sitter i...

0-2ff6025129692fd62653c38fb2fcdca3.png

Kolla varifrån!

sitter i malmö i baltiska hallen och ska se Thriller. Hoppas den är bra! Sitter lite för långt bak för min smak, lite svårt att se dansstegen tror jag... Aja, hope it will be fun :)


Inlägg om gårdagskvällen


Tjo!
Lite uppdatering om kvällen igår och så kanske ni vill ha? Japp japp, anade de!

Vi började iaf hemma hos Emma, där vi ägnade drygt en timme att göra afro i hennes hår. Sjukt coolt blev det och värt all tid de tog! Sen fixade vi oss, det var ju maskeradpardey på gång och var man inte utklädd kom man inte in.. Så jag var typ någon mekaniker, Johanna var djävul & Emma var neger! Sjukt snygga blev vi iaf!



Såhär såg då kvällens outift ut! Jävligt skönt att festa i iaf!

Lite i åtta drog vi in till stan, första stopp Donken innan vi drog vidare till Tapaz där man fick shottar för 25 kronor! Två tequila på raken.. Hahaha, japp jag var aspackad på kvällen sen!

Gick hem till Vevve där festen skulle vara, träffade Madde och lite annat folk. Efter lite med dricka så gick kvällen utför, allt är lite suddigt. Fick inte så mycket dansat för jag kunde inte stå rakt, haha.. Sista halvtimmen spenderades med ett glas vatten i trappan iaf! HAHAH... Sjuka kvällar jag har..



Jag & Emma! :D <3



Madde som Pippi Långstrump ;) . & Johanna! :D

Vid elva gick jag därifrån, skulle med halv tolv tåget hem och möta upp min baby som skulle sova hos mig! Tycker synd om honom som jag vinglade och hahaa.. Höll på att somna på tåget också..
Men iaf, vi kom hem och hade det sjukt najs! ;)


Emma, jag håller tummarna för dig <3

PARDEY och...

0-7c048920d60e1bf0bbf73fe8fbb1914d.png

Kolla varifrån!

PARDEY och jag är inte nyktr... Hahaha


Jag hatar lösögonfransar..



De sätter sig inte där man vill ha dom, de klibbar ihop sig och fastnar inte. Lossnar eller ser för fejk ut. Fan vad jag hatar dom.. Så nu har jag klippt sönder dom så jag inte kan använda dom mer. Eller aa, jag har inte använt dom för jag har inte fått på dom asen..

Ska aldrig mer köpa sånt skit..! HAhah! Säger jag nu, kommer säkerligen köpa ett par till nyår sen 8) .

Aja, nu ska jag snart dra ner till tåget för att åka till Helsingborg! Hoppas jag får en rolig kväll, haha! :D
Hoppas ni också får en braa fredagskväll! :D



mina var dock inte såhär överdrivna.. Men blää på att de inte fastnar ;(

091030


Läskigt..
Jag kan inte äta idag utan att må sjukt illa.. Istället för lunch skulle jag äta middag såhär mitt på dagen eftersom jag ska iväg ikväll och hinner inte äta något då mer än något litet, så spagetti och köttfärssås fixade jag.. Efter typ fem-sex tuggor sa det typ stopp och jag blev typ illamående? Men eftersom jag liksom alla andra vet hur farligt det är att inte äta så tryckte jag ner lite till..
Jag tror min magsäck krympt eller något, för att jag har ätit ganska dåligt hela veckan.. Men aa, blir väl till att småäta hela dagen, annars däckar jag väl efter två cider ikväll.. Hahah och det vill jag inte råka ut för ;) .

Nu ska jag snart dammsuga rummet, för det har jag fortfarande inte hunnit med! Efter det blir det dusch, sen så lite snabbfix och packning! Blir ju inte så mycket sminkning hemma eftersom de ska jag fixa hos Emma - dock tänkte jag försöka mig på att få rätt på lösögonfransarna här hemma innan. Ska jag vara sexig ikväll så måste jag få på fransarna att fladdra vackert med ;) . HAHAH!

Känner att ingenting här blir sammanhängande och jag hoppar mellan olika grejer? Aja, jag är ju inte speciellt sammanhängade i mig själv ( eller aa, jag sitter ju ihop men mina tankar och saker jag gör är ganska osammanhängande ibland.. xD ) . Hahahah, nu rörde jag till det ännu mer? Hehe. Jag vet inte vad jag babblar om ..

Aja, dammsugning står som sagt på schemat! Puss!

30/10-09



God morgon vänner!

Här sitter jag, har redan varit uppe en timme. Eller aa, egentligen vaknade jag vid nio men valde att läsa ut "New Moon" innan jag gick upp. Fy fan va dom böckerna är svinigt bra! Nu vill jag bara börja läsa trean, nu nu nu! Emma, om du läser detta så förstår du att du snart för besök 8) hahaha. Aah, jag är kär i dom .. Hahah..

Nu ska jag snart börja städa på rummet, all möblering, städning av garderob och byrå har gjort här stökigt och sjukt dammigt. Jag går runt här helt irriterad i ögonen, nyser och snorar, vilket inte alls är skoj! Så plocka bort allt på golvet och dammsuga står på dagens planer!

Vid fyra ska jag ta tåget in till Helsingborg, möta upp Johanna & Emma som kommer och hämtar mig & Johanna med bilen och sen kör vi hem till Emma och fixar oss och har lite förfest! Jag ska fixa Emmas hår vilket säkert la ta fett lång tid! Men coolt hoppas vi! Hon lär nog bli utsedd till kvällens bästa outfit hoppas jag! Annars utser jag henne till det :D ..

Sen var jag tar vägen ikväll har jag ingen aning. Sista tåget går ju hem halv ett (eller aa, jag kommer inte enda hem men jag kan säkert fjäska för någon att komma och hämta mig) så då kasnke jag har festat klart. Går ju ett halv tolv med. Så ja, får se hur länge jag orkar parta ikväll. Möjligtvis att jag kanske kan sova hos Vevve (där festen är).. Men aa, vi får la se vart kvällen bär!

Nu ska jag avsluta här, påbörja städningen och vara en duktig flicka idag! Heheh! Skriver kanske något senare, får se om jag får tid. Hehe :D .. Puss!

Shopping

Nu kommer det lite bilder och typ ingen text förutom lite under bilden. Pallar inte skriva så mycket :D (och nej, jag är inte klar med alla mina grejer på listan på förgående inlägg) .



(dålig kvalité på bilderna? JAPP!)
Såhär coolig var jag idag iaf! Med min snygga jacka från Cubus!



Nyttig lunch på Sunset Boulevard!



Åh! Jénny har köpt skoooor :D:D <3
Vad för skor? Jo....



Uggs, med RIKTIG sula! Wihoo!
Köpta på barnavdelningen (
japp, ibland får jag ner fötter i stl 35..) Skulle kostat 499
men med 20% rabatt blev det bara 399. JÉNNY GILLAR!

Kanske svårt att se färgen, men de är mörkbruna :)



Lila tröja från Gina Tricot.
Köpte den lite större för att få lite oversize (:



Nu får ni tyvärr inte fler bilder. Har bilder på hur jag ska se ut på Maskeradfesten imorgon, men de lägger jag inte ut, får bli en överraskning!

Nu ska jag städa byrån och plocka upp alla tröjdelar jag råkat klippa sönder i hopp om att
få ihop en snygg outfit (heheheheh)






29/10-09


Idag har jag varit och shoppat i Malmö med min syster! Först tog vi en runda på stan , kikade in utbudet där. Tillbringade säkert 40-45 minuter inne på Weekday då min syster hade svårt att bestämma sig för vilka jeans hon skulle välja. Tur hon åkte med mig, som har tålamod för sånt ;) .  Jessica har i alla fall hittat sin favoritaffär bland jeans nu! En runda in på Trianglen som firade 20 år! De erbjöd 20% på de mesta i typ alla affärer, så där fick jag köpt skor!

En runda till Entré för mat och lite mer shopping hann vi också med! Skoj dag med syrran! Bilder på mina inköp får ni sen, för jag har lite grejer att göra först!;

* Leta upp hur man gör afro i håret
* Fixa min maskerad-outift
* Se om det går att rädda mina lösögonfransar..
* Be mamma agera langare (SCHH)
* Städa i min byrå
(igår städade jag garderoben..)

Sen ska ni få bilder :D . Men ja, som ni ser har jag lite att göra! Vi hörs senare :D

.



Could I hold you for a lifetime?
Could I look into your eyes ?
Could I have this night to share this night together?
Could I hold you close beside me ?
Could I hold you for all time ?
Could I, could I, could I have this kiss forever ?



Jénny dissar!


Nu tänkte jag köra ett diss-inlägg här, och jag tänkte dissa "självförtroende-krossarna". Alla har väl stött på några, de som klankar ner på någon för att antingen få sig själv att känna sig bättre och snyggare eller för att verka cool i gänget. De som först drar till sig uppmärksamhet genom ord, får respons och sen kommer med någon kaxig kommentar tillbaka vilket gör att hela gänget skrattar.

Ni förstår vad jag menar va? För de flesta har väl råkat ut för sådana. Dock tror jag det är fler tjejer än killar som råkat ut för det.

Jag ska ge några exempel som jag själv stött på:

Kompisen som vill få sig själv att verka bättre; Man kommer och berättar att ex, "åh vad bra det gick på provet" och så kommer de och klankar ner med något som att de själva fick bättre betyg och att jag inte har något att skryta med.
Vem har inte stött på detta (okej, de som alltid har MVG kasnke) ? Man låtsas inte bry sig, men endå så tycker man att någon bör vara glad för ens egen skull - att man faktiskt lagt ner en massa tid för att klara det och sen skriver ett bra prov..

De finns även de som klankar ner på en persons utseende, vilket är det som tar hårdast. Det är första intrycket man ger - om någon säger att man är ful, borde inte alla andra tycka det då? Det tar på själkänslan, man blir osäker och kryper in i sitt skal..
Jag har ett exempel (eller 2) från gårdagen. Det ena är när någon man känner säger att man ser yngst ut i ett gäng fast man egentligen är äldst. Att det är tur att man har leg för annars hade man aldrig kommit ut medan den andra personen i fråga säger att den själv ser äldre ut och kan komma ut fast den är minderåriga osv.. Jag försöker att inte bry mig, man vill ju inte visa sig svag men det är klart att det tar i . Liksom, man kan inte hjälpa hur man ser ut, yngre/äldre? Det är ju endå åldern på pappret som spelar roll, då kan man bevisa sin åldern . Då kvittar det väl hur man ser ut?
En annan sak jag råkade ut för igår var när jag var på väg till bussen hem till Kenny, så kom det tre killar emot mig. Det var mörkt och småregnade så jag gick med en fet halsduk på mig & med luvan på jackan uppe som dolde hela huvudet, så de såg väl mest en mörk gestalt.. Så sa den ena "hej" för att dra till sig uppmärksamhet , och man ville ju inte verka egotrippad eller högfärdig så det är ju klart man svarar hej? LIksom, om någon säger hej så brukar man ju svara.. Visst att jag inte kände killen, men jag vet vem han är.. I alla fall, så när jag svarat med ett hej tillbaka så hugger han direkt och bara: "du får inte använda det ordet, du är för ful för det". Visst att det är sjukt töntigt att säga så och att man inte ska bry sig, men det är klart att det hugger till inombords och att man känner sig liksom tyngre i hjärtat när man hör sådant?

Vad jag egentligen ville få ut med detta vet jag inte. Antagligen att man inte ska bry sig om dumma kommentarer. Men det är klart att det hugger till.. 

Och det är klart att tjejer klankar ner på killar, tjejer på tjejer och killar på killar.. Men jag har inte så stor erfarenhet av annat än de jag skrivit om .. Mest att killar klankat ner. Och lite tjejer såklart. Vad tycker ni om detta? Är jag vettig eller helt ute och cyklar?..

28/10-09


  Hejhej !

Allt bra med er som sitter och läser? Med mig är det bra, väldigt bra dessutom - för jag har tillbringat i stort sett hela dagen hemma hos min älskling, vilket har varit helt underbart! Filmtittande, mys, mer mys och en massa pussar. Finns ingen som honom, ingen lika underbar & bra ! Ingen lika snygg. Jag älskar dig Kenny !  <3

Åkte tyvärr hem vid fyra och sen dess har jag inte gjort så mycket, ätit, chillat och nu sitter jag och äter godis! Har varit sjukt sugen på godis hela dagen! Haha! 

  Vad som händer ikväll har jag ingen aning, blir väl att lägga mig tidigt så jag är sjukt trött idag! Ska antagligen upp ganska tidigt imorgon för att jag gissar på att jag ska med Jessica till stan (Malmö) och shoppa :) .

  Men nu orkar jag inte skriva mer, haha.. Puss!


Jag har nått mitt mål!





100 olästa nyheter på bilddagboken..
Det tog bara typ 1½ år eller något :P

27/10-09


Tjolahopp!

Nu är jag hemma efter en trevlig visit i storstaden Landskrona! Imorse så vaknade jag upp med min älskade lite för tidigt, så vi låg och mös typ två timmar i sängen! Underbart! Att vakna upp med den man älskar bredvid sig, känner hans varma kropp intill sin egen & armar som håller om en. Jag lovar, det finns inget underbarare. Jag älskar dig så obeskrivligt mycket! och min största fasa är att mista dig.. <3

Iaf, så vid elva så tog jag & Kenny bilen och hämtade upp Kajsa & Peder innan vi drog till Landskrona för att bada på Karslundsbadet! Sjukt mycket folk, men det var skoj! Men efter drygt en timme så tröttnade vi på det dock och gick för att duscha och sen dra och käka! Nu har jag precis kommit hem och ja, nu ska jag väl bara chilla och senare åker jag hem till baby och myser hemma hos honom! Jénny gillar!

Nu tänkte jag avsluta här, enjoy (: . Puss!

26/10-09


Idag har jag varit duktig kan ni tro! Mitt rum är i stort sett helt dammfritt, har möblerat om - vilket gör att man får bort allt damm och äckel bakom dom. Skönt faktiskt. Dock hoppade hjärtat upp i halsgropen några gånger då det kom spindlar krypandes! Uschusch! De små klarade jag av att döda själv, men en stor jävel fick min bror komma in och ta till modet för att döda! Sex stycken äckliga rackare hittade jag..
Nu är dock rummet snyggt prydligt och inte något äckligt alls någonstans! Möblerna har också bytat lite platser, kändes som en förändring behövdes efter typ, 2½ år likadant..

Bakat har jag också hunnit, en kladdkaka som för en gång skull blev kladdig! Dock flöt det över ur formen, men god blev den! Efter det så blev det lite snabbdusch och fix innan jag tog tåget ner till Malmö för att träffa min kära vän Baloo! Mysig fika på ett ställe som jag inte kommer ihåg va det hette. Det var ett mysigt stället iallafall. Haha, här tänkte jag precis rekomendera det, men enkelt att göra när jag inte ens kommer ihåg vad det heter 8) hahah.

Sa hejdå till Baloo efter att vi blivit utslängda av Din Sko och hade sällskap på tåget hem med Kajsa, Victor & Simme. Skoj!

Nu kommer Kenny snart hit och myser med mig, för imorgon ska vi, Kajsa & Peder åka och bada! Jag ska brumma bil och leka taxi. Wiiho :D .

Nej, nu ska jag avrunda här och invänta min älskling ! Puss!

Jag har hittat mina studentskor?




så sjukt snygga!
Ganska mycket jag, för jag ääälskar coola & snygga skor!!
Och ett par fräcka skor till studenten gör att det inte blir allt för sockersött.
Maah., nu måste jag ju kolla upp om jag har skrivit på studentmössan i guld..

Panik jag fick nu :O

Skorna är iaf Wildflower by Kenza!!



UPDATE: Yes, jag hade beställt guld på min stundentmössa!! Nu ska jag visa skorna för mamma! :D

091025


Nu när jag har ny blogg så har jag mer lust att skriva, man kan ju faktiskt undra varför? Skönt iallafall,  men ny blogg och sånt. Den andra är ju trots allt mer än 1½ år gammal. Lite uppdatering kan man behöva ibland. 800 skrivna inlägg? Nu är jag uppe i 7 med denna.. Haha. Lagom mycket skillnad?

Gårkvällen (heter det så? haha) & dagen har spenderats hemma hos Kenny, vilket alltid är lika mysigt! Igår låg vi och tittade på Körslaget. Ska erkänna att jag inte röstade, haha. Jag vill inte slösa pengar på tv-program med. De som sönderbombar sin telefonräkning röstar ju för mig med! I princip, liksom varför ska jag rösta en gång när någon röstar 30 gånger? Känns ju inte lönt då!
Somnade sen halvt i älsklingens famn, och då bestämde vi oss för att säga godnatt och sussa! Imorse ställdes ju också klockan om , vilket gjort dagen längre. Ska jag vara ärlig är jag faktiskt för trött för att klockan ska vara 18.00.. Sjukt. Haha. För mycket ljus? Dock är det hemskt när det är mörkt ute redan vid fem? Rolig skolan blir sen då? Åker hemifrån vid sju, då det är beckmörkt. Kommer hem igen vid fem, då det är nästan lika mörkt.

Dagen har lett till ännu mer mys och en promenad ute i regnet. Alltid så mysigt med min lilla snoris ;) . Åkte hem vid två och hemma så har jag inte gjort så mycket, funderar på om jag ska börja möblera om på rummet idag, eller om jag ska spara det till imorgon. Just nu känns det som om jag sparar det till imorgon. Har verkligen ingen ork! Top Model om en timme iaf!

Och nu ska jag skörda min farm! Hoppas alla haft en bra söndag!



jag älskar dig! <3
Haha, kolla dock inte på mig, ser ut som ett fetto.. Liksom, kolla armen
och hakan :O haha. Men Kenny är lika snygg som alltid (: <3

25/10-09

Godmorgon!

Nu sitter jag hemma hos min älskling och myser! :D

24/10-09


Hej!

Här sitter jag nu , precis druckit upp mitt kaffe och ätit upp glassen! Innan dess har jag hunnit med att gå ut en långrunda, rensat huvudet och hela kroppen. Lite frisk luft skadar ju inte. Dock så vet jag inte vad som hände med efter ett tag fick jag typ, eller det kändes som om något tungt i bröstet och en dess har jag lite svårt att andas. Svårt och svårt, men tungt äre. Aja, det går väl över snart kanske. Haha, som de kan gå.. Okej, det är väl egentligen inget att skoja om..

Vaknade tidigt idag av någon konstig anledning, iofs fick jag endå tio timmars sömn vilket var efterlängtat! Storstädat hela huset och läst x antal sidor i New Moon har också stått på dagens schema. Försökt hålla mig sysselsatt, för det värsta jag vet är att bara gå runt och göra ingenting. Det är så sjukt tråkigt eftersom jag är en ganska rastlös person. Så jag hoppas jag hittar på något varje dag så jag slipper sitta hemma. Då kommer jag äta upp mig själv eller klättra på väggarna. Det kommer nog inte hända förhoppningsvis, har lite planer! Träffa Baloo för kvällsfika, åka till Kristianstad för att träffa Emma! Bada någon dag kanske, maskeradfest & sen Thriller i Malmö ! Så lite har jag allt planerat. Men jag har fortfarande feta luckor där ni kan boka mig (A) HAHhh..

Och nu, precis här orkar jag inte skriva mer. Hem till Kenny ikväll <3.

23/10-09


Godkväller!
Här sitter jag nu, lyssnar på Nyheterna i väntan på att Idol ska börja igen.. Har ingen direkt favorit iår för jag har missat alla föregående fredagsfinaler så jag har inte blivit inbiten idol-tittare iår! Vilket känns bra faktiskt!

Nu är Höstlovet här, vilket är underbart! Har varit så skoltrött de senaste veckorna. Deprimerad och helt slut i huvudet. Exempel på danslektionerna så har kroppen gjort det den ska, men huvudet varit i en helt annan värld. Som ett töcken där man går miste om det mesta!

Men nu har jag en veckas lov efter mig, och jag ska sova!! Vila ut mig och ändra inställning så jag orkar skolan veckorna som sen ligger före jullovet! Hoppas jag klarar det utan att bli alltför nedstämd. Jag har oturen att bli lite nedstämd såhär till hösten när det är mörkt och kallt ute.. Jag vet inte varför, men det har varit så de senaste åren. Jag vet dock inte om det kommer bli lika illa iår, jag menar, jag är mycket lyckligare i år så förhoppningsvis så klarar jag mig och sjunker inte allt för djupt!

Om jag nu går tillbaka till lovet så har jag en del planer faktiskt. VIlket är skönt, för det värsta jag vet är att sitta hemma och bara gå runt och dega. Hemma med min pojkvän är mys dock, men helt ensam är så drygt. Jag är den som är fett rastlös och får typ kryp i benen och halvt damp.. Inte lätt, haha!

Ikväll har jag hunnit påbörja mitt danssolo, och om jag fortsätter såhär så kommer nog solot bli väldigt bra! Jag har ju mina idéer, som dock är mycket grymmare i huvudet. Min kropp är inte lika duktig på att dansa som det huvudet hittar på! Aja, men jag tror det koller bli grymt!

Nu ska jag strax avsluta här, men tänkte uppdatera ett litet längre inlägg nu så att ni som hittar hit från min gamla blogg får något att läsa. Kan dock inte lova att jag uppdaterar varje dag. Skriver när jag känner för det, när jag måste skriva av mig och när jag helt enkelt inte har ett skit att göra (som typ idag). Men om jag har fullt upp någon dag så förvänta er inget stress inlägg. Då får ni väl reda inom rimlig tid vad jag har haft för mig. Är ganska busy nu för tiden..

Ha det så bra alla som hittat hit, och välkomna!

Designen?


Nu orkar jag inte fixa med för idag.. Men visst är den ganska fin? :D

Omstart...



Alla människor kan behöva en omstart i livet, jag börjar min nu med en ny blogg. Allt gammal tjaffs stannar kvar i den andra bloggen. Här lever jag i nu:et och siktar på framtiden.

Mitt liv som student, vän, flickvän, dotter, syster och allt var jag nu är skrivs här. Livet i meningar, vardagslivet och andra roliga grejer som händer som ger ljusglimtar i vardagen och gör livet värt att leva.

Välkommen ni som känner att ni vill läsa, nu ska jag ta och pyssla med designen åt er. Så ni får något roligt att titta på såhär innan jag kommit igång med en massa inlägg.

Enjoy my new blog! (:

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0