8/8 -10


Hej!

Ja, jag vet att jag skulle bli aktivare. Men jag har helt enkelt inte hunnit. Men det är ju min blogg och jag bestämmer när, var och hur jag ska blogga så.. Ni får kika in med jämna mellanrum för att se om här händer något!

Idag är det en sån där seg söndag där jag har absolut ingenting för mig. Klockan är strax två och jag har redan hunnit söka fem jobb idag. Flitigt värre, men jag pallar inte vara utan jobb i höst. Inte att vara utan något att göra överhuvudtaget. Vill verkligen inte sitta hemma hela dagarna utan något att göra. Så jag ligger i och söker en massa jobb istället. Tråkigt men förhoppningsvis lönar det sig någon gång!

Samtidigt sitter jag också och planerar in ett danssolo. Har en audtion inför en statistroll i en ny uppsättning på Helsingborgs Stadsteater. Dock vet jag inte om jag behöver ha ett danssolo eller hur det går till. Har mailat dit och frågat men det kändes bäst att påbörja ett solo fall i fall det skulle behövas! Föreställningen är dock orientalisk vilket jag inte har många erfarenheter av så mitt solo blir med modernt. Hoppas det är okej! Haha.

Vid fyra ska jag ta mig till Svalöv för att gymma, har varit off en vecka nu så det ska bli skönt med lite träningsvärk ;) . Därefter spenderas kvällen hos min älskling för lite mys!


Som ni kasnke läst/sett på facebook har jag varit på semester en vecka i Mellbystrand! Det var väldigt skönt att ta det lugnt , bada i havet och sola lite. Blev även shopping en dag och ett besök uppe i Ugglarp hos Christina! :)


RSS 2.0