltid så mysigt! Blev lite stressigt på morgonen.. Haha.. Men jag hann iaf till bussen och tog mig till skolan!

Så hela dagen idag har jag varit i skolan och kom hem vid fem. Dans som gick åt helvete... Allt går så jävla fel på dansen nu för tiden.. Det är inte roligt .. Dock  rolig runda på stan sen. Flumm med Emma på MQ och Madde skämdes visst över oss.. HAHAH!

Nu sitter jag iaf och tröstäter godis! Ikväll blir det Paradise Hotel.. Och nej, jag har inget vettigt att skriva idag.



Första december


Hej på er!

Allt bra med er idag? Själv är det brao! Har haft en bra dag, kort skoldag och så ja!


Åkte ju hem till min pojke och lekte med honom igår vilken var sjukt mysigt, som alltid! Vi såg Paranormal Activity vilken var sjukt äcklig. Låg typ och skakade och halvt grät 8) . Haha. Stackars Kenny .. Men ja, alltså det är äckligt med allt det övernaturliga. Jag som tror på spöken och andar tyckte det var läskigt. För jag är rädd för det övernaturliga också.. Blää, och så ska jag sova själv inatt ... Igårkväll hade jag i alla fall en söt, varm pojkvän som höll om mig! <3

Skolan idag då, började nio och slutade elva. Sjukt skönt måste jag erkänna! Dock så är lektionerna på eftermiddagen dans så det var synd att vi var lediga från dom. Hade hellre haft sovmorgon! Men ja, slutade tidigt gjorde jag i alla fall och var hemma vid tolv! Underbart! Eftermiddagen spenderades ganska stilla framför datorn och tv:n.. As usual. Tur man inte slutar tidigt varje dag. Hade ju latat sönder mig då, haha!

Efter maten så stack jag , mamma och Jessica till Nova Lund för att påbörja lite av julklappshandeln. Dock var det bara jag som handlade... Haha! Menmen, pappas halsduk är inhandlad och älsklingens julklapp är beställd. Kommer dock inte bli lika bra som jag ville först.. Men det blir nog ganska bra endå :) . Mamma tvingade också mig (och dels Jessica med) att köpa en ny jacka eftersom jag fryser i den jag har nu och för att Jessica ville ha min gamla 8) . Dock så var mamma så gullig och pröjsade!
Några storlekar för stor dock, men varm och go!




lite stor som sagt, men jag lär inte frysa! ;)
Från Stadium!

1/12-09


Min blogg dampar och det är inte alls roligt!


1e December idag, det är ju sjukt vad snabbt tiden går. Delar av sommaren känns ju som om det var igår medan andra delar känns långt, långt borta. Det var en underbar sommar, så mycket bra som hände. Men också några dåliga saker. Hösten har tydligen passerat obemärkt i stort sett. Känns som om hösten bara flugit iväg. Veckorna har flutit på och det känns som igår vi började igen efter lovet. Nu har jag snart gått 2 och ett halvt år i gymnasiet, ett halvt år kvar innan studenten. Det är så svårt att förstå.
Hur kan jag blivit såhär stor på så kort tid? Liksom, om våren går lika snabbt som hösten så kommer det bara säga poff och plöstligt så står jag där, i vit klänning med en vit studentmössa, blandar skratt och gråt och firar att 12 skolår nu är slut.

Det ska bli underbart, men samtidigt är det läskigt. Sen räknas man in i vuxenvärlden.

Om vi nu skruvar tillbaka tiden tills högstadiet började, då kände man sig stor. Man fick nya vänner, hade underbara helger då man hittade på en massa grejer. Då festade man inte . Man var ute i byn och betedde sig som en och en annan fjortis. Bytade stil som andra bytade underkläder. Man fick för första gången veta vad obesvarad kärlek var, vad prov & betyg var. Hur kul allt var. Hur mycket jag hatade skolan då. Ser tillbaka på det nu och, fan vad slappt vi hade det egentligen!
Endå så var jag en duktig elev och pluggade som jag skulle, även om pojkarna i klassen under var de som var mest intressanta.
Hur jag hittade mina gamla bästa vänner, hur roligt det var. Hur mycket man grät på skolavslutningen i nian då jag skulle lämna tryggheten och söka till ett gymnasie där jag inte kände en jävel. Hur mycket oro det fanns under sommarlovet. Hur roligt man endå hade.

Första dagen i gymnasiet var en pina. En massa främmande ansikten. Ingen man kände igen. Allas nyfikna och oroliga ögon som cirklade genom klassrummet. Man kom hem och grät för att man trodde att man inte skulle lära känna någon. Hur man trodde att man skulle bli mobbad. Sådana grejer som aldrig hände. Andra dagen var den dagen så oron lagt sig lite och man vågade prata med folk. Hittade några vänner.
Det känns också som igår.

Efter ett och ett halvt år så bytade jag vänkrets, började umgås med de i dans istället för teater. Hur mer lika vi var. Hur underbart skoj vi har haft. Hur man kände igen sig i vännerna, tänkte likadant och hade samma intressen .. Så är det också nu, vi har så underbart skoj tillsammans. Det går inte en dag utan att vi skrattar så tårarna sprutar och man ligger dubbelvikt på golvet.

Nu när studenten stundar är jag också sjukt nervös att vi ska glida isär.

Vid närmare eftertanke så måste jag säga att gymnasietiden är så mycket bättre i högstadiet. Hur mycket man än trivdes är det i gymnasiet man hittar likasinade. Då man utvecklas som människa och hittar sig själv. Accepterar sig för den man är ..

Fan vad tiden går fort, men fan vad roligt man har haft!

Livet är underbart egentligen även om det har sina snedsprång. Love it! Vill tacka alla som gjort mina tonårsår så bra som de egentligen varit!  <3

RSS 2.0