Cha cha bloggen!



Idag har det varit en chill dag, vilket varit riktigt skönt faktiskt! Började med att jag vaknade tidigt för att Kenny skulle upp och jobba, dock lyckades jag somna om i typ en och en halv timme. Vaknade sen halv nio med en inte allt för rolig rygg. Ont som f-a-n.. Fick ha mammas typ "rygg-värmare" ett tag och var sen ute och gick en runda så blev det lite bättre iaf. Den är dock inte helt ok än.. Jävla säng..

Har även hunnit en runda inom banken idag för att kolla upp vart fan mina stipendie-pengar tagit vägen.. Efter lite snack med ekonomiansvarig på Nic så hittade vi felet och mina pengar dyker nog upp imorgon! Skönt, det är liksom endå 500 kronor det handlar om..

Somnade ute i solen en timme sen, har också hunnit med en promenad till och suttit vid datorn, sökt lite jobb och sånt.


Just nu sitter jag hemma hos Kenny, cyklade hit idag duktig som jag är! Dock så var det riktigt jobbigt för jag har grym träningsvärk! Ikväll blir det mys till någon film tror jag, vi har fixat fyra filmer nu så vi får se vilken det blir. Jag och Kenny vill dock inte riktigt se samma film idag.. Jag vill se Farsan och Kenny vill se Snabba Cash! Det lutar nog åt Snabba Cash. Haha.

Nu ska jag inte blogga mer idag, så ha det bra ! Puss!







bild från studenten på mig och min finis!

Bilder från igår!





Emma! :D



Jag ;)



Suffpuff! :D


20100629

Hej!

Idag blev det häng i Lund med Emma och även Sofie som kom lite senare! Jag och Emma gick först lite i stan, emma klagade över värmen men den klanten hade tagit på sig långa byxor och en jacka (plus en långärmad i väskan) så vi gick och spanade inte lite fina sommarkläder men köpte inget.
Därefter tog vi bussen ut till Nova Lund för att fortsätta vår shopping! Emma handlade en massa och vi käkade lite, och därefter dock även SuffPuff upp! Blev lite mer shopping för dom två damerna, själv köpte man ingenting. Hittade en sjuuuuuukt underbart fin klänning på Topshop men hade inte med mig pengarna som krävdes så det blev tyvärr inget klipp. Ska nog köpa den lite senare, för det var verkligen den perfekta långklänningen som jag letat efter. I'm in looooove!
Kom nästan precis hem till Kenny efter att ha kört ett hårt "Total Body/Body pump" pass. Jag kan garantera att mina ben är som gelé och armarna är helt slut! Nu ska vi snart äta lite och därefter hem till mig för att duscha och sen myspysa med gottis och chips & dippa! Lovely!
Jag har några bilder från idag, men de kommer nog upp imorgon bitti. Som sagt så är min dator sönder och kommer nog inte ha tillgång/orka sitta vid pappas dator.
Puss!

Bilder från stranden!



  Nu kommer det dööööösnygga bilder från dagens vistelse på stranden!







Resten av bilderna är asfula, men söt som jag är bjuder jag på dom!
Kolla förresten in mina fräknar!
I LOVE THEM!












Nu ska jag packa ihop lite grejer och därefter cykla hem till Kenny för lite gosigos ! :D

Imorgon blir det tidig morgon, för vet ni?

JAG SKA TRÄFFA FLUMMEMMA! :D

 


NU BLIRE....




  Helsingborg med Maddisen, för lite strandhäng och mys!

Gårdagens roligaste:



  Jag och mamma var ute och gick en runda. Vi går på en stig mellan två åkrar och på ena åkern kör en traktor med en stor kratta på.

  Jenny: Vad gör han? Det ser ut som om han kammar plantorna!!

  Mamma: Hahah, ja det skulle ju vara det. Vilken bonde du är!



  Alltså, han kammade inte sockerbetorna. Han rensade ogräset vid sidan om.. Bra Jenny! :D


Förlåt!


  Jag som skulle bli mer aktiv bloggade inte igår. Men vet ni varför? Jo, min laptop har gått sönder. Eller, batteriet har gått sönder.. Pappa har beställt ett nytt till mig (sviniga priser på nya batterier säger jag bara!) så mon dator fungerar väl om typ en vecka kanske. Jobbigt... Saknar ju den !

  Just nu sitter jag vid pappas dator, där batteriet också gått sönder men den fungerar dock fortfarande. Tur är väl det! Sitter och slötittar på tv:n och uppdaterar mig om vad som har hänt på fb. Inget liv alltså!

  Gårdagen var bra! På eftermiddagen åkte vi i familjen upp till Torekov (ovanför Båstad) för att fira min kusin mathilda som fyllde 8! Vi var uppe i deras husvagn då dom campar där! Tog årets första dopp i havet på svenskt vatten!
  När jag var hemma så var det byta om snabbt och sen bege sig till svalöv för att träna på gymmet med kenny! När vi sen var starka och trötta åkte vi hem till mig för myskväll! Gillas!

 Dock så var det inte lika kul imorse när Kenny skulle upp vid halv sju för att at bussen klockan sju! Kan lova att jag var trött, hahä! Jag låg kvar i sängen och sussade ett tag till men gick upp vid nio då min rygg nästan dödade mig... Har så sjukt ont idag.. Vet inte om det är sängen eller vad det är. Mamma trodde jag tränade för hårt... Haha!

  Snart ska jag ut och lägga mig i solen, kanske ska jag in till Helsingborg senare idag för att träffa Maddisen

  

  Puss!


Ny design!



Ska jag nu börja om och blogga igen, gör jag det med en ny design!

Bilder från igår!


Trevlig midsommar hemma hos Kenny med hans familj och deras vänner! Blev god mat, dans runt midsommarstången, turkisk peppar med Kennys mamma och krans-makeri!







Emma (hunden) fick min krans då den inte blev så jättebra, haha! :D

Midsommar!



Det är sommar, ingen skola, inga måsten. Jag kanske till och med har tid för att starta upp min blogg igen? Skulle det vara något?

Det är midsommar idag, lite molnigt dock men jag tror att det blir ganska varmt idag endå! Jag sitter här i handduk nu, har precis duschat och ska snart fixa mig lite. Vid två ska jag ta bussen hem till Kenny där midsommar spenderas i år! Blir förhoppningsvis med krans i håret och dans runt midsommarstången , har inte gjort det på typ 10 år så jag ser verkligen fram emot det!



Såhär ser jag då ut idag, inget märkvärdigt direkt.



Mina nya älsklingar, wayfarers från Rayban är såklart med! :D

RSS 2.0