2/11-09



Det är sjukt vad tiden går fort, det känns ju inte alls länge sen som det var sommar? Nu är November här och vintern och julen närmar sig med storsteg. Visst att sommaren är härlig, men är inte vintern mysig? Första snön som faller , när adventen närmar sig och ljusstakarna dyker upp i fönstren & julklappsinköpen börjar.

Jag gillar hösten också , men nu idag när regnet bara öser ner så längtar man tills den första snön. Håret blir vit, kläderna likaså och vända ansiktet mot himlen och känna de kalla, blöta snöflingorna . När man var liten var det bästa , man gick ut, kastade snöbollar, gjorde snögubbar och åkte pulka. Jag saknar faktiskt den tiden. Är det töntigt att som 18-åring att gå ut och ha snöbollskrig?

Och tänk vad mysigt det är när adventsljustakarna kommer upp i fönsterna? Släckt i taket och bara den som lyser. Det finns inget mysigare! Har man tur så ser man också snöflingorna falla utanför fönstret i ljuset.

Eller när man ska börja julhandla? Köpa in julklappar, planera vad man ska köpa till alla. Gå runt på stan och se hur fint hela stan är pyntad. Det enda negativa med julklappsinköpen är väl att det alltid ska bli så himla dyrt? ;) . Sen när man ska slå in alla klapparna och hitta på fyndiga rim på dom..

Någon mer än jag som längtar?





bilder från google

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0