Julklappstips!



Äntligen har jag luskat ut vad jag ska köpa till alla i min familj plus till pojken min! Så nu tänker jag berätta för er här ( tur att ingen i min familj läser min blogg...) ifall ni vill ha lite tips! Dock så kommer jag inte skriva vad jag ska köpa till Kenny, för att han läser här ! Tyvärr älski, så får du inget veta ;)



Min pappa har önskat sig halsduk, vantar & mössa!
För något år sen fick han en mössa av mig, men det lyckades han tyvärr slarva bort..
Så iår vill han ha en ny. Jag tog på mig att köpa en snygg halsduk till honom! :)



Min mamma har önskat sig nya nagellack.
Dock inte i de här skräniga färgerna tror jag 8) ..
Men nagellack fungerar vill till de flesta som gillar att ha fina naglar på fingrar & tår.
Typ mamma, syskon, kusiner m.m ...



Smink..
Vilken tjej skulle inte älska att få en hel hög med smink?
Därför ska jag samla ihop en massa smink till min syster, tror hon hade tyckt om det.
Jag hade nog blivit överlycklig om hon köpt en massa smink, typ ögonskuggor i en massa färger 8)



Till den musikglade..
Min bror är ett riktigt underbarn på gitarr och är verkligen grym!
En gitarr är ju dock svinigt dyr och ingenting man köper till sin lillbror.
Prylar till gitarren som typ strängar & plektrum har han fått i många år..
Därför ska jag och min syster köpa en liten ukulele till honom
En liten gitarr med fyra strängar. Hoppas han kan lära sig spela på den också! Och självklart en rosa, liksom
det är ju mig han får den från ;)



Till pojkvännen då?

Haha, det är en hemlis! Men jag vet vad jag ska köpa, och tror det kommer bli fint..
Om han sen gillar det är en annan sak. Men det hoppas jag..
Annars får jag väl ta på mig några juliga underkläder och snurra in mig i ett rött sidenband..
HAHAH!


Så, det är vad mina pengar ska gå på denna månaden. Vad tycker ni?
:D

30/11-09



Hej på er!

Nu sitter ni säkerligen i skolan eller på jobb. De flesta har nog lunch eller precis haft lunch. Skönt? Sitter jag i skolan? Nej, för kära ni jag har slutat! Hade bara en lektion idag, som dock var väldigt jobbig! Vi hade cirkelträning på dansen idag och jag trodde jag skulle dö. Har fan ingen kondition alltså. Det är hemskt. Men jag orkar inte träna upp den eftersom jag dansar 11 gånger i veckan och kan inte direkt träna mer än vad jag redan gör. Dock så har jag planerat att om jag har jobb efter studenten ska jag fixa gymkort så jag håller mig i form efter. Haha, tänk att gå från 11 danslektioner i veckan till noll. Shit, jag hade ju blivit tjock sådär bara *poff* . HAHA. Aja!

Nu sitter jag iaf i soffan framför tvn.. Jag i en soffa med datorn och mamma i den andra soffan med datorn. Ingen av oss riktigt kollar på tv:n , haha. Men äh! Idag så ska jag bara ta det lugnt, och ikväll ska jag hem till min pojkvän och mysa lite!

Förresten, var det någon som såg Paradise Hotel igår? Nu har programmet riktigt kommit igång, vilket jag gillar! Nu har de äntligen börjat ha sex så nu äre riktigt roligt att titta på ;) . HAHA! Så kika in på det ikväll klockan 22.00 på sexan. Det är så sjukt så det är roligt.. Eller det är egentligen sjukt tramsigt att folk viker ut sig i tvn och visar upp allt.. Men det är skoj att titta på när människor gör bort sig. Ioförsig verkar de har riktigt roligt där ;) .. HAHAH..

Hoppas det är bra med er alla! :D

Bildregn!

Lite bilder från helgen! Men först 2 bilder sen dansföreställningarna i Tisdags!


<3



Nu, lite bilder från i fredags!



Madde & jag! <3



Emelie & Systrarna Bylund! :D



Mina bruuuudar! <3



sån där cool stämpel fick man på Tempel. Vi hade sjukt roligt åt den 8)

Två bilder från igår får jag väl också ta och bjussa på!



Jag hittade mig en vän, en mycket kramgo sådan...



... så Sofie insåg att han var mig ett riktigt kap och snodde honom från mig!
Så nu har hon en kramgo bamsebjörn att krama om! :D







Bildregn!

Lite bilder från helgen! Men först 2 bilder sen dansföreställningarna i Tisdags!


<3



Nu, lite bilder från i fredags!



Madde & jag! <3



Emelie & Systrarna Bylund! :D



Mina bruuuudar! <3



sån där cool stämpel fick man på Tempel. Vi hade sjukt roligt åt den 8)

Två bilder från igår får jag väl också ta och bjussa på!



Jag hittade mig en vän, en mycket kramgo sådan...



... så Sofie insåg att han var mig ett riktigt kap och snodde honom från mig!
Så nu har hon en kramgo bamsebjörn att krama om! :D







29/11-09


Update om helgen! Inga bilder eller sånt nu, kommer kanske en annan dag om ni börjar kommentera! ;)

27/11-09:

I fredes var jag då först i skolan, fick skjuts till skolan på morgonen för att mamma skulle köra Anton till Vägverket för han skulle skriva upp till moppekörkortet. Tråkigt nog hade han två fel för mycket och klarade inte det ! Men det var första gången så jag håller tummarna för min lilla broder att han klarar det nästa gång!

Danslektion stod på först på schemat, därefter danshistoria och sist på dagen stod projektarbete där vi nästan gjorde klart dansen.. Fick skjuts hem också vilket var helt underbart!

Så vare hem och duscha och packa grejerna innan jag åkte tillbaks till Helsingborg. Blev upphämtad av Emma & Madde på knutan och därefter åkte vi hem till Emma för att fixa oss och smutta lite vin . Snart vant mig vid vinsmaken, det är fortfarande lite äckligt men slinker lättare ner nu får tiden! Hos Emma så blev det sminking och trippeltångande av håret , vilket blev väldigt snyggt! Klädde oss, hoppade i klackarna och begav oss hem till Emmas & Maddes kompis som precis fyllt 18 och hade förfest! Träffade en massa trevliga människor och var där några timmar innan vi runt tolv begav oss ner till stan för att ta en runda inom Tapaz & shotta!

Vi begav oss ner till Tempel där vi mötte upp de andra som vi tidigare förfestat med. Kul att vi var typ 3 tjejer och typ 8 killar eller något! Skoj! Dom spelade i alla fall gryyym musik och vi dansade konstant! Underbart! Runt tre begav vi oss till efterfesten där vi var vid typ halv fyra kanske?  Efter att ha gått jäkligt långt och suttit och haft långa samtal somnade vi runt halv fem kanske?

28/11-09

Väckarklockan ringde halv tio, efter fem timmars sömn var jag sjuuukt trött vill jag lova! Åkte hem från "efterfesten" och hem till Emma för att byta om och sen vidare till knutan för att ta tåget till Lund! Mötte upp SuffPuff på tåget och väl i Lund mötte vi först upp Emma och sen också CHristina och Sara! Det var trevligt, men jag var alldeles för trött för att vara social!

Efter ett tag stack Christina & Sara hem igen och då drog Emma, Sofie och jag och åt pizza!  Mycket gott vare , dåligt bara att de tar tjugo kronor mer för en glutenfri pizza som dessutom var mindre? Sjuuukt! Men ja, det var gott iallafall! En liten runda på stan innan det var dags för bio! På dagens biobiljett stod film nummer 2 i Twilight sagan - alltså New Moon! Underbar film med sexiga killar utan tröjor! Raur! Haha!

Tåget till Kävlinge sen där mamma hämtade upp Sofie & mig . Körde och lämnade Sofie och hämtade istället upp min baby som följde med mig hem! Vi hade en mysig kväll med en massa pussande , och annat ;) . Hahah.

29/11-09

Vaknade upp bredvid min älski idag ju, efter att han legat och pillat lite i mitt hår och pussat på mig. Underbart att vakna upp sådär! Vi låg och mös hela morgonen och hade lite vattenkrig.. Jag vann typ 8) . Hehe!  Han åkte tyvärr hem vid två och efter det har jag typ inte gjort ett skit! Designat om Kajsas blogg och efter det fick jag ett sug över att ändra om min också. And so I did!

Ikväll blire att sitta framför datorn typ, sen vid tio äre Paradise Hotel! En lektion imorgon - lyx! 10.10 - 12.30 . I love :D .

Hoppas ni har haft en grym helg alla! Vad har ni hittat på? Puss :D

Ny design!


Fin va? ;)

Uppdatering om helgen kommer sen!

26/11-09


Godkväll!

Nu har jag tid att blogga. Eller aa, hade det egentligen innan med men då kände jag inte för det. För att få ihop ett någorlunda sammahängade inlägg så måste man ju vara lite klar i huvudet. Vilket jag iofs inte är. Sjukt trött är jag. Ingen aning om varför egentligen. Eller jo, gick och la mig sent igår.

Gårdagen spenderades först i skolan med ganska mycket dans och kvällen spenderades med älski! Kollade på Paradise Hotel och myste en massa <3 . Alltid lika mysigt att somna med en varm kropp intill sig!

Denna dagen har också spenderats i skolan & typ hela dagen har gått åt till att jobba med solona! Riktigt skoj! Det Emma gör till mig är riktigt najs! Love it! Hemma så har jag knappt gjort något, sjukligt trött är jag så jag höll på att somna framför datorn.. Haha, så kan de visst gå!


Fan , jag har väl inget vettigt att skriva egentligen mer än att helgen lär bli najs! Utgång imorgon med Emmsi & Maddisen !! Sen på lördag äre fika i Lund med underbara vänner. Sen bio, New Moon & pizza! Me like :D .


Bloggar kasnke imorgon eller något :) . Puss

Bilder från igår














bilder lånade från skolstadens hemsida!

Bilder från igår














bilder lånade från skolstadens hemsida!

Uppdatering


Ååh, nu måste jag ju ta mig i kragen . Är så sjukt opepp på att blogga. Men får väl slänga ner lite om gårdagen och denna dag!

Dessa två dagarna har innehållit så sjukt mycket dans! Vilket varit helt underbart! Jag har nog aldrig dansat så bra som jag gjort nu . Aldrig känt en sådan känsla av, adrenalin. Man bara vill ut på scenen, köra sitt race och visa vad man går för. Underbart.

Gårdagen var det först två danslektioner då vi övade igenom alla danserna, finputsade och justerade alla placeringar. Skönt att äntligen fått komma igång efter att ha varit sjuk förra veckan! Situpsen gav dock träningsvärk. Men äh, så det ska vara! Efter lunchen vid halv ett så var det genrep i aulan! Alla grupper fick först köra igenom sitt två gånger för att hitta placeringarna och då fick alla andra grupper titta! Skoj att se alla andra. Och grymt. Efter det så blev det genrep då alla skulle vara bakom scenen, så vi fick in hur lång tid vi hade på oss mellan låtarna och sånt. Jag hade det lite stressigt. Jag har dansat i två olika grupper, både i a-gruppen och b-gruppen. Vi i b-gruppen inledde hela showen , alltså som nummer ett. Nästa uppträdande (med a-gruppen) var som nummer 3. Hej stress! Men jag klarade klädbytet med marginal alla gångerna. Så jag ska väl inte klaga. Jobbigast var väl medan tredje och fjärde låten. Visst att jag kasnke hade tio minuter, men jag skulle hinna göra mig zoombie-aktig emellan där med vitt smink och sånt shit. Det tog lite tid! HAHA!

Låtarna vi hade var:

Flo Rida - Elevator
Stomp - Beat Box
Michael Jackson - Smooth Criminal
Michael Jackson - Thriller

Efter ett genrep som gick mycket bra så var det lite paus där vi sminkade oss och gjorde vi oss. Ett snabbesök på Donken och sedan vare dags för föreställning för föräldrar, släkt & vänner! Mamma, Kenny & Peder var och kollade! Mycket trevligt. Föreställningen gick ganska bra. Var ganska nervös, så jag gjorde några småfel men annars gick det bra!! Sen följde min baby med mig hem och mös :* <3 .

Idag så hade vi två föreställningar för skolorna här omkring! Fullpackat med folk ! Idag var jag inte alls nervös , det var bara in och köra järnet. Adrenalinet pumpade i hela kroppen. Sjukt glad var jag. Ville bara fortsätta dansa och köra! Aaah. Känslan går faktiskt inte att beskriva!

Efter två lyckade föreställningar så vare slut på det roliga och dags att bege sig hem!  Inom banken först med Sabina där jag för första gången i hela mitt liv betalade en räkning! Sjukt! Så vuxen jag kände mig! Nu är iallafall depositionsavgiften till Costa Brava-resan betald. Costa here we comes!


Nu skulle jag egentligen lagt ut lite bilder här. Men bloggen dampar och jag pallar inte just nu... Så , det kommer kanske bilder imorgon om ni har tur :D HAHAH. Puss!



UPDATE:
Jag har btw fixat twitter! twitter.com/jennsans          ... Kika gärna in där :D

23/11-09


3 dansföreställningar som gick grymt och jag är nöjd! Fy fan vad det är kul att stå på scen! Love it! <3

Lugn kväll!


Efter två Alvedon börjar huvudvärken äntligen lätta! Och menvärken också sådär på köpet. Underbart! Har även hällt i mig hostmedicin som smakade lakrits (vilket var väääldigt gott) så jag hostar lite mindre just nu! Mamma var snäll och köpte en till mig som jag kan ta imorgon innan dansen så jag slipper få en hostattack!

Kvällen har varit fett chill och megatråkig, vilket inte alls är roligt faktiskt! Har gått igenom alla danser idag med kläder på så jag är typ säker på alla danser utom en... Har glömt bort 4 slag i dansen och har verkligen ingen som helst aning om vad vi gör där. Tack o lov så har vi danslektion imorgon innan genrepet! Så allt för mycket kanske jag inte gör bort mig imorgon! ;) . Om ni inte fattat det så har vi Dansföreställning på skolan imorgon klockan 18.00 då nära och kära får komma och titta. Har ni vägarna förbi Helsingborg så kom gärna och titta :) .

Mitt solo har jag också jobbat lite på. Nu har jag lite mer än halva klart tror jag! Underbart! Det blir väl ganska bra kan jag tycka! Hoppas hon jag gör solot till också gillar det!

TopModel finalen innan, någon som såg? Min favorit vann inte tyvärr. Vilket jag egentligen inte räknat med eftersom hon andra tjejen var mycket duktigare och ja. Jag hade kunnat döda för hennes kropp kan jag lova! Fem mil långa ben, med typ noll gram fett. ge mig ;) . Äh, drömma kan man ju alltid!

Just nu är målet att hålla mig vaken till Paradise Hotel klockan tio. Hoppas jag lyckas alltså.. Sätta klockan på väckning klockan tio eller något och så vila ett tag.. Haha.. Äh, men vi får se!

Nu ska jag inte uppehålla er mer. Godnatt & sov gott alla! :D

22/11-09



Hello!

Här ligger jag framför elementet , men huvudet på sängen och datorn i knät! Sjukt kallt på mitt rum. Endå är elementet varmt som fan ... Lutade mig mot det innan men då brände jag typ ryggen . I-landsproblem ? Ja! Hahah . Är allt bra med er läsare? Själv är det bra, har haft en underbar morgon hos baby! Eller ja, det är bra frånsett huvudvärk och lite förkylning. Men sånt överlever man ju!

Underbar kväll & morgon hade jag hos min älskling i alla fall! Mysig promenad i regnet hann vi med  :) .

Idag blir det väl inte så mycket gjort mer än att öva lite till Buddhismprovet, göra lite mer på solot och öva inför danserna imorgon och skriva en checklista så jag får med mig alla kläderna! Final i TopModel 12 ikväll och lite senare är det Paradise Hotel. Om jag orkar hålla mig vaken tills dess återstå att se, annars spelar jag in det :) .

Skriver kanske senare! Ville bara att ni skulle veta att jag lever :) . Puss !

21/11-09


Hallå!


Hur är det med alla såhär på lördagseftermiddagen? Själv så är det fint faktiskt. Förkylningen börjar ge med sig och jag börjar hoppas på en måndag utan hosta! Snyggt och stå på scen och få en fet hostattack. Inte så roligt nej. Förhoppningsvis kanske jag slipper det! Håll tummarna! Dock så hade jag lite feber imorse när jag vaknade. Vaknade typ skitvarm och helt svettig. Inte mysigt. Menmen, den har nog försvunnit nu!

Klockan är bara ett men jag har redan hunnit storstäda hela huset! Dammsugat alla rum utom min brors & systers! Duktigt va? Krängt upp det sista av mitt godis och varit ute och gått en runda med mamma har jga också hunnit! Nu väntar strax lite plugg inför Buddhismprovet i religion på onsdag. Tur man bara satsar på G!

Lite senare så ska jag hem till min baby och mysa! <3



Nu väntar plugg! Puss!

Om jag medverkade i IDOL 2009...

...Så hade jag tillägnat låtar till dessa :
-Min familj
- Min pojkvän
- Mina närmsta vänner


Det är de människorna som ger mitt liv en extra guldkant, som förgyller mitt liv och ger livet värt att leva. De människor som påverkat mitt liv mest. På ett bra sätt. Så alla som vill ta åt sig, ska ta åt sig. Ni som är mina närmsta vänner vet det. Man känner sånt på sig! Dock känner jag mig lite halvt sviken av en av mina allra närmsta vänner.. Löser sig väl förhoppningsvis. Utåt försöker jag att inte bry mig, men inne i härtat så gör det sjukt ont. Som ett öppet sår. It hurt's. And I miss you .

MIN FAMILJ:

Ni är de som måste stå ut med mig i vått och torrt. Som finns där för mig och stöttar. Om än inte i ord, så finns ni alltid där vid min sida. Man behöver inte alltid säga något, man känner endå stödet från sin familj. Räcker med en blick eller bara att känna av närvaron. Ni är de som gjort mig till den jag är och sett till att jag hållt mig på rätt bana i livet. Jag älskar er, alla 4! Tack för att ni finns, för att vi är en familj !

Varför valde jag då denna låten? Jo, för att i en familj behöver man inte prata för att känna av en stämning, humör och hur man mår. Det känner man. Man finns där och stöttar även om man kanske inte alltid pratar om det.

 

MIN POJKVÄN

En av de som kom in som en av de senaste i mitt liv som har en sådan stor betydelse. Han har verkligen förbättrat hela mitt liv och levnadssyn. Jag är lycklig. Första gången på flera år som jag är riktigt lycklig! Hur en människa kan få en att känna sig så speciell är svårt att sätta ord på . Men det är underbart. Den där varma kramen och leendet man får när man ser varandra. Kyssarna och närheten. Det är verkligen en speciell känsla. När han viskar i mitt öra att han älskar mig. Ömheten.
Du är så sjukt underbar, och jag älskar dig så sjukt mycket älskling. Tack för att du finns och förgyller min vardag. Mitt liv hade inte varit så underbart och så värt att leva som det är med dig vid min sida. Jag hoppas du stannar där för alltid. Tänk att får leva ett liv på rosa moln?

 

Varför? Jo, för att detta är "vår" låt. För att jag verkligen inte vill missa något, vill leva med dig . Vill vara med dig, alltid. För att jag alltid tänker så sjukt mycket på dig när jag lyssnar på den och du inte är bredvid mig. För jag alltid för sjukt mycket tårar i ögonen och känner spänningen av kärlek mellan oss om vi lyssnar på den tillsammans. Det är sjukt så starka feelings en låt kan framkalla!

 

MINA NÄRMSTA VÄNNER

Vem finns där inte så bra och stöttar som en riktigt bra vän? Vem om inte en äkta vän kan se hur man mår på insidan utan att man visar något på utsidan? Som känner på sig grejer och får en sen att öppna sitt hjärta med allt vad man nu håller inne. Framför en äkta vän kan man gråta ut, prata av sig, lyssna på vad hon/han har att säga, skratta och dela med sig av sina inre hemligheter - vare sig de är underbara eller hemska. Som finns där för en i vått och torrt, som står ut med alla PMS-utbrott och alla tårar över kärleken. En som verkligen finns där.
Vissa kan vara svåra att finna, vissa bara klickar man direkt med. För varje människa är värd att ha en äkta vän! En att dela allting med!

 

 

Behövs väl egentligen ingen förklaring ? Man ger all sin kärlek till sina vänner. Så enkelt är det. Om de bor i gatan bredvid eller 100 mil bort så är det allt man gör - ger kärlek till varandra. Finns där för varandra. !

 

Någon mer än jag som blivit rörd? Haha, lite fult kanske att jag blir rörd av vad jag själv skriver. Men jag har ju delat med mig av mina känslor. Av mitt inre. Klart det känns. Man får tårar i ögonen och .. Känner kärlek?


20/11-09



Hej på er!

Har precis sett Idol vilket har fått mig på ett väldigt kärleksfullt humör! Så senare så ska ni få lite motivering & vilka låtar jag skulle kört ikväll om jag varit så duktig på att sjunga. Vilket jag verkligen inte är. Dock hade jag nog kunnat döda för en sångröst. Älskar när människor kan sjunga. Hej gåshud!

Aa, iaf så detta inlägg så tänkte jag mest prata om min dag i stort!

Vaknade upp bredvid min älskade pojkvän! Jag lovar, även om klockan är 6 på morgonen och man är så trött att man bara vill somna om och sura så får han en alltid på bra humör ! Håller om en, drar fingrarna genom mitt hår och får känna hans varma kropp mot sin. Underbara du!

Tyvärr så kunde vi inte ligga och dra oss hur länge som helst, utan med 7tåget var jag tvungen att bege mig till skolan! Följe med SuffPuff på tåget där vi satt och flumma om posters på mig i Kina... HAHAH! Skolan började med Modern Dans, vilket gick ganska bra.. Inte rört mig på en vecka så balanssinnet och lite sådant var inte riktigt på plats. Inte hjärnan heller för den delen... HAH! Danshistoria sen där några redovisade & projektarbete efter det där vi påbörjade vår andra dans och kom ungefär halvvägs :) . Najs!

Hemma vid tre och efter det har jag inte direkt gjort så mycket! Köpte hem en stor påse godis & kollade på Grease gjorde jag! Dock bara början, eftersom min syster kom in sen och ville ha min hjälp med klädval inför en grej imorgon. Så jag fick agera stylist vilket var sjukt kul! Fixade tre outfits till henne! (: . Sjukt skoj eftersom det är sånt jag vill jobba med sen i framtiden. Lånade ut lite grejer till henne. Haha, sa till henne att hon fick vara rädd om mina skor. Är ju en heder om man får låna dom 8) : HAHAH!

Aja, nu ska jag tänka lite på mina låtval. Nästa inlägg lär antagligen bli snyftigt!

19/11-09


Hallå!!

Nu sitter jag här igen, men ska strax in i duschen och göra mig lite iordning & sen städa på rummet. Jag får fint besök av min älskling ikväll! Ska gå och möta honom vid 8, då han kommer hem från praktiken! Mys!

Men först tänkte jag dock berätta om min dag, snäll som jag är! Idag var första dagen på denna veckan som jag var i skolan, vilket var ganska skoj! Många sjuka vilket var lite tråkigare.. Men jag fick min svenskauppsats klar, och jag hoppas jag får G på den. Själv tyckte jag det var en ganska bra uppsats, men man vet aldrig med vår lärare... Så jag får väl vara glad om jag får G! Efter det skulle vi egentligen ha dans (som jag inte skulle vara med på endå...) men istället gick vi och kollade på en teaterföreställning. Förstod inte riktigt den, men jag är trög när det gäller handlingar i teater- eller dansföreställningar! Haha!
Efter lunchen som var skitäcklig och jag åt typ inget så hade vi danskomposition, där vi jobbar med våra solo! Eftersom jag legat sjuk ett tag har jag inte hunnit göra så mycket på mitt så jag och Samra (hon som jag gör solot till) gjorde inte så mycket.. En suddig bild kan vi dock bjuda på ! :D


tycker dock inte om denna bilden...
Jag ser ut som ett fetto... :' .
Kolla liksom låren :'

Aja, vi slutade typ kvart i tre och sen blev det tåg hem! Titta lite på Project Runway & ätit är det jag hunnit med! Här dessutom även knåpat ihop en av mina scenoutfiter på måndag! Vad tycks?



Trasade kläder & bandage på huvudet.
Om jag säger Michael Jackson, vilken av hans låtar tror ni då jag dansar till?
Kom nu med gissningar, annars blir jag ledsen ;) .

Nu väntar duschen! Hoppas ni alla haft en bra dag :D Puss!

fem månader






jag älskar dig!
världens bästa & underbaraste!
<3

18/11-09


Hello!

Nu sitter jag här igen, eller aa.. Det har jag väl i stort sett gjort sen Kenny stack vid tre. Men ja, nolifer här. Har verkligen inte haft något för mig såhär när jag varit sjuk. Fortfarande lite förkyld och sådant ju. Men imorgon ska jag iväg till skolan! Orkar inte sitta hemma och dega med. Även om denna dagen varit mysig. Så nej, skolan imorgon! Ingen dans dock. Har ju svårt att andas så då kan dansen bli ett helvete 8) . Men skolan blire iaf! Ska bli skoj att träffa alla igen !

Min älskade pojkvän kom ju som sagt förbi och myste med mig såhär i höstrusket. Blev en massa pussandes & film! Kollade Ondskan , för jag hade aldrig sett den innan. Jag är konstig, jag vet ;) . Men den var bra, hemsk, men bra! Min baby gjorde ju det hela mycket bättre när han låg och höll om mig. Älskar dig!!! & det vet du älskling <3 .

Innan så åt vi en sjukt god middag som pappa gjort för att fira lite! Underbart gott med Entrecote, runda potatisar i ugn (typ som pommes fast runda?) med vitlöksmör & bearniesås. Ljuvligt! Kvällen lär inte leda till så mycket , softa framför tv:n . Borde egentligen göra lite på mitt solo , men jag kan väl antagligen skylla på att jag varit sjuk sen i lördes och inte hunnit göra något.. Borde vara en godkänd bortförklaring..


Paradise Hotel klockan 21.00 på sexan. Missa inte! ;)

18/11-09


Godmorgon!

Här sitter jag vid matbordet, hemma idag igen tyvärr! Har lite svårt att andas plus att det gör lite ont också, vilket inte alls är kul! Men imorgon måste jag faktiskt ta mig till skolan!

Idag har jag inte hunnit med alls mycket, blivit lämnad ensam . Ingen sjuk idag och mamma & pappa är ju i Tylösand. Men jag har hunnit göra bananpannkakor vilket var ganska gott. Sjukt mättannde dock så jag har hälften av smeten kvar i kylen. Bra, då slipper jag anstränga mig sen om jag blir hungrig !

Snart kommer min älskling hit och tycker synd om mig! ;) . Han har praktik och börjar inte förrän sent så min älskade Kenny kommer hit och myser några timmar med mig. Sjukt uppskattat. Älskar honom <3.

Nej, nu ska jag avrunda här . Hörs sen. Puss!

Grattis säger vi till....




min mamma & pappa!
20-årig bröllopsdag!

Söta de var för 20 år sen va? :)
Dagen firar de i Tylösand på spa!
Lyx!

Michael Jackssons spöke?

Titta och lyssna noga!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HAHAHAHAH! Jag satt så nära för att riktigt se och lyssna så hjärtat hoppade upp i halsgropen och jag halvt dog.. HAHAH. Äckligt!


Om jag vore miljonär...


Eller om jag bara kunde fått allt jag ville ha...





Skulle jag gett mig dessa skorna, utan att blinka!


Denna..



Dessa..



& denna äckligt snygga paljettväst!


(bilderna lånade från : Scorett, Skotrend, Vila, KanDeeshop & Hm!)

17/11-09


God morgon!

Här sitter jag i soffan hemma idag med, tar en dag till att kurera mig på. Förhoppningsvis är jag tillräckligt frisk för att gå till skolan imorgon!
Så dagen kommer inte bjuda på så mycket, vaknade vid halv nio av ett sms.. Men hade endå sovit 11 timmar då vilket inte alls var fel vill jag lova! Gårddagens avsnitt av Paradise Hotel har jag också hunnit se! Bra nu att de ändrat tiden från tio till nio på onsdagar och torsdagar! Så nu kommer jag klara av att hålla mig vaken och se det. Nej, det är egentligen inget höjdarprogram men det är sjukt roligt att se. Alla intriger och en egentligen helkorkad idé till program. Men det går inte att sluta titta. Hahah! Love it!

Lite senare idag så tänkte jag leta lite idéer till mitt danssolo, står helt jäkla still i huvudet på mig. Ska skriva ner lite på papper och ändra om lite. Är inte alls nöjd. Är sjukt trött på låten, på dansstegen. På allt. Tur att det inte är jag som ska dansa det ;) . Läsa lite i min religionsbok ska jag också göra. Har jag inte helt fel för mig så har jag nog prov i det nästa onsdag .. Jag fattar NADA.. Liksom, hur mycket måste man egentligen veta om buddhismen? Inte roligt..

Aja, nu ska jag lata mig här ett tag! Puss!

Jénnsan har tråååååkigt


 Det är tråååkigt att vara sjuk, så nu gör jag ett test för att lindra tristessen för ett tag!

Vad..vem..?

Exakt ålder? 18 år, 7 månader & 9 dagar
Var bor du? I en håla, Teckomatorp heter den (:
Bor tillsammans med? Mamma, Pappa, Syster & Bror 
När tog du studenten? 12 JUNI 2010 BABY!! :D
Något jobb? Inte än, ska söka satan till våren..
Pussat någon idag? japp, imorse!! Min baby :*
Vad har du ätit idag? Frukost & Lunch
Dagens smink? Ligger hemma och är sjuk? Partysminkning såklart 8) . Nej, jag är helt ofixad..
Dagens roligaste? Skrattar fortfarande åt gårdagens Paradis Hotel 8)
Har du många vänner? Det beror väl på vad som räknas till många. Har de absolut bästa iaf!
Hur många har du kysst? Jadu, det har jag inte en aning om. Alldeles för många I Guess..
Har du pojk-/flickvän? JAAAAAAAAAAAAAA! <3
Vem pratade du med i telefon senast? Antingen Älsklingen eller Mamma tror jag (: . Men Kenny vare nog, fyllesamtal i fredes ;)

SENASTE..
..gången du spydde? typ förra sommaren.
..gången du grät? förra söndagen
..pizzan du åt? Kajsas pizza på höstlovet, tyå vesuvio eller något.. Ååh, nu blev jag grymt sugen på pizza 8)
..gången du var i Göteborg? I början på Augusti.
..gången du var i Stockholm? I oktober <3
..gången du var full? Friiidaay
..personen som såg dig gråta? Kenny ...

VEM..
..vill du kyssa nu? Vill alltid pussa på min älskling <3
..vill du sova bredvid inatt? BABY :*
..ska du träffa imorgon? Beror på om jag ska till skolan eller inte.. Men jag tror jag är ledig imorgon så familjen (:
..sjöng du senast för? datorn 8)
..vill du ta med på en romantisk resa nu? Min Kenny Nilsson . Vi låg och pratade om det igår :* <3
..förtjänar att dö? Inte dö, men det finns väl några som förtjänar att lida lite :D

VAD..
..vill du helst göra nu? gå ut, men de får jag inte..
..vill du ha nu? Hehehe ;)
..längtar du till? Torsdag, Julen & Nyår
..är det bästa som hänt dig? Det finns nog en som vet det.. <3

16/11-09



  Godmorgon!

 
Här sitter jag hemma och är sjuker :( . Inte roligt alls.. Igårkväll hade jag typ 38graders feber , vilket är mycket för mig som normalt har en temperatur på 35.. Just nu pendlar jag mellan 35 & 37 grader.. Inte roligt alls vill jag lova! Förkyld och ont i hela kroppen har jag också. Hoppas verkligen inte att jag smittat min baby!! Han har varit hos mig från lördagkväll tills imorse vilket har varit myyysigt & helt underbart!! Finns inget bättre <3 .

  Just nu sitter jag och lyssnar på Mix Megapol, Ola och hans kör ska ju tydligen vara med där .. Spännande att höra! Annars blire väl lite nätshopping, eller letande iallafall. Ska visa för mamma vad jag önskar mig i julklapp. Och jag har bestämt mig att det varken blir en Ipod eller en digitalkamera vilket jag först har varit inne på . Nu känner jag att jag har så sjukt större behov av nya kläder, för med studiebidraget kommer jag aldrig klara mig. Jag känner att jag har verkligen inget roligt att ta på mig nu för tiden. Så lite nya kläder till Jénnsan blire! Ipoden köper jag nog själv på mellandagsrean efter jul! ;) .

  Aja, ska försöka fjäska för mamma att ta med mig till Center Syd idag fast jag är lite sjuker så vi kan förlänga mitt abbonemang och ge mig en ny telefon :D:D . 

  Bloggar kanske ikväll om jag orkar. Puss!


15/11-09



Ett år sen Göteborg och Idol... Sorgligt..

Nu sitter jag i sängen med Kenny bredvid mig :) . Om knappt en timme kommer släkten hit och firar Anton. Så då måste jag tyvärr vara social med dom... Hahah, det orkar jag inte 8) .

Känner mig lite halvt sjuk också :/ . Ont i halsen och i kroppen typ. Men har tagit några alvedon så nu äre bara halsen som låter sjuk 8) .


Kenny:  Nu tvingar jénny mig att blogga, eftersom hon ska stryka . Har inte en aning om vad jag ska skriva, men hon sa att jag bara skulle skriva något, så då gör jag väll det :D
hmm, dålig på sånt här är man också, man kan ju istället tänka vad jénny hade skrivit..  hmm, kanske berätta vad jag gör?  Jag sitter i Jénnys säng, kollar bdb och sånt :D snart kommer hennes släkt hit för att fira Anton, så jag får väll fixa min frisyr en aning, och inte gå runt med pottfrilla hela dagen;).
Nu tror jag faktist att jénny snart är klar, tack & hej :D!


14/11-09



Godkväller!

Hoppas allt är bra med er läsare. Själv lever jag nätt och jämnt. Ont i alla musklerna i kroppen. Baletten i fredes plus utgång var ingen bra kombination! Ont verkligen överallt. Dock väntas massage ikväll! Huvudet & halsen mår inte heller så bra. Men jag ska inte klaga!

Jag har ju varit lite dålig på att uppdatera den senaste tiden, och jag ber om ursäkt för det. Har haft grejer som varit viktigare än att uppdatera mitt liv här. Ni behöver ju inte veta allt som händer ;) . Tänker väl inte ta igen de senaste dagarna med att skriva vad jag gjort - för jag kommer inte ihåg vad jag gjort! HAHAH. Däremot blir det lite om gårdagen och om idag.

Igår så vaknade jag upp med min älskade Kenny bredvid mig. Alltid lika myspys! Skolan sen med balett, Danshistorie-redovnisning (om Locking) & sist så hade jag projektarbete. Ganska soft dag faktiskt! Hem, så blev det till att hämta upp Anton i Eslöv som kom hem från sin mopedkurs . Dusch, slänga på mig kläder & packa innan det sedan bar av tillbaks till Helsingborg för att åka hem till Johanna! Hon och jag började att fixa oss lite smått, och efter 45 minuter lite drygt dök Emma också upp! Började förfesta lite smått, men bestämde oss efter lite  dricka att det var kanske bäst att fixa klart sig med smink och sånt innan vi drack mer.. HAHA!
Timmen senare (klockan tio) hittade även Samra hem till Johanna! Mer drickande och kortspel innan vi runt halv tolv bestämde oss för att åka in till Knutan för att ta några shottar på Tapas! Fett billigt är där ;) . Två Tequila för min del innan vi runt tjugo över tolv -halv ett begav oss bort till Cantina!

Där blev det en del dansande och sjungande innan vi bestämde oss för att vi inte orkade mer/ inte skulle vara för trötta i skolan idag. Så runt tjugo över två drog vi hemåt, gåendes 8) . Ett stopp på Kebabhouse för att handla med oss färdmat och sen begav vi oss den långa vandringen hem till Johanna. Långt och långt, kändes långt. Men ja, drygt en timme efter att vi lämnat Cantina var vi hemma! Där blev det till att dricka en massa vatten och sen flumma och busringa typ fram till 4 innan vi typ däckade i soffan 8) .

Klockan ringde 9 idag, för vi skulle upp och dansa på Öppet hus. Lite sömn och ja, blää vad trött jag var! Frukost blev det innan vi begav oss till skolan. Jag i gårdagens smink och allt. Jag lovar, jag har ju sett vackrare ut 8) . Iaf, så gick danserna skitdåligt. För ajaj på min vader. Kunde inte böja för det gjorde ont, inte heller sträcka för då fick jag kramp.. AJAJAJ. Och endå var jag ute i platta skor igår? ..


Såhär såg jag ut igårkväll:



(blixten gör mig blekare än vad jag är .... )
Pälsväst, Paljettlinne, Jeansleggings och senare också Converse på fötterna. Snyggt?

I håret hade jag gjort en fläta i luggen, och förlängde den sen med lite mer hår och fäste flätan längre bak på huvudet. Samma sak på andra sidan då jag flätade håret längst fram och fäste bak. Fick ingen jättebra bild, men det var snyggt!

Snart kommer älsklingsKenny hit och myser med mig! Körslagetfinal i dag med! Vem vinner? Tråkigt nog tror jag faktiskt Stefan vinner...

Nu, duschen!

13/11-09



Snabbt inlägg , måste snart dra!

Utgång idag på Cantina, 251-dagars fest! Wohoow. Först blire det fix & förfest hos Johanna!


Alla som läser, glom inte att sända ett grattis till min kära border som blir byxmyndig idag! Grattis!! :D <3


Nej. Förlåt att jag är dålig på att uppdatera. Ni får ett långt inlägg om dagarna imorgon . Puss !

11/11-09


 God kväll!

  Vill ni veta en hemlis? Om två år är det ett datum jag tycket är sjukt coolt! Har sagt hur länge som helst att jag vill förlova mig då (eller 10-10-10). Tänk så snyggt det hade varit i ringet med datumet 11-11-11 ? Hahah! :D . När jag var yngre ville jag först gifta mig ett sådant datum, men ju äldre jag blir desto mer inser jag att det lär jag inte göra. Lär vara alldeles för ung, även år 2012 ;) . (12-12-12) .. Iofs försvinner sådana roliga datum sen.. Hahah, tråkigt ;) 

  Aja! Nu har jag precis letat upp fakta till min svenska-essä imorgon. Får se hur det går. Ska bege mig hem till min älskling senare. När vet jag inte riktigt än .. Men sen :) .

  Jag har dock inget vettigt att skriva mer än att min dag flutit på, skippat all dans på grund av armen.. Nu sitter jag och äter choklad! Gotte!! :D 

  Vi hörs, är inte på blogghumör idag! Puss :D

 

 


Center Syd!



Lite Shopping med mamma & syster blev de allt! Inte så mycket, men lite!



Skivlagret - present till Bror
Puder till mig själv ;)
JC - present till mig 8) . Ibland får man väl ge sig någonting nytt ? :D




Ganska dålig bild, men min shopping innehöll iaf en fuskpälsväst!

Och ja, jag vet att det ser "fejk" ut med en svart. Men vet ni?
Jag vill att det ska se fejk ut.
För jag vill inte att andra ska tro att jag går runt med döda djur på kroppen.
Aldrig i livet.
Det är kasnke "finare" att ha äkta päls . Men tänk på alla de stackars djur som lidit för att
göra era kläder? Hur känns det?

Inte bra nej!

10/11-09



  God morgon! 

 
Här sitter jag framför min kära broders dator. Varför? Jo, börjar inte förrän halv ett idag. Dock ska jag inte till skolan idag. Har två danslektioner och har så svinigt ont i armen att jag knappt kan röra den. Räcker att man nuddar den eller lyfter lite så smärtar det till.. Inte roligt. Inte roligt alls. Nu är jag ju iallafall vaccinerad! & än går jag inte baklänges eller måste springa för att kunna prata normalt.. Hahaha, bra va?

  Min älskade baby sov hos mig inatt vilket var underbart. Älskar att somna & vakna bredvid honom. Finns verkligen inget underbarare!!! Love you baby! <3

  Vad står på mitt schema idag så sjukanmäld då? Jo, jag håller på att installera The Sims 3 på min broders dator (fungerar absolut INTE på min, så därför har han varit snäll och lånat ut sin dator !! ) . Så där ska jag sitta och nörda mig idag. Töntigt underbart! Ge sina simmar ett lyxliv man själv knappt vågar drömma om.. Jénny gilar 8) . Så ja, jag är tönten själv idag ! :D

  Ikväll så bär det nog av till Center Syd/Nova Lund med mamma & Jessica, ska inhandla presenter till Anton som fyller 15 på fredag!! Ska nog shoppa lite kläder till mig själv också. Jag känner att jag behöver det ;) . Dessutom är mamma "skyldig" mig en tröja. Jag är fortfarande sugen på leggings i läderimitation och en pälsväst. Är man bortskämd och lite fjäskig kanske tröjan kan bytas ut mot ett par leggins (A) . Heheh :D

  Aja, nu är nog Sims installerat. Ha en bra dag allihopa!! Puss :D


Tokio Hotel - World Behind My Wall



Japp, jag gillar denna låten. Enda sen jag var runt 15-16 har jag ratat Tokio Hotel's låtar. Hatat dom. Men nu så råkade jag faktiskt se dom på EMA 2009 och något hände. Jag tycker denna låten är bra.

Vad har hänt? Vad tycker ni om låten?


 

 


9/11-09


Hej på er!

Ny vecka, vilket innebär en vecka närmare jullovet! Inte för att jag har något emot skolan i allmänhet, längtar bara så enormt mycket till Studenten. Inte behöva plugga mer, och jag själv bestämmer sen när jag vill sätta mig i en skolbänk igen. Inte en jävel som kan bestämma när jag ska plugga mer än jag själv!
Visst att då måste jag jobba. Men vet ni? Jag jobbar hellre och tjänar pengar & får arbetserfarenhet än att sätta mig i skolbänken leva på studibidrag, ta studielån & noll arbetserfarenheter. Med jobb kanske jag dessutom från chansen att flytta hemifrån, starta om i en egen lya och få inreda, organisera och ha mina egna regler. Vet ni hur underbart det hade varit? Jag längtar!


Nog om en massa framtidsskit, nu tänkte jag berätta vad som hänt i mitt tråkiga liv idag! Började halv nio med danslektion, provade med lite scenkläder idag. Snyggt faktiskt! Efter så hade jag ytterligare en danslektion, där vi mest flummade rundor och skojade. Var inte på danshumör idag nä..

Skulle tagit vaccinet mot Svininfluensan i skolan idag, men det kunde jag inte eftersom jag hade glömt leg.. Dessutom så vågade jag inte... Mamma tvingade mig dock, så hemkommen från skolan fick vi åka till Vårdcentralen i Svalöv för att ta en spruta där. Gjorde inte direkt ont, satt och tittade på ett annat håll och tänkte på annat.. Bra gick det i alla fall. Ont har jag, men jag lovar att meddela om jag får några biverkningar!

Gjorde lite, lite på mitt danssolo innan men det gjorde lite för ont i armen för att orka fortsätta något mer.. Så just nu sitter jag mest och väntar på att min baby ska komma hit och leka med mig. Saknar honom till tusen! Vill bara att han ska komma hit nu och pussa på mig.. <3

Vad har ni gjort idag? :D

8/11-09


Hej!

Fars dag idag
, har ni varit snälla mot era pappor idag? Jag & mina syskon bakade tårta till vår kära pappa idag! Noblesse-choklad och en trisslott fick han med (som han vann 25 kronor på! ;) ) . Så snäll har jag varit!

Idag har jag varit på en dansföreställning med klassen, obligatorisk så jag vart tvungen att ta mig in till Helsingborg. Rötter och vingar hette den, och är ihopsatt av ungdomar från Hbg, Malmö, Uppsala & Gävle som sammarbetat med professionella koreografer. Var den bra då? Nej, den fullkomligt sög! Visste inte om jag skulle skratta, gråta eller sova. Så hemsk var den. Jag kallar det då verkligen inte dans!


Just nu gör jag ingenting, har lite dåligt samvete.. Jag måste lära mig att tänka innan jag agerar/skriver/pratar. Mer får ni inte veta om de, it's private..

För att kanske återgälda er lite med mina hemligheter så bjussar jag på lite bilder. Snällt va? :D



Dålig bild, japp.. Men det där hade jag på mig idag (ett tips till alla, ha lite längre tröja till jeansleggings...)
Typ som jag hade/har. Vet ni hur fult det är att man ser gummibandet/resåret i midjan?
Finns seriöst inget fulare! ;)



Och så lite egopics ;) hahah :D


Jénny <3 Kenny




You are my heaven on earth
You are my last my first


Jag älskar dig baby, så obeskrivligt mycket! <3

Erik Grönwall - Show must go on



 


Gåshud på hela kroppen.
Fan vad den killen kan sjunga!


7/11-09

4 månader tills 19! :D
Nu sitter jag hemma hos min älskling & vi har precis duschat :) .  Igår var vi en runda på Svalövscupen, men drog igen efter ett tag för där var fett varmt och inte speciellt kul :D .  Men aa, vi träffade iaf Kajsa, Linnéa & Simme. Vi stack iaf hem och mös istället, vilket var mycket roligare :) .

Nu ska jag snart hem, om ni är snälla så kanske jag skriver något roligt senare :D Puss :D


CHACHA! / Kenny

Luvhalsduken, hot...

0-518aaa82b8e01758c8b61e83884ce2ab.png

Kolla varifrån!

Luvhalsduken, hot or not? :)


6/11-09

 Tjo!

 
Nu sitter jag i skolan, har danshistoria. Vi ska egentligen jobba med vår redovisning vi har nästa vecka, men utan lärare så får man inte så mycket gjort! Facebook & sånt är mycket roligare! Dock har jag faktiskt tryckt ut fakta om de vi jobbar om och kikat på lite videos. Så lite duktig har jag allt varit!

  Allt bra med er läsare såhär på fredagsförmiddagen? Själv äre sådär. Är lite förkyld och snorig och lätt illamående.. Inte bra inte bra! Menmen, blir väl bättre snart!

  Senare idag så har jag projektarbete, jag, Elin & Madde ska göra danser idag! Skoj :D . Ikväll blire hem till älskling och mysa. Försöka övertala honom att titta på Idol (A) . Hehe..

  Aja, nu ska jag snart äta. Är sjukt hungrig :( .

Dålig på att uppdatera?



Ja, men jag har ingen ork just nu . Är typ helt slutkörd, noll energi och just nu så känner jag bara att jag behöver ny energi så att jag kan bli den normala pigga & glada Jénny med alldeles för mycket energi.

Det kommer nog snart, har en liten "behandling" här hemma nu och så ska vi se om det hjälper.. Så jag bloggar när jag har ork, så ni vet..

Dock måste jag göra ett test/frågor, annars får man otur i kärlek.. Och jag vill inte förlora det jag har.. Men ni behöver ju inte läsa det om ni inte vill, haha :D

varit tillsammans: 4½ månad :D <3

Hur träffades ni: Alltså, vi gick på samma skola 8an-9an .. Men vi träffades inte förrän på en fest. ;)

Är det en kille eller en tjej: Gissa? :D

Va heter han/hon: Kenny Nilsson :*

Hur mycker älskar du honom/henne på en skala från 1-10: Eftersom han är den personen jag älskar mest, så 10 kanske? ;) <3

Hur mycker litar på på honom/henne på en skala från 0-100%: 100%, tillit är väl det viktigaste i ett förhållande?

Har han/hon sårat dig någon gång?: nej, tror inte det.

Har han/hon träffat din familj: jaupp .

Vill du leva med han/hon resten av livet: yes <3

Har du en dröm som du vill att ni ska göra: hehe...

Vad: ja, det skulle ni allt vilja veta :D

Vad brukar ni göra: Bazza ;) . Haha, skoja.. Mysa, kolla film, SPELA FARMVILLE 8) , skratta, PUSSAS..

Har du ett bevis på att han/hon är din: bevis?

Vad:  Jag fattar inte riktigt frågan? Men jag har ju pussebilder, och en pojkvän som berättar för mig varje dag att han älskar mig?

Är du rädd att han/hon ska lämna dig:Ja, vill verkligen inte mista honom. Men jag litar på hans ord, så jag borde inte vara rädd

Brukar han/hon säga "jag älska dig": Som jag nämnde ovan, varje dag <3

Har ni haft sex: Gissa ? :D

I vattnet: ne, vi blir alltid störda ;)

I en säng: aldrig 8)

På en båt: HEHEHEHEHEHEH.. Inte än ;)

På en toa: i ett badrum eller på en toastol? xD . Inget av de isf 8)

När någon hört: heheh...

När någon sett på: Ja, vi brukar bjuda in minst 10 personer som får kolla på. Så kostar det 5 kronor i inträde.. Not.

Tycker du om att ha sex med han/hon: Afan (A)

vilken är din favorit ställning: Fråga Kenny  :D

brukar du vara helt naken när ni har sex: nej, jag brukar ha alla kläder på mig, ibland också jacka & termobyxor..

tycker du det här va kul: JAA :D

Vill du sluta skriva: Nej , bombadera mig med frågor.. NOT :D


2/11-09



Det är sjukt vad tiden går fort, det känns ju inte alls länge sen som det var sommar? Nu är November här och vintern och julen närmar sig med storsteg. Visst att sommaren är härlig, men är inte vintern mysig? Första snön som faller , när adventen närmar sig och ljusstakarna dyker upp i fönstren & julklappsinköpen börjar.

Jag gillar hösten också , men nu idag när regnet bara öser ner så längtar man tills den första snön. Håret blir vit, kläderna likaså och vända ansiktet mot himlen och känna de kalla, blöta snöflingorna . När man var liten var det bästa , man gick ut, kastade snöbollar, gjorde snögubbar och åkte pulka. Jag saknar faktiskt den tiden. Är det töntigt att som 18-åring att gå ut och ha snöbollskrig?

Och tänk vad mysigt det är när adventsljustakarna kommer upp i fönsterna? Släckt i taket och bara den som lyser. Det finns inget mysigare! Har man tur så ser man också snöflingorna falla utanför fönstret i ljuset.

Eller när man ska börja julhandla? Köpa in julklappar, planera vad man ska köpa till alla. Gå runt på stan och se hur fint hela stan är pyntad. Det enda negativa med julklappsinköpen är väl att det alltid ska bli så himla dyrt? ;) . Sen när man ska slå in alla klapparna och hitta på fyndiga rim på dom..

Någon mer än jag som längtar?





bilder från google

Thriller Live


Thriller Live är en musikal som kommer från London och är gjord av West End. De gjorde en show dom började där Michael Jackson's karriär började - alltså med Jackson 5. De hade då en grupp på fem personer som körde några utav deras kändaste låtar så som Abc, I want you back & Blame it on the boogie.
Fortsatte sen med hans hans solokarriär. De låtar från hans början kände jag knappt igen, hade inte hört många där.

När andra akten tog vid så kom låtarna man kände igen, så som Bad, Thriller, Dangerous, Smooth Criminal osv.. Jag måste säga att dansarna var sjuuuukt grymma! Jag satt typ och tappade hakan! Så hade jag också velat kunna dansa! Så sjukt coolt, så tajta hela gruppen var. Och som danselev så satt jag ju och "analyserade" lite av dansen och la märke till såna grejer vi snackat om i skolan.

Aah, så jäkla coolt. Svårt att rekommendera er att se den eftersom den bara spelades i Malmö en gång.. Men åh, annars skulle ni sett den!

Och i inlägget från Baltiska hallen sa jag att jag satt för långt bak, men det gjorde jag inte alls. Jag såg skitbra och såg ju hela scenen vilket gjorde att jag kunde se alla dansarna. Liksom, alla gjorde inte samma sak. Så man kunde fokusera på alla. Och det var så coolt. Det är vid såna här tillfällen men vet varför man inte gett upp dansen. Jag vill också showa.. Fan vad roligt!!

Lite bilder tagna från google!







Vad tycker ni om killar som dansar? Själv så tycker jag att killar som KAN dansa är så sjukt coolt. Sexigt är det också.. Haha, men ja. Det är grymt. :D

1/11-09


Snart jul!

Eller aa, nästan! Dålig uppdatering igår, så jag tänkte nu ta ett inlägg om gårdagen och idag .Ett annat inlägg sen om vad jag tyckte om Thriller!

Gårdage började med att jag vaknade upp brevid med älskling! Myste hela morgonen & efter det att min baby åkt hem så var jag ute och gick en runda!

Blev därefter dusch och fix , innan jag, mamma, Jessica & Anton tog bilen ner till Malmö för att se på musikalen Thriller Live !! En musikal från London. Mer om den i ett annat inlägg då ju :P Var hemma igen vid elva då jag gick och la mig, sjukt trött!

Idag vaknade jag vid halv tio, och cirka en timme senare var jag på väg till Familia med mamma & Jessica! Mamma skulle shoppa vinterjacka, skor och lite sådant. Jag som annars är den som brukar shoppa fick gå bredvid och se glad ut. Tog lite i hjärtat att inte shoppa 8) hahah.. Jag ville att vi skulle köpa en våg idag, men de tyckte inte mamma. Varför? Jo, för hon trodde att jag skulle bli alltför beroende av siffrorna på vågen och sluta äta och sånt.. Jag nekade, men antagligen har hon rätt.. Skulle bli allt för fokuserad på siffran på vågen..

Nu sitter jag och tittar på reprisen av Körslaget.. HAHAH.. Söta killarna i Olas kör var i tjejkläderna.. HAHAHAHHAHAHA!!

Ikväll blir det hem till baby och mysa! (A)


Igår såg jag ut såhär btw! ;)



fjortispose... Förlåt xD


RSS 2.0