Höstinspiration



Jag vet att det är mitt i sommar och att det är varmt och skönt. Men efter en titt i HM's höstkatalog blev jag lite småsugen på nya kläder!




cool oversize tröja. Till shorts i sommar, till smala jeans i höst




transparent skjorta!




cool klänning!



snygg höstjacka




ascool kavaj som kommer hamna i min garderob!



snygga boots!


22/7 -10



Det händer inte så mycket här. Det blir mest mys med pojkvännen och sånt. Vilket inte är fel, det är riktigt mysigt!


Skriver mer när det händer något intressant, för nu blire snart gymmet! Puss, hoppas ni har en underbar sommar! :D

Härmar PAOW...



.. provade makemybabies.com för att se hur mina och Kennys barn skulle sett ut. Dom blev tyvärr asfula hahahah!









eller ja, flickan blev väl ganska söt men kolla pojken . KOLLA ÖRONEN ! :(
Hoppas jag inte får en bebis som ser ut sådär ;)


Mest på skämt, så älskling, bli inte rädd ;)

18/7 -10



Hej på er!

Hoppas allt är bra med er! Med mig är det bra, men jag är lite sliten fast jag sovit asmycket de senaste nätterna.. Jag har inte riktigt uppdaterat om vad som hänt sen i onsdags när jag och älskling var på liseberg, så jag får väl göra det!

i torsdags var jag en stund med Kenny och vi tränade tillsammans. Därefter blev det att fixa mig fin för en Lill-lördag på Club Thursday @ Swea! Förfest hos Vevve och därefter in till Swea för att shotta och dansa röven av oss! Vid halv tre kom Emmas mamma och hämtade oss och körde mig och Madde hem till Madde där vi typ slocknade direkt när vi la oss i sängen , haha! Var hemma sen igen på fredagen och på kvällen blev det Landskronakarnevalen med Kenny!

Det var mysigt och vi köpte nästan likadana armband och är nu ännu sötare än vanligt , haha! Vid halv tolv tog vi bussen hem till Kenny för att mysa lite och nanna!
På lördagen blev det en låååång sovmorgon! Vi vaknade inte förrän halv ett vilket var underbart skönt! Vi chillade bara på dagen och sen vid fyra åkte jag hem för att Kenny skulle iväg :( .

Så kvällen igår spenderades lugnt hemma tillsammans med min syster. Vi var ute och gick, åt godis, kolla tv och spela spel. Mysigt värre!


Idag har jag inte gjort så mycket, varit ute och gått en runda med mamma men mest suttit vid datorn.. Haha.. Sökt sju jobb har jag faktiskt gjort, duktig som jag är! Det tråkigaste är när de ber om bilder. De enda bra jag har är jag antingen full på eller har dricka i handen... Hahah! Inte lätt det där. Så imorgon får jag väl fixa mig och ta några fina foto som de kan få..

Om drygt en timme ska jag köra iväg till stallet med en snabb vända inom Eslöv först för att hämta Stina som jag ska rida med idag! Kommer väl hem sent ikväll, men det är det värt för det är så himla mysigt att vara tillbaka i stallet igen! <3


Jag älskar dig! ♥



att få älska dig
vara nära dig
det är det bästa

att det skulle bli vi
trodde jag akdrig i början
nu har vi varit tillsammans i drygt ett år
och jag har aldrig varit lyckligare

du har gjort mig till den jag är idag
och jag har aldrig mått bättre

går inte att beskriva med ord hur mycket jag älskar dig,
hur mycket jag saknar dig när du inte är hos mig
och hur mycket dina fina ord betyder

du anar inte hur lycklig jag är med dig
att du är den finaste i världen
att jag inte har ögon för någon annan än dig

jag älskar dig mest av allt
och du är den som betyder mest för mig
det vet du!



Liseberg igår!



Igår tillbringades hela dagen med min älskling på Liseberg! Vi tog tåget hemifrån sju och var framme kvart över tio. För att verka duktiga så gick vi bort till Liseberg efter lite velande om väg så hittade vi! Sjukt mycket folk! Kom in efter mycket köande och inledde dagen med Kanonen. Tog den och Balder först för att slippa de långa köerna som brukar vara mitt på dagen!

Blev en del åkandes, blöta och en massa pussar vilket gillades! Mot kvällen (typ fem) så vare så sjukt långa köer till karusellerna så vi beslöt oss för att ge upp åkandet och strosade runt inne på området istället. Spelade bort lite pengar, Kenny lyckades vinna två gossedjur till mig vilket gjorde mig överlycklig! Jag spelade även på Kramhjulet och vann en jättesöt Koala tack vare att Kenny valde rätt nummer! 19 är vårt nummer ;)

Kennys humör sjönk dock på kvällen, då han jättegärna ville vinna en stjärnvinst i form av 2 kilo choklad men aldrig vann något. Efter att ha satsat sina sista pengar kunde jag däremot berätta för honom att hans nummer äntligen vunnit! Leendet blev stort och humöret blev glatt igen vilket var tur!

Tack Älskling för en underbar dag! Bästa dagen på länge! <3











Det var inte det lättaste att pussas i Balder! ;)

Ovant, nyklippt och glaaad!



Fan vad bra livet är just nu! Jag mår sjukt bra och är väldigt glad just nu. Fram tills för en vecka sen var jag lite deprimerad över vissa grejer och mådde lite sisådär men nu känns det bra!

Kanske var det turen till stallet igår som gjorde det. Att jag fick tillbaka något gammalt, som funnits i mitt liv i 10 år men sen fick ett hastigt avbrott i två år. Ta tillbaka något av de gamla, fina saknade.

Jag fick träffa min lilla Villirós igår, men det blev inte riktigt så känslosamt som jag trodde. Visst att jag saknat henne men det var nog mest stallet, hästarna och Maria jag saknat mest. Tror hon kände igen mig andra gången jag gick in i hagen för då kom hon fram och ville gosa. En klump i halsen dök upp då. Hon var så fin. Dock ska hon nog hem om en vecka eller två. Hon är bara där på betäckning ( ska bli med fölis ) och det hjälpte vi henne med igår. Haha, lite roligt var det att se haha!

Åkte dit med inställningen att inte rida, att jag inte skulle våga eller klara av det längre. Men min ridlärare hade andra planer. Fick två par ridbyxor, lånade en tröja av den äldsta dottern (13 år) och skor av den yngsta dottern (8, snart 9 år) samt den äldsta dotterns ridhjälm. Lite pinsamt att ha samma skostorlek som en åttaåring haha! Så rida fick jag, dock inte på Villirós (det utalas Vildros för er som tycker hennes namn är cp) utan på  Neisti (uttalas som det låter). Ja, det är islandshästar jag rider därav de konstiga namnen.

Det var en underbar ridtur, som jag saknat det! Neisti gick fint och var duktig! Maria har nog också fixat en häst till mig som jag ska få hjälpa till med. Hon har en häst inackorderad där som inte rids så jättemycket så jag ska kanske få i uppdrag att motionera hästen 2-3 gånger i veckan. Underbart om ni frågar mig! Dock har jag oont idag, sittbenen och insida lår mår inte allt för bra haha!

Just nu väntar jag på att Kenny ska komma hit. Vi ska mysa lite och sen fixa lite tills imorgon. Pannkakor och sallad ska göra. Allt för att resan till Göteborg imorgon ska bli så sparsam som möjligt ! Imorse var jag och klippte mig. Det blev lite kortare för att det var så slitet och så klippte vi ihop luggen med resten av håret. Svårt att förklara men ni kan få se en bild någon dag :) .



Ikväll blire ett body pump-pass på gymmet och sen sussa tidigt. Imorgon ska ju jag och älskling till Liseberg :) <3

Final i fotbolls-vm!

Holland - Spanien

Vem hejar ni på?
För mig är det självklart.
Efter att ha tippat rätt första matchen i EM som de spelade mot Sverige så har de varit mina favoriter.
Spanien är dem jag pratar om.
Matchen ses hemma hos min pojkvän och han tror Holland vinner.
Blir väl varsin sida i soffan? HAHA! ;)
spanska landslaget
snyggare fotbollskille går inte att hitta! ;) Dock har han varit kass
i detta VM:et. Men äh. Fernando Torres heter han men det vet ni nog redan :)

Glad!



  Ibland så saknar man något så mycket att man är deprimerad och bara vill göra något åt för att sluta sakna det. Men samtidigt är man rädd att något ska vara ändrat så man bara gör saken värre genom att åka dit.



 Sådär har jag känt ett tag nu. För stallet och hästarna. Har saknat dagarna på hästryggen, hur starkt band en människa och ett djur kan ha. De långa turerna i skogen, full galopp på fälten och den sköna tölten (en speciell gångart som islandshästar har). Hur man far fram, känner sig fri och det går så fort att tårar bildas i ögonen.

   Men samtidigt har jag inte vågat åka dit eller höra av mig. Jag har inte varit där på 2½ år. Inte suttit på en hästrygg på sådär länge. Och efter 10 år i stallet så känns det nu som en evighet. Jag vill bara dit. Men inte vågat. Med tron om att min älskade lilla häst har åkt tillbaks till sin ägare. Att jag inte ska se henne i hagen. Att hon skulle vara borta. För det hade varit tomt och annorlunda att komma dit utan att hon hade varit där. Min älskade Villirós.

Jag tog stegen, letade upp min ridlärares nummer och skickade iväg ett sms. Hon blev glad att jag hörde av mig och berättade att min lilla odrägliga favorit var där på betäckning. Vet ni? Jag får alltså se henne minst en gång till. Det är underbart och ni ska bara veta hur stenen från bröstet släppte och hur leendet på läpparna blev större.

 

  De som aldrig har suttit på en häst har kasnke svårt att inse hur mycket ett djur kan betyda för en. Men har man väl fäst sig så är det faktiskt svårt att slita sig. Jag var med 2004 och red in Villirós, var den första som satt på henne. Jag var den enda hon inte var odräglig mot (eller så var det bara så att jag har tålamod , haha) som hon följde efter i hagen utan att man behövde hålla i grimskaftet.

  Förstår ni hur glad jag är? Jag ska dit imorgon, och kommer säkerligen fälla en tår när jag ser min lilla älskling imorgon! Hihihi, jag läääängtar!

 



min finis! <3


7/7-10



 Hej!

Inte bloggat på ett tag, men jag har inte så mycket att berätta. Har haft mysiga dagar tillsammans med min underbara pojkvän!

  Mår fortfarande inte helt bra, ont i magen typ hela tiden och ryggen.. klarar inte av min säng.. 


  förresten, nästa onsdag ska jag och min älskling till Liseberg! :D

4/7 -10



 Hej!

Idag mår jag inte riktigt bra så jag orkar inte uppdatera så mycket. Men gårdagen var bra och mysig med en massa tjejsnack och kubbspel. Gillas!

  Dagen har bestått av att först tvingas springa till bussen från Madde och därefter lite bad och ligga i solen/molnen... 

  Ha det bra, vi hörs senare eller imorgon. Puss!

3/7 -10



  Hej på er!

  Nu har jag tagit mig lite tid till att blogga, har haft fullt upp idag! Snart ska jag bege mig hem till Maddisen där vi ska festa lite med klassen och några utomstående, haha! Sen sover jag hos Madde och myser lite med henne imorgon!

  Idag har jag mest tagit det lugnt tillsammans med Kenny. Dock så var vi och tränade i värmen vilket var jobbigt och svettigt. Man blir snabbt trött i värmen. Efter gymmet kändes det skönt att slänga sig i hans pool och sen ligga och steka lite i solen på luftmadrasser i poolen. Najs!

Kom hem för ett tag sen och då lekte jag kock - det var jag som stod för maten idag! Det blev pizza med kyckling, banan, ananas och curry. Svingott blev det!

 

  Och angående förra inlägget så är det en dundersnygg långklänning jag köpt. Har dock inte fått bild på den men det kommer nog upp imorgon, då jag har den på mig nu ! :)

 

  Nu ska jag gitta, ha de bra! Puss!


Gissa vad jag har köpt idag?




2/7 -10


 Hejhej!

  Denna dagen har varit väldigt mysigt. Dock med en jäkla massa magont.. Vaknade upp hemma hos Vevve tillsammans med Madde där vi chillade lite innan jag var tvungen att bege mig till tåget till Malmö för att göra ett besök hos tandläkaren!

 Tandläkarbesöket gick bra, och nu slipper jag plastskenan i alla fall 8 timmar om dygnet vilket är najs! Därefter mötte jag upp Kenny i Malmö och vi tog bussen ut till Ribban för att sola lite! Doppade fötterna, men det blev inget bad för varken mig eller Kenny!

  Därefter begav vi oss till Lund för att köpa en grej till mig, lite godis och sen tog vi tåget hem. Just nu är jag hemma själv men om en timme kommer Kenny hit för att mysa med mig!!! :D

 



finaste pojkvännen <3

lite utsikt...



my loooove! <3


Bilder från Swea igår!






















AAAASBRA UTGÅNG! :D


1/7 -10



  Hej!

 Nu ska jag snart bege mig in till Helsingborg (igen) för lite förfest hos Vevve med mina fina vänner och därefter SWEA, där vi kommer in gratis med våra gamla studentpass! Inte fel alls nä! Är ganska taggad faktiskt då jag inte festat på ett tag!

  Men innan jag sticker dit tänkte jag berätta lite om min dag. Började med att vakna upp vid åtta hemma hos min Kenny för att cykla hem timmen senare för att vid tio ta tåget in till Helsingborg med min älskling för att spendera dagen på Väla! Jag köpte inget mer än mat och glass men Kenny handlade desto mer! :D . Väldigt mysigt! 

  Var hemma igen vid fyra och då blev det till att fixa mig för att nu vara redo för en galen utekväll! Ikväll ska det bli bananaas! :D Så nu är jag fixad och klar och bytat kläder. Jag gick från dagens väla-outfit....





till.......






tillsammans med.....




mina snyggingar!


Och såhär ser JAG ut ..




ingen bra bild men ja... HAHA!



Imorgon blir det fullt upp igen! Heldag med min fina pojkvän! <3


RSS 2.0