23 December 2010



Hejhej!


Kass uppdatering jag vet men det har varit rena sjukstugan här! Jag råkade smitta alla med min kräksjuka så igår låg mamma och Jessica och kräktes. Anton mådde lite illa bara men pappa har klarat sig!


Idag står alla på benen i alla fall. Mer eller mindre pigga. Bara jag och Jessica som har svårt att äta. Hon för att hon låg och spydde igår och varför jag fortfarande har svårt att äta vet jag inte riktigt. Tror att min mage är känsligare för att jag är glutenintollerant så det tar längre tid för den att återgå till det normala! Äh, mat får jag i mig fast det tar lååång tid.


Idag skulle vi egentligen fira Lille Julafton hemma hos Farmor med släkten men det blir inte av. Känns ju dumt om man råkar smitta någon.. Så det blir att sitta hemma. Jag har varit och köpt fem bingolotter så hela familjen ska väl sitta hemma och spela Bingo på deras uppesittarkväll sam spela lite sällskapsspel tror jag. Kan förhoppningsvis bli mysigt endå! Och så hoppas vi såklart på storkovan och en sprillans ny bil ;). Eller vad säger ni?


Förhoppningsvis är vi tillräckligt friska, krya och smittfria för att kunna åka hem till Mormor & Morfar för att fira jul med dem och min mammas bror och hans fru! Hoppashoppas! Det är ju säkerligen mycket trevligare att vara där än att sitta hemma och ha tråkigt.


Håll tummarna för att jag blir frisk och ge mig ett "Krya" i kommentarerna så jag också kan få en jul tillsammans med släkten haha ;).


Ha det bra!

GOD JUL PÅ ER :)




Woho :D




Känner mig aningens piggare just nu! O än så länge ligger mackorna fortfarande i magen! Orkar nog med mitt zumba-pass idag tror jag!

Nu ska jag byta om och borsta tänderna och därefter ska jag ringa badet i Lödde för att höra mig om efter jobb och därefter ska jag ringa en på Hälso för att presentera mig! Fått två provpass där! :)



Vad tycks om mina lila långkallingar jag sovit i inatt ? ;)









21 December 2010



God morgon!


Låg sjuk igår och kräktes. Frös fast jag hade tre täcken på mig och åt knappt något på hela dagen..


Idag mår jag bättre! Lyckades få i mig två mackor till frukost så hoppas jag får behålla dom nu... Är fortfarande lite hungrig men det är väl för att jag ligger back i maten sen igår.. Aja :P



Skulle bara berätta att jag lever ;) . Ha det bra! Puss




Profilbild...

Fan, får inte rätt på profilbilden...

God Jul!

Ny, lite juligare, design!
Hiss eller? :D

Kul att jag ska sova själv inatt..

Det var längesen sist :(.
Gossar i Kennys tröja idag!
Mysig och jättestor och goossig!
:D




Snygga Jeffrey Cambell-kopior!


GALET SNYGGA!

Ge mig dom här i julklapp kära tomte!
eller dessa kanske?
Kära tomten!
Jag önskar mig de som är längst upp mest. I str 36 tack.
Finns inte dom kvar så kan du väl ge mig de andra.
Så hade jag varit glad!
Tack!
från Nelly.com

9 December 2010




Hej på er!


Håller på och pular med min julklänning. Syr den själv och igår råkade jag tabba mig.. Det skulle bli en snygg fodralklänning som skulle sitta skitbra.


Ja, då skulle jag och mamma klippa av den igår. Vad vi inte tänkte på var att tyget drog ihop sig.. Jo så den blev jävlar i de kort. Och inte kort så man kan ha den endå utan, visa halva rumpan och pussyn om jag sträcker på mig. Aja, var ju inte så mycket att göra åt det så jag fick ta fram allt tyg jag hade över idag och försöka komma på något nytt. Det gjorde jag ju och tänkte göra den så den blev lite vid. Nej, då är det ju såhär att det tyget jag har lägger sig längs kroppen och ger ingen vidd alls över huvudtaget.


Så jag vira allt tyg jag hade och just nu så är där typ två tre lager och så har jag nålat upp den lite assymetrisk men blää, sjukt svårt när man bara har sig själv och ingen docka/ modell att sätta klänningen på.. Får fråga mamma när hon kommer hem om hon ställer upp som modell ;) . haha.


Bild får ni inte. Inte förrän den är helt klar och jag är 100% nöjd med den. Men överdelen på den är riktigt najs! Fan vad grym jag är ;)


Nu ska jag fortsätta! Ha de fint! :D





Dag 8 – Mina drömmar


Shit vad svårt. Alla har väl drömmar. En del stora en del mindre.


Som liten var min dröm att bli stor. Kändis. Helst av allt ville jag bli modell. Längden och utseendet räcker dock inte till har jag insett... Haha!


Just nu är min stora dröm (karriärsmässigt) att få jobba med mode och kläder. Detta är en stor grej för mig och jag älskar kläder, skor och läsa om alla de nya trenderna och sen se vilka man själv kan tänka sig följa. Just nu hade jag velat jobba i butik. Då jag är en väldigt social människa som hatar att vara ensam så tror jag detta hade passat mig bra då jag får träffa nya folk och se nya ansikten varje dag! Samtidigt som jag får jobba med kläder.

Om jag fortfarande är arbetslös i Februari har arbetsförmedlingen lovat mig en praktikplats i butik. Jag vill såklart ha jobb innan för att få pengar men samtidigt inte för att jag vill ju få erfarenhet av att jobba i butik så jag enklare kan få jobb på den vägen...


Jag funderar även på att gå en yrkesutbildning för att kunna jobba som butikschef. Att få bossa lite samtidigt som jag får göra det jag vill känns riktigt kul!



Annars så har jag väl samma dröm som många andra. Jag vill få ett jobb som jag trivs med (ovan), ha ett stooort bröllop med den jag älskar (förhoppningsvis samma kille som jag är tillsammans med nu), bo någonstans där jag trivs och senare i livet även skaffa barn.


Att bli överdrivet rik är inget jag drömmer om nu. Vill leva ett lyckligt liv och för att vara lycklig behövs inte pengar utan bara en massa kärlek! :) Pengar så man klarar sig är väl alltid en fördel... Så, lite pengar vill jag väl endå ha ;)




8 December 2010



Godmorgon!



Eller aa, jag har varit vaken sedan halv tio men har inte haft tid att blogga innan! Vaknade och åt frukost samtidigt som jag kolla julkalendern. Missade igår så det blev två avsnitt idag!


Sedan dess har jag och mamma julpyntat med en massa tomtar och lyssnat på julmusik. Så nu finns det en massa tomtar här i huset!


Min röda klänning från Nelly kom idag. GAAAAAAAAAAAAAAAAAALET snygg! Som klippt och skuren för mig! Satt som en smäck och jag var helt kär i den! Längtar riktigt mycket tills jag får använda den! :)



Nu blire strax lunch, ska bjuda på lite bilder först! :D



jag och tomtefar! :D



det är inte alla nitton-åringar (som närmar sig tjugo) som har halkskydd under strumporna? ;)





7 December 2010



God morgon!


Julen närmar sig med stormsteg och det snöar fortfarande. Kan det vara så att snön äntligen kommer ligga kvar till jul? Det var så länge sen vi hade snö på julafton här nere i Skåne. Hoppas det verkligen är så!



Just nu sitter jag hemma hos Kenny i hans soffa. Är sjukt trött, men jag ska till Landskrona och arbetsförmedlingen och måste därför ta bussen som går om en timme. Måste hinna fixa mig lite och äta frukost innan ju!



Tänkte mest bara berätta att jag lever, vi hörs senare eller något! Puss!




Dag 7 – I min handväska.


Nu är det såhär, att jag inte har någon speciell handväska just nu. Letar efter den perfekta som inte verkar finnas. Men jag hoppas verkligen att jag hittar den snart!



Men om jag nu ska berätta så grejer som jag alltid tar med mig när jag åker hemifrån är:



- Kalender (min rosa superfina i mocka ni vet?)

- Iphone - svinbra för då har man alltid sina mail och facebook nära till hands!

- Busskort - som dock måste fyllas på nu..

- Bankkort, hm-kort (o andra såna till affärer) och körkort ligger för det mest alltid i kalendern!




Detta är väl de som jag alltid brukar ha med mig... Tror jag, haha! :)




Nyårsklänning?

beställde precis en riiiiktigt het klänning från Nelly! Vet dock ej om jag kommer ha den till nyår eller någon av juldagarna. Men antagligen blir det min nyårsklänning.
Erkänn att den är galet snygg? :D
Hoppas bara den sitter lika snyggt på mig! :D

6 December 2010



God morgon!
Har ni sovit gott? Det har jag men jag är fortfarande lite trött, ahah! Vaknade för drygt en timme sen. Är inte alls lika mysigt att sova när ens pojkvän måste sticka vid halv sju och man blir ensam kvar i sängen. Skönt att detta är hans sista vecka på praktiken så nästa vecka blir vi två som ligger och sover länge. Plus att jag blir inte lika ensam på dagarna då. Har ju en söt pojkvän som är hemma och myser med mig då!



Har precis ätit en frukost och nu dricker jag lite oboy. Idag ska jag förhoppningsvis vara lite flitig. Så när jag är klar här så ska jag vattna blommorna och mata fåglarna - det har jag lovat mamma! Därefter blir det att förhoppningsvis göra klart Maddes klänning och kanske även fortsätta på min. Ska även hinna med att söka jobb idag!


Flitiga Jennsan är i farten!



Vid fyra ska jag möta upp älskling på stationen och så ska vi åka hem till honom för lite mys och träning! Ikväll blir det aerobics! Kul!



Aja, vi hörs sen! Ha en bra måndag! Puss :D








Dag 6 – Ett ögonblick.


Jag har nog inte bara ett ögonblick att välja på, utan många olika. De ögonblick som är mest speciella för mig är de jag tänkte berätta om.

1. Dagen jag och Kenny blev tillsammans.

2. Costa Brava

3. Balen

4. Studenten


Eller, finns de så mycket att berätta. Minnen som är speciella för mig kanske inte betyder så mycket för någon annan. Att återberätta ett underbart minne är svårt. Och det krävs tusen ord och inte ens då kan man sätta rätt ord på det. Så ni får lite bilder istället. Har ingen bild på mig och Kenny från den dagen vi blev tillsammans (midsommar), men ni kan få lite bilder på oss endå ;).















Lovely days <3




5 December 2010

Hej!

Hade inte tid att blogga igår.. Först hade jag show med min barn! Åh, vad duktiga dom var! Satt där med tårar i ögonen när de kramade om mig och sa att de skulle sakna mig jättemycket! åååh, gullungar!

Därefter kom Madde hit! Vi sydde hennes klänning. Vi blev inte riktigt klara men tillräckligt för att jag ska kunna fortsätta på egen hand! Den kommer bli jättesöt och är en typisk Madde-klänning! :) Därefter blev det chill och mys med chips o dippa o gotte och film, Beck! :)

Idag har jag första tvingat upp Madde efter att ha varit vaken i typ en timme innan henne. Därefter så lagade jag hennes byxor, snackade lite och sen blev de dags för henne att köra hem. Sedan dess har jag bakat pepparkakor och lussebullar! Blev väldigt goda! Jag har även dansat Zumba och börjat fundera på nästa zumba.koreografi. Den blir nog najs och lite annorlundare än de andra :D.

Nu väntar jag på att min fina pojkvän ska komma, han kommer iofs inte förrän vid sex.. Men endå ! Då blir myys på hög nivå!


Vi hörs sen! Puss :)



Kenny gästbloggar

Här sitter jag och finaste kollar på idol!! :D




Massa mys väntas  :) <3

Veckorevyn och godis!



Firar min viktnedgång på två kilo med godis och veckorevyn ;)








Gott! :D




Dag 5 – Min bästa vän.


Hmm. Är jag den enda som inte har en bästa vän? En som man delar allt med? I guess so.

Helt ärligt så är det ganska skönt att inte ha en enda vän som är ens bästa. Utan många som man tycker om och kan dela det mesta med. Vet själv hur de var när man var liten/mindre och hade sett ut en som sin bästis. Man delade bästishalsband och många andra blev sura eller ledsna för de kanske inte fick vara med och blev utanför. Jag vet hur det känns. I sjuan blev jag "dumpad" av min bästa vän. Tack o lov träffade jag andra vänner. Visst att vi började umgås igen men det blev liksom aldrig samma sak. Så eftersom jag inte har någon speciell bästa vän (haha, aa jag är en mobbad jävel ;) ) så tänkte jag berätta om mina så kallade bästisar när jag var liten, och även vilka som har en speciell plats i mitt hjärta just nu.

Min första bästa vän var nog Linda, och vi blev bästa vänner i såhär ettan, tvåan. Hon var alltid den som bestämde och bossade, vilket jag idag kan se det som gjorde mig lite blyg och tillbakadragen. Alla kunde ju bestämma över mig och jag hängde på..

Sedan blev jag bästa vän med Sabina, som är den som jag känt bäst! Kom ihåg att vi ofta hade riktigt kul tillsammans!

Därefter tror jag att jag var bästa vän med Anna och de var vi upp till högstadiet sen så blev de inte mer där.

I högstadiet lärde jag sen känna Åsa, som gick i klassen under mig. Vi började prata riktigt mycket och umgås och då blev hon min bästa vän. Då hade vi så mycket gemensamt och jag kommer ihåg en massa galet vi gjorde. Kajsa räknas under denna tid också till en bästa vän tycker jag då vi ofta var alla tre och hade det galet kul! Det tog tyvärr slut när vi började på olika gymnasium och helt enkelt växte ifrån varandra. Vi träffas inte alls myckket nu utan det blir på fester lite då och då. Men då har vi oftast jävligt kul kan jag erkänna!
Under gymnasietiden var jag ju också ett hängivet Ola-fan och det var igenom honom jag träffade Sofie, Baloo och Emma! Varav den sistnämnda jag kom lite närmre och vi blev så småningom bästa vänner. Vi gled tyvärr ifrån varandra för att vi inte hade tid eller inte la tid på att träffas tyvärr. Jag måste dock erkänna att jag saknar den tiden för fy fan vad mycket vi gjorde tillsammans! LIksom, Idol 2008... Sick! Jag träffar varken henne eller Baloo särskilt ofta men de har endå en speciell plats i mitt hjärta! Även Sofie (ni får inte tro att jag glömmer henne) men hon kommer lite längre ner!

I senare delen av gymnasiet, i typ, mitten av höstterminen i trean och vårterminen så måste jag faktiskt säga att mina bästa vänner var ES3D. Min klass på gymnasiet alltså. De är denna klass som fått mig den jag är idag. Jag har seriöst aldrig gått i en bättre klass. Vi hade kul, vi kunde skratta tills alla låg och kved på dansgolvet innan lektionerna. Vi var flummiga, oseriösa men stentuffa. Och jag gissar på att de var våra nio föreställningar med slutproduktionen som band ihop oss så tajt. I MISS YOU GUYS! :( Gymnasietiden var helt klart den bästa!


Så nu när gymnasiet är slut.. Vem står jag närmast nu?


Jo, den som faktiskt står mig närmast är Kenny. Visst att han är min pojkvän men det är honom jag kan berätta allt för. Som jag gråter ut hos om jag mår dåligt och som jag skrattar tillsammans med när jag är glad.

Även min kära Maddiz har en speciell plats i mitt hjärta. Det är också henne som jag berättar allt för. Hon kommer till mig när hon är arg och ledsen och jag berättar för henne. Innan sågs vi inte så mycket men nu när jag är arbetslös och hon inte jobbar alla dagar i veckan så hinner vi ses vilket är underbart!

Sofie, suffpuff är också en av dom som står mig närmast. Vi träffas inte heller speciellt ofta men hon vet att jag finns där för henne och det är också med henne som jag kan dela mina tankar och åsikter med. Hon förstår mig och Sofie har hängt med och känt mig ett bra tag nu så därför är hon en av de jag litar på och kan prata med om allt!

Jag har såklart många fler vänner men jag har inte mer tid att berätta om alla, plus att då hade detta inlägget blivit fem mil långt. Men såhär ligger det till hos mig. Det är inte lätt att inte bara ha en bästa vän och skriva om men det är riktigt skönt att ha många som finns där för en! :)


Jag älskar mina vänner och känner faktiskt inte behov av en bästa vän. Så är det bara ! :)




3 December 2010



God morgon!





Fan vad det är segt att vakna tidigt när man har hela dagen framför sig till att inte göra så mycket. Skulle egentligen träffat Maddiz vid halv elva men hon sköt på det till halv två. Så nu sitter jag här vaken tidigt och vet inte vad jag ska göra.



Sitter hemma hos Kenny men jag pallar inte gå ut i det kalla vädret nu för att ta bussen som går om tjugo minuter så jag väntar nog en timme till. Kan säkert roa mig med något ;). Plus att de känns tidigt att åka hem då, liksom, jag har ingenting att göra hemma heller. Jag har i och för sig inget att göra här heller för Kennsan är inte hemma. Blä, jag vill också ha något att göra så jag slipper gå hemma och vara deprimerad.. I nästa vecka har jag varit arbetslös i typ en månad och det är inte kul.. :(



Så idag blire väl att leta upp lite jobb, söka och så. Ska även kika på dagens julkalender-avsnitt! De senaste åren har de blivit så dåliga och fjantiga men jag tänkte ge årets en chans. I och med att jag går hemma och inte har något speciellt vettigt för mig.


Vid ett blir det i alla fall att åka in till Helsingborg för att hjälpa Madde med tyger. Vi ska ha sy-helg tillsammans och ska få ihop klänningar till jualfton/nyår. Madde har knappt sytt innan, så jag kommer väl  få finnas till hand för hjälp .. Hahah!



Aja, vi hörs senare! Ha en bra fredag! Puss! :D




Kaos!



Skåne är kaos.  Signalfel mellan Malmö och Lund så jag kom aldrig iväg. Tåget skulle gått 15.00, var försenat till 15.53 och då kändes det inte lönt så vi bestämde oss för att strunta i det. Jessica och Kenny skulle varit hemma vid 16.00 men tåget blev inställt, ingen buss kom förrän för ett tag sen och nu sitter de på en buss som bara går till Kävlinge så mamma får hämta dom.


Jag och Kenny som skulle med bussen vid fyra och träna.. Hoppas vi hinner träna endå, nu ligger man bara sisådär, två timmar efter i schemat för vi kan inte ta bussen förrän sex. Så är det om man bor såhär ute i ingenstans!



Och att allt bara strular, det tycker jag såhär om:






Sen en till bild bara för att jag tycker det är så jäkla kul med kamera på datorn (A)









Nu blire Malmö o julklappsshopping med Jessica!



Håll tummarna att jag kommer både dit och hem för det är typ kaos ute!






Något seriös "Dagens outfit" ;) HAHA




Dag 4 – Mina syskon.


Idag är det mina syskons tur att bli presenterade!



Jag har två stycken faktiskt, en lillasyster och en lillebror.



Min syster heter Jessica och hon är två år yngre än mig och är alltså 17 men fyller 18 i februari nästa år! Som liten var hon väldigt sur och envis och vi bråkade ganska ofta. Men vi brukade alltid leka tillsammans hemma och hittade på en massa! Men som alla gör så växte även vi upp, och nu bråkar vi i stort sett aldrig. Kanske för att vi inte ses så jätteofta... Hon är en fena på att låna kläder av mig och hon tar hundra år på sig att fixa sig. Haha!

Just nu går hon andra året på gymnasiet. Hon går på Consensum i Lund, vårdlinjen med inriktning NV tror jag vi kan kalla det! Hon är jätteduktig i skolan och jag gissar på att hennes IQ är mycket högre än mitt ;) haha!



Min bror heter Anton och han är ett och ett halvt år yngre än Jessica. Han har precis fyllt 16 och är en glad nörd som spenderar all sin vakna tid vid antingen datorn eller med elgitarren. Musik är ett stort intresse och han är rena underbarnet på elgitarr!


På grund av musikintresset så valde han att gå Musikproduktion på gymnasiet, där han går första året. Där får han lära sig att mixa och göra egna låtar. Han är grym kan jag lova! Tror det kommer bli något stort av honom :).



Jag är en stolt storasyster som älskar mina syskon och hade nog gjort allt för dom. Och som den storasyster jag är hade jag också beskyddat dem om det hade behövt. Men dom kan, liksom jag, stå för vad de tycker och kan tala för sig själva så jag behövs väl inte så mycket! Haha! ;)










2 December 2010


Godmorgon!



Just nu ligger jag i min nya säng som jag fick igår! Den är en julklapp från mina föräldrar men jag fick den lite för tidigt. Anledningen är att jag legat och sovit på två madrasser på golvet sen min förra säng blev för mjuk och dödade min rygg. Och att ligga i en säng som man får ont i ryggen av varje natt är inte kul.


Madrasserna fungerade bra tills jag för någon dag insåg att de dragit åt sig fukt och började smått mögla. Inte roligt så jag bad om att få en ny säng eller så skulle jag köpa den själv men då inte kunna köpa en dator. Så jag fick sängen i för tidig julklapp! Skitnajs är den! Har kollat på den hur länge som helst då jag egentligen hade planerat att köpa den tills jag skulle flytta hemifrån. Aja, men då blir det en utgift mindre sen när de väl blir läge att flytta ut!


Tänkte söka en massa jobb nu, hittade ganska många som jag skickade till min mail som tips. Men min mail vill nog inte riktigt fungera som den ska idag tråkigt nog.. Så nu står de mellan att leta upp alla igen där jag hittade dom och söka dom så. Fan. Jobbigt alltså.


Sen måste jag också öva in lite mer på en ny Zumba-koreografi. Började lite på en ny cumbia igår, så fortsätter lite mer idag tror jag!


Vid tre tar jag tåget till Malmö, möter upp min syster och så ska vi handla lite julklappar! Förhoppningsvis ska jag få träffa Kenza på Entré också! :)


Ha en fin torsdag! Vi hörs! Puss :)
Trött Jennsan i sängen!
Och sådär ser min mina säng ut! :)




Dag 3 - Mina föräldrar


Idag är det mina föräldrar som står på tur att bli presenterade!



Min pappa är född i april 1963 och kommer från Rävetofta som är en liten by utanför Svalöv. Där bodde han på en bondgård tillsammans med min farmor och farfar och två syskon. Min pappa var mellanbarnet i familjen. Jag vet inte jättemycket om hans uppväxt mer än att farmor berättat att han var ganska mesig och feg som liten.. Haha! Jag vet att han flyttade till Teckomatorp senare och därefter till Helsingborg när han träffade min mamma!


Min mamma är född i februari 1964 och kommer från Landskrona. Hon bodde dock utanför men just nu har jag inte riktig koll på vart men jag vet att senare flyttade de till Hilleshög. Hon bodde där tillsammans med min mormor och morfar och en yngre bror. Min mamma var alltså storasyster och hon var ganska busig vad jag förstått. Hon bröt armen när hon var liten  för att hon ville åt hostmedicinen uppe på skåpet. Hon sa att hon skulle sitta barnvakt när hon var äldre men istället åkte hon till en annan stad för att kolla på sina idoler - Gyllene Tider.


Mina föräldrar blev tillsammans 1988 och ett år senare gifte de sig. Jag frågade varför de gick så fort och då hade  pappa frågat när de skulle gifta sig, så hade mamma skämtat och sagt typ att säg du ett datum. Varpå pappa sagt ett datum som sedan visade sig vara på en lördag. Behöver jag säga att det blev de datumet? Riktigt roligt tyckte jag ! Haha!


Mina föräldrar är de bästa, ibland kan man vara sur på dem för att de hindrar en, skäller på en eller något i den stilen. Men jag älskar dem endå och de är bara bäst! :)










1 December 2010

Hej på er!

Blev inget godmorgon inlägg idag för jag följde med mamma till Center Syd för jag hade lovat att hjälpa henne storhandla mat. Vi gick först lite i butiker och jag köpte årets första julklapp till min käre far inne på Dressman hos min vän Suffpuff som snällt hjälpte mig att hitta något fint!

Därefter blev det en massa mat. Bland annat ny hårfärg till mig. Är ni snälla så får ni se resultatet sen! ;)

Snart kommer även dag 3 på presentationen upp också! Därefter ska jag  köra och hämta pappa  på jobbet. Det är samma ställe som jag jobbade på innan!

Btw, så har jag köpt en ny dator som är hundra gånger snabbare än min gamla. Dock är mellanslagstangenten fett skum då det typ reagerar på minsta lilla touch och inte går att trycka ner utan man ska bara nudda den för att göra mellanrum. Fett skum att skriva med! Haha! Så om de blir lite många mellanrum ibland så förstår ni varför!

Ha en bra dag! Nu ska jag  skriva dag 3 på presentationen av mig och därefter ska jag skölja ur färgen. Vi hörs sen! Pusspuss!




RSS 2.0