Dag 2 – Min första kärlek.


Många hade väl, liksom jag, flera olika pojkvänner på låg- och mellanstadiet? Man bytte pojkvänner som man bytte underkläder men man vågade aldrig pussas eller gå nära varandra. Jag hade två stora kärlekar på denna tiden med förhållande som varade ett bra tag.

Fast då jag inte ser dessa förhållanden som seriösa, för vem är seriös när man är tio år gammal liksom, så tänkte jag istället berätta om min första stora kärlek. En kärlek som golvade mig och gjorde att jag föll pladask för honom. Från att bara haft gemensamma vänner till att börja dejta. Från att jag tyckt han var lite småtöntig på högstadiet till att tycka att han blivit riktigt snygg.


Japp, det är min älskade Kenny Nilsson jag pratar om.


Jag har aldrig känt mig så kär som de första månaderna vi dejtade. Hur pirret i magen bubblade upp bara jag såg honom, och hur hjärtat dunkade när han rörde vid mig.

Efter att ha dejtat, eller vad vi nu ska kalla det, i nästan 3 månader så blev vi tillsammans på midsommar. Några minuter i tolv stod vi där, i kanten av en korsning. Då blev det vi.


Dessa ett och ett halvt år som vi har varit tillsammans har varit det bästa. Vi har tagit oss igenom en del men vi har alltid hållt ihop och älskat varandra. Kenny är den som gör mig lyckligast och gladast. Han får mig att skratta, vilket jag tycker är en viktig del i ett förhållande.



Jag älskar att vara tillsammans med Kenny. För han är bäst. Får man en puss i pannan och en kram så känner mig sig trygg. Och så kär.



Jag vill alltid vara tillsammans med min Kenny. Han är världens bästa pojkvän som gjort mig den lyckligaste på jorden. Kan inte tänka mig ett liv utan honom.


Jag älskar dig mer än allt och det vet du älskling. Tack för att du är min! <3




2009-06-19




30 November 2010


God morgon!


Sovit gott? Jag är riktigt trött fortfarande men kunde inte sova mer. Hade en sjuk dröm om att jag bombade ett hus med en massa människor? Så jag tyckte att jag var helt störd och vågade fan inte somna om!



Nu ska jag snart pallra mig bort till köket och göra mig lite frukost. Är hemma hos Kennsan så vi får se vad köket har för gott att erbjuda ;). Om en timme ska jag röra mig bort till bussen för att åka hem till Maddisen o busa med hennes katter och chilla!



Ikväll blir det jobb - Zumba, så vi hörs förmodligen inte mer idag. Tidsinställer dag 2 på presentationen så ni får den lite senare!


Ha en bra tisdag! Puss på er! :)







Dag 1 – Presentera mig själv.




Jag heter Jenny Frida Wernberg och jag föddes i Helsingborg 1991. Den 7e Mars för att vara helt exakt. Bodde under mina första levnadsår på Fredriksdal i Helsingborg men det blev aningens trångt när min lillasyster föddes så då flyttade vi till Landskrona där vi bodde i cirka 1½ år tror jag. Därefter ploppade även min bror ut så då flyttade vi istället till ett stort hus i lilla hålan Teckomatorp där jag bott sedan dess.

Som liten var jag väldigt blyg och lite töntig och hade svårt att prata för mig själv och visa vad jag tyckte. Lite bättre blev det emellanåt men annars var jag alltid den lilla blyga tjejen.
Jag hade en massa fritidsintressen när jag var liten och spelade bland annat fotboll i en massa år och började även rida - vilket egentligen är de enda som jag höll fast vid. Fotbollen fick jag sluta med när jag blev sjuk. När jag var 12/13 och gick i sexan så gick vi till doktorn för att kolla upp vad det var för fel på mig. Jag hade inte växt alls mycket och knappt rört mig i vikt mellan fyran och sexan. Kommer ihåg att jag vägde 27 kilo när jag gick i sexan.. och det är ganska lite när man är ca 145 lång.

Efter många om och men fick vi reda på att jag var allergisk mot gluten (vete, råg, korn och havre). Så efter sexan gick jag upp i vikt blev liiite tuffare men fortfarande blyg.

Högstadiet var en rolig, jobbig och ett känslomässig tid då det mesta hände. Man träffade nya vänner, upptäckte nya sidor av sig själv och exprimenterade med det mesta. Man provade sina vingar.

Efter ett helvete med att välja gymnasieskola kom jag till slut in på danslinjen på Nicolaiskolan i Helsingborg. Började som blyg, träffade lite vänner och även här provade man sina vingar. Exprimenterade med sig och det var väl inte förrän sista året som jag hittade mig själv och förstod vem jag var. Borta var blygheten och fram kom självförtroendet. Jag vågade stå för vem jag var.

Det var även trean som bjöd på mest erfarenheter. Man utvecklades för varje dag som gick och den närheten vi hade i vår klass är svår att hitta. I slutet var vi som bästa vänner hela högen och det var då man verkligen kände att man kunde slappna  av, vara sig själv och bli accepterad och omtyckt för den man var.

Dock är dett inte bara skolan och klassen som gjorde att jag hittade mig och accepterade mig själv utan det var även mitt första förhållande med en underbar kille - som fortfarande är min pojkvän! Utan honom hade jag garanterat inte varit den jag är idag!


Just nu är jag arbetssökande och försöker hitta mig ett roligt och inspirerande jobb. Funderar på att söka in sent till någon högskola kanske för att ha något att göra i vår. Men jag vet inte vad jag vill. Så just nu är mitt liv väldigt förvirrande och okontrollerat.

För jag vet inte vad jag vill..


Och detta är jag ganska kort. Eller blev det långt? Haha ;)

29 November 2010



Hej på er!

Jag vet att det var längesen jag bloggade men det har inte hänt något kul och jag har inte haft någon större lust att blogga kan jag erkänna.

Jag är fortfarande arbetslös, eller arbetssökande och just nu känns det bara så tråkigt. Jag börjar bli less på att sitta hemma, på att inte ha något att göra och inte ha några rutiner..



Men nu så har jag hittat en rolig grej på en annan tjejs blogg som jag dansade med i skolan som jag också tänkte göra.. Det är att under 15 dagar ska man skriva om ett ämna varje dag, och ämnena ser ut såhär :



Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Mina syskon.
Dag 5 – Min bästa vän.
Dag 6 – Ett ögonblick.
Dag 7 – I min handväska.
Dag 8 – Mina drömmar.
Dag 9 – Mitt favoritminne.
Dag 10 – Det här får mig att må bättre.
Dag 11 – Det här får mig att gråta.
Dag 12 – Mina rädslor.
Dag 13 – Min favoritplats. 
Dag 14 – Det här saknar jag.
Dag 15 – Mina ambitioner.




Låter väl skoj? Jag börjar idag tänkte jag så kika in lite senare! :)


24 November 2010



God morgon!

Hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott! Detta inlägget är tidsinställt då jag var tvungen att åka vi ni för att möta upp min kära vän vid halv tio för att hon är så busy så hon hade inte tid att ses en annan tid än då.

Så vi ska gå i stan och mysa och shoppa lite!


Sen vi tolv så blire arbetsmöte på Actic angående Zumba! Håll tummarna för mig att jag får jobb där! :)



Ha en bra dag! PUss :D

Jobb ikväll!




Ikväll blire Zuumba! Hoppas det kommer många kunder och att de tycker det är kul! Tihi! Sen ikväll blir det mys tillsammans med min Älskling! <3




Zumba Fitness - nu som spel!


Ärligt, hur härligt låter inte de? Nu kan man även köra Zumba på sin spelkonsol. Läste jag rätt så finns de både till xbox360, WII och Ps3 . Min bror äger en 360 och jag och min syster ett wii så det hade varit ett riktigt roligt spel!

Funderar starkt på att köpa detta! Ska fråga min syster om hon är sugen på det hon med så kan vi betala hälften var! :)






23 November 2010

God morgon!

Idag är det en månad tills Lille julafton (vilket för mig känns mer som jul än julafton)! Längtar!!!
Sitter hemma hos Kenny och har därför lekt lite med camen så nu får ni tre otroligt charmiga bilder 8)
Vi hörs senare igen!
Puss!

Nu : träning!




Om en halvtimme ska jag gå till bussen där jag möter upp min pojkvän och tillsammans åker vi hem till honom för att sticka upp till gymmet för att träna. Jag kommer nog köra mest kondition men även träna mage, rygg och lite armar!


Ikväll blire mys med älskling! Eftersom vi är hemma hos honom kommer jag väl sno webcamen lite och lägga in lite bilder till er som kompensation för min kassa uppdatering idag.


Förhoppningsvis är jag duktigare imorgon!


Hoppas ni har haft en bra måndag! Puss!




22 November 2010



God morgon!


Åt frukost för ett litet tag sen och jag ska snart gå igenom mitt Zumba-pass till imorgon så jag vet att jag kan de perfekt!



Därefter blire väl att söka lite jobb och sen rita lite mönster för min klänning! Vill ni ha en bild på min färdiga kavaj förresten? Glömde ju visa den klar!



Bloggar mer senare när jag har något vettigt att skriva! Vi hörs! Puss!

21 Novemer 2010



Hej på er!

Inte haft tid att blogga tidigare idag! Var inte hemma förrän tre inatt , jobbade ju på en fest, då jag och Kennsan stupade i säng. Hade lovat att hämta Kenny när jag slutade, hade räknat med senast tolv, så stackaren hade fått sitta och vänta på mig.. Vi däckade i alla fall direkt och vaknade inte förrän vid halv tolv idag. Väldigt skönt, dock äe jag fortfarande sliten!

Två timmar senare satt jag i bilen igen på väg till stallet. Det gick inte alls bra. Det regnade och jag frös och hästen gick rent åt helvete.. Men aja, jag var där  och försökte i alla fall!


Ikväll blir det bio med familjen, ska se Harry Potter och Dödsrelikerna del 1!! Som jag längtat efter den filmen, helt sjukt! Så nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig!



Vi hörs, om inte ikväll så i morgon bitti! Ha en bra söndag och ursäkta min dåliga uppdatering denna helg!


Puss!


Sitter hemma hos Suffpuff!


Hej!

Nu har jag haft mina danslektioner och sitter nu hemma hos Sofie och väntar på att hon ska bli klar! Senare sak vi hem till mig och fixa oss för att sen vid halv fyra något bege oss till Lödde för att hjälpa till på en fest! Helt okej att jobba en lördag när man varit ledig en vecka kan jag lova!


Barnen tyckte det var jätteroligt med en kamera. De är ju åtta och många i den åldern älskar att bli filmade och synas på bild. Så när vi hade typ drickepauser så hoppade de och vinkade framför kameran! Haha! Söta !


Nej, nu blire nog inte mer bloggning idag! Ha en bra lördag! Vi hörs!


Puss!




20 November 2010

God morgon!



Vaknade för en stund sen av en liten Kenny som pussade på mig! Mysigt! Nu har jag i alla fall gått upp och ska snart klä på mig och fixa mig för det är näst sista gången med Funkykidz idag. Ska filma idag så att jag får fortsätta jobba som instruktör. Man måste typ skicka in en film på en lektion och bli godkänd och bli licensierad.


Ikväll ska jag med min kära vän Suffpuff och jobba på en fest som hennes chef ska ha. Vi ska typ sätta fram mat och så.


Ha en fin lördag! Puss ! :)









Personalfest!





Hej!

Ikväll blir det personalfest med gymmet! På Tages i Landskrona. Är typ deras "största" nattklubb (och Landskrona är en liten stad). Men det ska förhoppningsvis bli skoj! Blir lite mat! Dock ingen dricka för mig för jag kör!


Därefter spenderas natten hemma hos min älskade Kennsan! Myspys!



Tyvärr får ni ingen bild på dagens look än. Har inte hunnit fotta så de får ni nog inte förrän imorgon. Men det blev en klänning från Nelly, min nysydda kavaj och så mina boots till det iomed att jag ska köra.


Ni får ha en grym fredagskväll, vare sig ni spenderar den hemma eller ute! Puss på er!


17 månader..




Idag är det exakt 17 månader sen det blev jag och du. Du betyder så underbart mycket för mig. Jag älskar dig mest av allt och det vet du !









19 November 2010




Hej!

Idag är det ytterligare en sån där chilldag. Vaknade vid halv tio och därefter blev det frukost och kavajen blev färdigsydd. Hur den blev får ni se senare!

Myst med min pojkvän hela dagen med, han är sjuk så han stannade hemma och har sällskap med mig! Just nu sitter han i vår massagestol och masserar ut sina muskelknutor.


Tänkte bara berätta att jag lever, bloggar mer sen! Puss! Ha en fin fredag! :)

Kennsan har kommit hit!

Hihi, titta! Min snygging har kommit hit för att mysa med mig!
Vi spelar spel på min iphone och är allmänt osociala med varandra ! ;)
Nu har Kenny hackat min Iphone och pajjat spelet :(
Skitunge ;)
Men jag älskar honom endå :D

Irriterad och arg.


Kul!

Hittar värsta perfekta jobbet för mig. Som modeassistent. Det man skulle göra är ungefär det jag gjort på Ecolean, fast istället för reservdelar är det ju såklart med kläder och så.

Läste och blev helt fast och tänkte, fan, det där är verkligen ett jobb för mig.


Men. Där fanns en grej som man var tvungen att ha - som jag inte hade. Man skulle prova ut skor och för det var man tvungen att ha storlek 37 i skor... Tänk er att inte kuna söka ett jobb för att man har för små fötter? Blää, så sur jag är .

Jag hade verkligen velat ha det. Det är en massa saker man skulle göra där som jag redan har erfarenheter av. Jag hade varit perfekt. OM jag inte haft för små fötter.


Fan.

Till och med lönen var bra..


Blä. Just nu hatar jag mina fina fötter :(



Lite mer än halvvägs!




Nu har jag kommit lite mer än halvvägs på mitt projekt! Projektet var ju att sätta fuskskinnsdetaljer på en kavaj. Såhär såg det ut efter att ha satt på kragen:






Såhär ser den ut nu när jag är klar med ena sidan:






(de rosa-vita "fläckarna" är mönsterpapper som jag fick sy på för att symaskinen inte ville som jag först)





Hiss eller diss såhär långt?

18 November 2010



God morgon!

Allt bra med er? Japp, jag är uppe tidigt. Sov hos Kennsan igår ju och jag hade tagit bilen för jag skulle hämta en symaskin hos mina kusiner. Tränade också, Fitness boll! Var helt okej, blev inte svettig men jag har träningsvärk i mina triceps och i magen så lite måste det ju ha gett!

Så i och med att jag hade bilen var jag tvungen att köra hem med den vid halv åtta för att mamma skulle kunna köra till jobbet. Så jag var uppe med tuppen.. Haha!


Just nu sitter jag och tittar på tv, Jims Värld. Snart ska jag sätta mig framför symaskinen och designa om min kavaj! Vill ni se bilder på det sen?


Idag kan jag uppdatera bättre för jag ska vara hemma hela dagen. Bra va? Haha!


Vi hörs senare! Puss! :)







såhär snygg är jag definitivt inte idag! ;)







Dagens shopping!



Hej på er!

Nu är jag hemma från dagens runda i Malmö med mamma! Blev först en runda ner till Svågertorp för att inhandla lite tyg och smått o gott på Stoff & Stil. Därefter åkte vi in till Malmö för att shoppa lite och luncha! Blev en ceasarsallad med grillad kyckling vilket var jättegott!

Snart ska jag åka hem till min älskling, ska först inom mina kusiner och hämta en symaskin så jag kan börja imorgon! Tänkte ha en av grejerna klara till på fredag då jag ska på personalfest! Lovar att de kommer bilder på de imorgon!


Lägger ut bilderna på mina inköp idag, sen bloggar jag kanske lite ifrån Älsklings dator ikväll! Vid 6 blir det pilates/fitness boll! Har aldrig varit på det så det ska bli spännande!


Aja, vi hörs sen! Puss!





Mönsterpapper, tråd, dragkedja, sammetstyg och fuskskinn!
Från Stoff & Stil!




Mitt nyinköpta Iphone.skal som jag beställde i måndags!
Döösnyggt, eller hur?
Från skinz.se



Kofta. Oversize uppe, tajt nere.
Från Zara




Kavaj!
Plus ett rouge (ej bild) från HM!




17 November 2010




God morgon!


Har ni vaknat än? Mår ni bra? Jag vaknade för drygt en halvtimme sen och nu sitter jag i vardagsrummet och tittar på tv och bloggar!

Ska iväg om ett tag så jag ska skynda mig snart! Ska iväg med mammsen och mysa lite i Malmö. Så därför hinner jag inte blgga så mycket idag, vilket ni nog förstår!


SÅ jag bloggar när jag kommer hem igen och visar vad jag köpt!



Ha en bra dag! Puss!



Dagens look












Helt okej va?


Nu ska jag öva in mina zumba-danser & söka jobb! :)

My haaaair!





Såå, nu kommer det en stoor överraskning här! Fixade som sagt håret igår, och det tog fyra och en halv timme!
*trumslag*


Jag och Maddisen satte i en hårförlängning och färgade håret! Det blev riktigt najs!


Nu får ni lite före och efter bilder!




Vi glömde ta en bild från första början, men så här såg det ut innan!
Checka utväxten hahaha!



Halvvägs!



En rad kvar!




Done! 3½ timme senare!
Hade sett bättre ut om mitt hår INTE var lockigt ;)



Färgning plus slingning
(därav de fula foliet vid öronen )



Slutresultatet:







Ifall ni inte ser så är slingorna röda!





Visst blev det snyggt? :)

I love my boyfriend !



Detta är bilder sen i fredags när vi satt på tåget in till Helsingborg för att gå på bio












Du är den bästaste. <3

16 November 2010



God morgon!

Allt bra med er? Själv är det bra, fortfarande förkyld men det är inget man kan göra så mycket åt! Blev ingen morgonpromenad, har Zumba ikväll plus att jag ska öva på de nya danserna så jag får tillräcklig träning idag endå. För visste ni att man bränner cirka 700 kalorier på ett Zumba-pass? Grym träning kan man kalla det!

Just nu sitter jag i soffan och tittar på tv, senare idag ska jag till arbetsförmedlingen för att skriva in mig - igen. Var ju bara i Juni senast. Haha. Fan, hoppas jag får jobb lika snabbt igen. Pallar inte vara arbetslös!



Så nu ska jag alldeles strax gå upp och fixa mig lite, ska tidsinställa lite inlägg så ni kan kika in här med jämna mellanrum för att hitta något att läsa!



Ha en bra tisdag! Vi hörs sen! Puss! :)




Håret blev riktigt bra!





Bilder kommer senare! :)





15 November 2010



God morgon!



Allt bra med er idag? Det är bra med mig, lite snorig och en hals som inte riktigt vill prata utan kraxar mest. Men äh. Sånt är livet!


Har varit ute och gått på en morgonpromenad på drygt 30 minuter idag! Riktigt skönt! Skulle försöka använda min stegräknare som jag laddade ner som app igår på min Iphone men den var helt störd. När jag gått typ fem minuter stod det att jag gått tio sekunder. Efter en fjärdedel av rundan hade jag tagit 600 steg, när jag var klar 1300 vilket inte riktigt kan stämma.. Äh, det var nog inget bra app jag fått tag i ! hahaha!


Nu ska jag alldeles strax göra mig iordning, packa ner alla min grejer (är hos Kennsan) och därefter först bege mig bort till bageriet och köpa nybakta bullar och sedan ta buss + tåg till Helsingborg där jag ska hem till Maddisen för lite omvandling! Kommer ta bilder så ni får se skillnaden!


Men nu måste jag bege mig!  Ha en fin måndag! Puss på er!



14 November


God morgon!

Just nu sitter jag hemma hos Kenny i hans soffa. Vi sitter här vid varsin dator och nördar oss! Haha! Dagen kommer spenderas tillsammans med min älskling till runt fyra då jag måste köra hem med bilen. Så då blir det att fira pappa lite på Fars dag med mat och cheesecake. Ska även träna lite Zumba med mamma och Jessica. Har ju gjort två nya danser som jag måste få in till på tisdag. Men det löser jag nog!

Imorgon börjar min första dag (igen) som arbetslös/arbetssökande. Väldigt segt så därför ska jag söka lite jobb idag som plåster på såren. Dock så är måndagen och tisdagen redan fullbokade vilket är underbart! Skönt att inte bara behöva sitta hemma. Onsdagen har jag i och för sig också grejer att göra men det lär jag göra hemma. Blir till att spendera den framför symaskinen förhoppningsvis!

Jag ska också börja med att gå ut och gå varje morgon för att komma igång. Mitt gymkort går ut på måndag tror jag och eftersom jag fick de i studentpresent lär jag inte få tre månader till så de blir att hitta på annat nu...



Nej, men nu ska jag göra något annat. Ha en bra söndag! Puss på er! :)



13 November!



Hej!


Har inte haft tid att blogga idag, fullt ös medvetslös! Mamma väckte mig och Kenny vid nio och så sjöng vi för min lillebror som fyller sexton idag! Han fick sina presenter och efter det fick jag åka in till Landskrona för att jobba - Funkykidz. Det gick jättebra men jag hade redan lite ont i halsen så nu pratar jag som om jag är i målbrottet... HAHA!


Var hemma vid ett och en timme senare blev det släktkalas för Anton. Blev fika och tårta och lite mys sådär! Fick låna en riktigt proffsig symaskin av Gunnel så här ska det sys sen! Najsnajs!



Just nu sitter jag hemma hos Kenny. Precis installerat Itunes på datorn så nu ska jag se vad jag kan lägga in och ta bort på min Iphone. Najs! Senare blire fin middag och efter de blir det mys, antagligen till en Final Destination film. Såg tvåan hos Kennys pappa förra veckan så idag blir det väl den första! Haha!


Nej, nu ska jag leka med min iphone! Vi hörs!


Ha en grym lördagskväll! Puss! :D

Fredagskväll!




Hej på er!

Nu ska jag strax gå bort till stationen för att möta upp min pojkvän! Vi ska åka in till Helsingborg! Först blir det till o hämta min Iphone som jag nu gladeligen köpt! I am happy! Sedan ska vi äta på Max och mysa innan bion börjar! Kenny har tvingat mig till att se Paranormal Activity 2. Fan alltså. Jag kommer dö. Är redan rädd. HAHA, fan. VAd har jag gett mig in på? Aja, det ska bli en mysig kväll med min älskling och om inte annat så får jag en anledning att bli omhållen och pussad på!

Hoppas ni får en fin fredagskväll! Vad ska ni alla hitta på?

Bjuder på lite bilder också så ni får se hur jag ser ut idag! :)








det där är riktiga Jenny.. HAHA!




Kul att håret ser helt fettigt ut..
Men det är för att jag inte färgat min utväxt på hundra år!

PÅ måndag blire dock lite förändring!




Puss på er! :D

Beautiful Blogger Award








Fick denna award tog från Neha! (eller aa, jag tog den...)
Beautiful blogger awards regler:
- Som vinnare ska du kopiera in bilden i din blogg för att visa att du har fått den.
- Tacka och länka tillbaka till den du fick priset av
- Ge priset till 7 andra bloggsystrar/bröder och länka till dem.- Skriva 7 intressanta saker om dig själv.

7 intressanta saker om mig
- Jag har en ironi som många kan uppfatta negativt - när det egentligen är på skoj..
- Jag är duktig på att prata innan jag tänker...
- Jag har sämst tålamod och blir rastlös på bara några sekunder..
- Jag är dålig på grupparbete. Tycker om att jobba i grupp men vill alltid ha kontrollen och få allt som jag vill..
- Jag tycker om att stå i centrum och få uppmärksamhet, till viss del. Det får inte bli för mycket.
- Jag slår och skriker alltid på min dator när den inte vill som jag. Varför? Läs punkt 3..
- Jag har lätt att fastna framför töntiga Fb-spel. Tråkiga men riktigt beroendeframkallande..


Utmanar inte sju stycken.. Men om ni känner för att göra den så ta den :D




Iphone.



 Blää vad jag vill ha en. Dock gillar jag nog mer den gamla än den nya. Funderar på att köpa mig en "begagnad" på Blocket. Lite bättre priser plus att dom forhoppningsvis fungerar lika bra om man får tag på en seriös säljare.

  VILL HA!



12 November 2010



 Hej!

 Kul att man får fler läsare när man är aktiv och bloggar flera gånger om dagen! Visst, jag kommer ju aldrig komma upp i ett stort antal läsare. Men man ska vara glad för det lilla sägs det. Och det är sant! Mycket roligare att blogga när man ser att det finns människor som kikar in! Kul att ni har hittat hit!

 

Sitter på jobbet idag. Sista dagen jag kan säga det. I alla fall sista gången på Ecolean. På måndag är jag arbetslös... Då blire arbetsförmedlingen och sen ner till Malmö för att köpa tyg. Jenny ska syy! Dock måste jag fixa en kavaj som jag kan förbättra som en av grejerna. Är sjukt sugen på att shoppa med. Måste skriva en lista på vad jag behöver så jag vet vad jag ska leta efter!

 

Nej, nu ska jag fortsätta bekräfta ordrar sen blire frukost och möte! Vi hörs senare idag!
Hoppas ni alla får en fin fredag!

Puss! :)



Wildflower by Kenza!




 Sjukt sugen på Kenzas nya skor som kommit ut i butik nu! Grymt snygga! Dock hittade jag dom först på en sida för 800 och sen en för 1000 .... Haha! Så är ni sugna på att köpa dom så kolla runt lite först så ni inte köper dem för tusen och sen hittar dom billigare! ;) Ett tips från coachen bara!

 


11 November 2010



God morgon!

Fan vad denna vecka har gått fort! Imorgon är sista dagen på jobbet. Blandade känslor faktiskt. Går med tunga steg för att jag nu hamnar i det där hopplösa träsket med att vara arbetslös. Lätta steg för att jag äntligen får sova ut några dagar. Fast de där lätte stegen varar bara som sagt i några dagar innan man glider till de tunga stegen. Där man är utvilad, uttråkad och bara vill ha något att göra.



När jag skrivit klart här så ska jag ringa ett dagis och anmäla mig som vikarie, bara så jag har något att göra när jag inte vill vara ledig längre. Men några dagar ska det vara skönt att vara ledig. Få sova ut, hitta på lite bus med mamma och bara chilla. Men sen vill jag tillbaks till verkligheten.



Gillade ni min Zumba igår? Haha, aa det blev lite fel här och var men vi ska inte döma mig. HAde bara gjort den cirka tre gånger innan minus då jag gjorde den.. Haha, aa jag är ganska snabb på att göra danserna. Tog mig en kvart - tio minuter som jag nämnde i videon. Och den andra tog väl lika lång tid. Tar lite längre tid att få dom att sätta sig dock. Men de ska nog gå det med. Har till tisdag på mig så de är ingen brådska direkt.


 Sitter på jobbet idag med. Näst sista dagen. Fan.. Jag har itne så mycket att göra heller. Kontoret är tomt och jag sitter här själv. Ensamt. Nej, nu ska jag ringa dagis och sen göra något vettigt.


Hoppas ni får en fin torsdag! Puss!




Kolla in mitt kort ;)

 

 

 





snyggt va? ;)


Ni som känner mig vet att jag håller vad jag lovar!


Alltså kommer min Zumbafilm upp nu! Den är en aning flummig ( hehe har btw inte kollat ljudet så jag hoppas den fungerar...). Plus som jag nämner i slutet gjorde jag dansen för en kvart sen så därför tjuvkikar jag i mina papper och gör lite fel. Menmen, här har ni den!


Mobbas inte! ;)







Original Video - More videos at TinyPic







ZUMBA



Någon som inte vet vad Zumba är? Som vill att jag lägger in en video där jag visar lite?
Ska ju endå göra en ny dans idag så jag kan lägga ut en här om ni vill :)

Tihi. Bara för att jag är så snäll :D


Fortfarande på jobbet...



.. och nu har jag inte så mycket att göra, haha! Man skulle jobbat deltid för då hade jag haft en jäkla massa att göra hela tiden och sluppit dötiden. Dock hade man ju fått jobba med dubbelön i så fall, eller hur? ;) 



  Sitter mest och funderar på hur mina nya danser i Zumban ska se ut. Ska försöka hinna göra en eller två nya så att jag får liten förnyelse i mitt pass. Vilket kan vara kul både för mig och för de som tränar. Nu har jag förresten blivit medlem i ZIN på Zumbas hemsida så om ni har tråkigt någon dag så gå in där, tryck på FIND INSTRUCTOR, skriv in mitt namn (dvs Jenny Wernberg). Gör ni de så hittar ni en bild på mig och en profil där jag skrivit om mig själv, på engelska så kan man få träna lite engelska med (risk för felstavningar och fel i meningsbyggnaden). Man kan även se när jag har pass, just nu är det lite mesigt dock för jag bara har ett pass men förhoppningsvis blir det fler inom en snar framtid!

 


  Sitter också och funderar på vad jag ska göra nästa vecka när jag är arbetslös. Det är personalfest på Fysiken på fredagskvällen.. Men resten av veckan? Ska ner till Malmö någon dag med mammsen så då blir det till att köpa lite tyg, för min inspirationsnivå är såhäääääääääääääääääääääääääääääääääääääär hög och jag vill bara sy lite roliga plagg som jag kan bära! Bland annat så har jag planer på en enaxlad topp eller som en fodralklänning, har inte bestämt mig för vad.. Sen så ska jag sy om ett par leggings i The Local Firm stil och så ska jag sy om en kavaj också och lägga in lite fuskskinn-detaljer på den. Det kommer blir så bra så bra! Får dessutom låna en asbra symaskin av min Faster som är sömmerska så de kan inte bli bättre!

 

Woho! Nu blire kafferast! Puss! :D





10 november 2010



Hejhej!


 Allt bra? Själv är det bättre, trött och sliten fortfarande men inte speciellt illamående vilket är skönt! Låg och halvsov hela eftermiddagen/kvällen i soffan. Kollade två filmer , Dear John med mamma och Hot Shots med Kennsan.

  Jag och Kenny gick och la oss och vid åtta och somnade kanske vid nio. Fett skönt att få sova ut! Sov nio timmar inatt = jag är på jobet idag! I och med att detta är sista veckan och att jag bara får en halv lön i december orkade jag inte stanna hemma och förlora en massa pengar, så jag sitter här på jobbet och har skickat iväg en sisådär 30-35 inköpsordrar idag! Så nu har jag paus fram tills lunch! Haha! För de tog ett tag kan jag lova!


 Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska i alla fall påbörja en ny dans till Zumban och kanske åka hem till baby om han inte är sjuk. Han har varit hemma två dagar i rad nu stackarn! :(


Aja, vi hörs sen. Skulle bara infomera om att jag levde ! ;)
Ha en bra dag! Puss!





Usch usch..




 Fick åka hem från jobbet. Mådde ännu sämre sen, var illamående och det kändes som om jag skulle spy vilken sekund som helst (vilket det iofs fortfarande gör) så jag beästmde mig flör att det var bäst att sjukanmäla mig och be mamma hämta mig så att jag kunde komma hem och vila istället. Störigt dock när det är sista veckan på jobb men vad ska man göra.. Vill inte gå runt och må dåligt.. Så jag fick tyvärr sjuka Zumban också... Störigt som fan! Och tråkigt...


Så nu blir det väl till att göra någon nytta. Söka lite jobb och sen kasnke pilla upp en ny design här. Har inga fina bilder på mig dock.. Haha! Vi får se. Nu ska jag i alla fall skicka iväg lite cv:n och hålla tummarna!

 Hoppas ni mår bra! Puss!


9 november


God morgon!

 
Snacka om att läsarantalet sköt i höjden igår när jag skrev så många inlägg! Härligt!

 Sitter på jobbet idag och mår som ett as. Halsen värker och är tjock, huvudet gör lite ont, är sjukt trött och ryggen smärtar. Har inte sovit alls bra inatt.. Blää. Ikväll blire att somna klockan nio och inte en sekund senare! Jobbigt dock att jag ska ha pass ikväll när man mår dåligt, mycket svårare att ge allt när man inte är på topp.

 
Nu är det snart frukost vilket ska bli gott. Är riktigt hungrig. Hoppas jag mår bättre efter jag ätit. 


  Aja, vi hörs sen. Ha en fin dag! Puss!



Såhär såg min helg ut!



FREDAG:

I fredags var det först jobb, åkte hem om en timme efter det för att packa och få med mig alla grejerna och därefter begav jag mig hem till min babe! Fixade oss och drack lite och därefter begav vi oss först till Stinsen där vi träffade Sabina och hennes vänner. En stund senare blev det Steakhouse där vi träffade Frida och Linn. Kvällen avslutades på vårt kära Tivvan där vi dansade oss svettiga! Riktigt najs kväll!










LÖRDAG:

Väckte Madde med ett godmorgon Madde som inte blev särskilt omtyckt. Åt frukost och sen skulle vi egentligen sätta i mina keratin-slingor men Madde blev inringd till jobbet så jag fick ta mitt pick och pack och dra....


.... hem till Älskling! Fast vi var bara hos honom en kvart innan vi blev hämtade för att åka på kalas hem till Kennys farfar! Där blev det god mat och var mysigt! Sen blev det en mysig kväll hemma hos min baby!



SÖNDAG:

Åkte från Älskling vid elva för att åka till stallet! Jag och Vinda red ut själva för första gången och det gick riktigt bra förutom att hon var lite trög och lite småmesig emellanåt men hon var så dutti annars!

Hem och städade efter det innan jag mötte upp Kenny vid fyra för att ta tåget till Åstorp för att träffa Kennys pappa och äta middag där! En mysig kväll och sen var vi hemma vid nio och nannade typ direkt!






Och nuuuuu! Så ska jag pussa på min pojkvän och därefter ska vi sussa! Hoppas ni haft en bra måndag! God natt! :D

Arbetsintervju


Hihi! Nu kan man ju tidinställa blogginläggen på blogg.se.. Just nu är jag på väg bort till Råå Plus för att presentera mig själv. De söker Zumbainstruktörer så jag ska dit och höra lite! Wish me good luck!

 

 



( bild från raaplus.se )


Funderingar..



Har inte så mycket att göra på jobb så jag har suttit och kikat lite på utbildningar. Är sugen på att lära mig något nytt!


  Hittade en distanskurs som jag tror hade passat mig, plus att den hade varit bra som en grundkurs innan jag pluggar vidare för att få lite mer vetskap om ämnet. Ämnet är Mode och Design vilket jag har stora drömmar om. Men då jag inte har gått något förberedande gymnasielinje inom detta får jag göra detta i efterhand. Hittade en distanskurs, skolan heter Klädskolan och ligger i STHLM, där man lär sig sy från grunden. Finns också en kurs i mönsterkonstruktion där man lär sig rita mönster. Så får man hem "läxor" en gång i månaden där man lär sig sy ett plagg och gången med olika variationer på ärmar, linning och så vidare.. En kurs (antingen mönsterkonstruktion eller lär dig sy) kostar runt 4500 och båda kurserna runt åtta tusen. Tycker detta låter riktigt roligt och jag blev riktigt sugen på det! Så funderar på att gå detta och lära mig något nytt och roligt! 



  Sen om jag nu skulle gå den så kika jag även på vad jag kunde läsa inom Mode och Design på högskole-nivå. Hittade en grym skola i Paris som hade varit drömmen, men jag kommer ju garanterat inte komma in. Plus att jag inte vill lämna min pojkvän hemma i Sverige, haha! Hade saknat honom för mycket! Men jag tror att de finns många bra skolor i Sverige som säkerligen är enklare att komm in på! Så kan vi plugga på samma ort i alla fall!



Både jag och Kenny vill ju till Göteborg så det hade ju varit gott om båda två kunde hitta en utbildning där så vi kan dela på alla kostnader såsom studentlägenhet och så! 


Nu ska jag återgå till att göra ingenting! Puss!


8 november 2010



Hej!

Tog en bloggfri helg denna helgen också. Men jag gör så mycket på helgerna så jag hinner knappt sitta vid datorn! Men jag ska ta med min dator + kamera hem till Kenny ikväll så kan jag blogga om helgen och lägga in lite bilder om jag har ork till det. Men de har jag nog. 


  Sitter på jobbet igen som vanligt. Sista måndagen jag kan säga det. Denna veckan är sista veckan på jobbet. Inte så kul.. Känns rätt så tråkigt och som om man inte pallar göra så mycket.. Menmen, veckan kommer väl gå fort. Tråkigt att bli av med jobbet men de ska bli skönt att få sova ut en vecka. Sen hoppas vi på att jag får jobb igen annars kommer jag ju klättra på väggarna... 


 Idag är ingen jättebra dag, är jättetrött så det känns som om jag ska somna i vilken sekund som helst, huvudet dunkar och jag fryser.. Hoppas jag inte blir riktigt sjuk nu, måste ju jobba hela denna veckan plus att jag har Zumba imorgon och barnen på lördag. Aja, vi håller tummarna för att jag inte blir sjuk!


Nu blir de snart lunch på restaurang idag. Jag vet att jag ska ha en hamburgertallrik ;) . MUMS! 


Puss! Ha en bra dag! :D

 

HELG!



 Nu tar jag helg! :D





4 november 2010


Hej på er!

Idag är ingen bra dag. Mår sådär och känner mig lite allmänt nere. Känns som om allt talar emot och ingen vill ge mig lite tur. Mina grejer kom inte vilket betyder att jag måste åka hem om imorgon fast jag skulle till madde direkt egentligen. Tror inte att min tång till håret kommer för nu har de gått sisådär hundra år.. BLÄ. Och så är jag bara allmänt nere och känner mig lite konstig. Hade hellre legat i sängen idag med täcket över huvudet. Ja tack. 


  Fick bara med mig en stickad tröja och min luvhalsduk. Hittade inga snygga jeans, Topshop hade inget snyggt och gummistövlarna fanns inte i min storlek. Fan. Haha.. Men den stickade tröjan är sjukt fin och riktigt gossig. Och luvhaldsuken var bääst, riktigt snygg och mysig. Den ska jag gömma mitt frusna ansikte i hela vintern. Gillas! 


  Jahapp, nu närmar sig denna veckan slutet vilket betyder att jag bara har en vecka kvar på jobbet. Sex arbetsdagar kvar minus idag.. Inte konstigt att man är nere när man påminns om detta hela tiden.. Blä. Vill inte behöva vara arbetslös och gå och hoppas hela tiden på att det kommer ut något roligt jobb på marknaden och sen så gå och inbilla sig att man säkert kommet få det. 



 Nej nu ska jag inte sjunka för djupt ner i depressioner, så jag tänkte berätta lite roligt med!


  Ikväll så ska jag hem till min baby och mysa! Och så ska vi träna lite! Jag ska träna kondition och bränna en massa fett! :D

 Sen imorgon så ska jag uuuuut! Det blir utgång på hög nivå med min babe! :D :D

3 november 2010


Hej!

Sitter på jobbet som vanligt. Har inte sådär jättemycket att göra just nu så jag tar en liten bloggpaus. Sluter om en tjugofem minuter och då blir de tåg hem, stressa hemma och sen bege mig till Nova Lund med pojkvännen! Ska hämta ut min luvhalsduk från Lindex! Trodde ordern blivit makulerad varpå jag beställde en annan från Nelly.com då den var slutsåld på Lindex. Då får jag ett sms idag att min halsduk finns att hämta. Chockad och glad blev jag! Denna är mycket snyggare än den från Nelly. Men ja, nu har jag två så de är najs. Så kan jag variera lite mellan svart och svart ;) HAHAHA.

  Vet inte riktigt vad jag ska shoppa idag. Ska kolla gummistövlar på Skopunkten och leta efter lite jeans och några schyssta överdelar. Helst på Topshop! Snälla gud, låt där finnas en massa snyggt på Toppeshop idag! Älskar den butiken!

  Sen blir de hem till baby ocha gossa järnet! Gillas stort! :D <3

  Ha en bra onsdag ! Puss!


Mörkret faller..



Det är mörkt ute.
Jag är mörkrädd.
Det regnar.
Jag kommer bli blöt.
Och jag måste gå till bussen typ nu.
Kom precis på att jag har en sönderblåst paraply i väskan.
Tur!

ZUMBA!



Ikväll blir de två zumba-pass direkt efter varandra. Ett klockan sex för medlemmar på Fysiken och ett klockan sju för icke-medlemmar. Ska bli riktigt kul men de kommer bli förjävla svettigt!

  Senare i veckan blir det att öva in en ny dans så jag ändrar om lite i mitt pass. Det kommer bli en salsa till Pantera Mambo. Kika in den på Spotify, den är naaaajs! Hihihi.






Let's ZUMBA baby! :D


Nätshopping på morgonen gör dagen bättre!



Knitted Hatscarf SEK 249, Purple - NELLY.COM




Melinda dress SEK 349, Jeane Blush - NELLY.COM



från Nelly.com!


1 November 2010


Nu var det November, klockan är tillbakavriden till vintertid och kvällarna blir mörkare. Vi kan ju säga att hösten har kommit på allvar nu och väntar på att vinter ska tåga in. 

  Hej på er!

Har haft lite bloggpaus i helgen, har haft världens mysigaste helg med världens bästa pojkvän! Lämnade mina föräldrar på tåget till Stockholm i fredags och därefter blev det jobb innan jag åkte in till stan för att klippa mig hos Olivia på Larsson & Lange. Riktigt lyxig salong och i de stolarna man sitter när man tvättar håret hade massage i sig. Bad Olivia tvätta håret länge och låg och slappnade av medan man fick håret rent och fint! Sen klippte hon det som var mest slitet, ska sätta i löshåret denna helgen så vi skulle göra de fint! Nu är de riktigt fint och lent! Hihi!

 Från Helsingborg körde jag sedan och hämtade min pojkvän, beställde pizza till oss, Jessica  & Anton och därefter blev det film. Kenny envisades med att se Sällskapsresan för att han aldrig hade sett den. Jag däckade efter halva och Kenny insåg att filmen visst inte var så bra som han har förväntat sig.. Haha!

 I Lördags lämnade jag Kenny hos honom så han kunde träna medans jag, Jessica och hennes kompis åkte till Landskrona. Först hade jag min lektion med barnen som gick super, vi blev klara med dansen och jag lärde dom att ta ut rörelserna och överdriva så att det ser bra ut på scen. De förstod vad jag menade och var jättesöta när de dansade för kung och fosterland med ett stort leende på läpparna. Ååh, vill inte att terminen ska ta slut. Jag trivs så jäkla bra och har riktigt roligt varje gång!
  Efter Funkykidz var det dags för ett prova-på-pass Zumba för de som icke är medlemmar på Fysiken. Där var väl runt 15 pers och hade ett pass med mig. Fick jättebra respons och de var jättenöjda och skulle komma även på tisdagen. Skönt

  Hämtade Kennsan sen och det blev en mysig lördag med en massa facebook-spel nördande, laga god mat och kränga godis. Myspys på hög nivå!


Igår, körde jag hem Kennsan igen så jag kunde åka till stallet. Matilda skulle dit och henne hade jag inte träffat på två år så de var riktigt roligt! Så vi bestämde att vi skulle rida nästa helg med! :) Hämtade min fina pojkvän igen, käkade och mös framför tvn med kladdkaka som min syster bakat! Vid halv tio fck jag köra till Lund för att hämta mamma och pappa som kom med tåget från Stockholm! De hade haft en bra helg verkade det som!

 
Och nu ska jag fortsätta jobba fast jag hellre hade legat hemma och sovit, mitt huvud dunkar och jag är förkyld.. Blää.. :(

 

  Ha en bra dag! Puss!


RSS 2.0