13 Februari 2011



God morgon!


Just nu sitter jag hemma hos min fina pojkvän. Vi sitter vid varsin dator och töntar oss hahah! Kennsan spelar wow och jag bloggar haha!



Igår var vi hemma hos mig och hade släktkalas! Fick lite pengar och grejer som jag ska ha när jag flyttar hemifrån. Nu har jag fått så jäkla mycket grejer så det får inte plats på rummet mer. Ska ringa Farmor imorgon och fråga om jag kan få låna lite utrymme i hennes källare. NU får jag inte få fler grejer tycker jag , annars kommer jag inte få bestämma något själv hur det ska se ut i lägenheten ju ahah.



Sen igårkväll så hade vi myskväll hemma hos älskling med chips, dipp och melodifestivalen på tv och efter det vare dreamgirls!



Ikväll blire dubbelpass Zumba!


:)


Bloggar mer imorgon, orkar inte nu, har så ont i min mage :(




Grattis Mamma!



Hej!


Idag är det den 11 februari som är min mammas födelsedag! Av mig har hon fått en Zumba-dvd! Hon har kört med den jag fick på min utbildning sen i oktober och jag vet inte om hon tröttnat på den men både jag och min syster har så därför har jag filmat mig själv och mitt pass till henne så hon nu kan byta låtar och köra lite nytt! Visst att jag tröttnat på vissa låtar där med, men de går fortfarande!


Längtar tills jag får en ny skiva av ZIN med nya moves och ny musik så jag kan hitta på något nytt till mina kunder! Hoppas på en merengue med mycket ös och en bra salsa! Det är det jag är i behov av nu, haha!



Dagen har varit ganska chill. Klockan ringde halv nio och en timme senare satt jag på bussen hem. Pappa är ledig idag så jag hade lovat att hjälpa till att städa! Så efter lite frukost så blev det städa för fullt med dammsugaren i högsta hand! Nu är här rent och fint!


Pappa har bakat hela dagen också så här luktar bara nybakta kanelbullar! Hur gott? :) Tråkigt bara att jag inte kan äta dem, men det gör inte så mycket! De luktar faktikst godare än vad de smakar. Är inte så stort fan av kakor och bullar. Avstår helst sånt!



Ikväll kommer Kennsan hit för fredagsmys! Först så ska vi äta lax oxh fira mammsen och därefter blir det myys! Vi ska nog se filmen Burlesque också! Längtar!!!



Nej, nu ska jag hitta på något annat! Vi hörs! Puss! :D




10Februari 2011



God kväll!


Har precis kört ett stentufft pass med svalövsborna på Hälsomagasinet! Jag är riktigt svettig och trött haha!



Sitter just nu hemma hos min fina pojkvän! Han är så pedant så han städar lite så jag passar på att blogga! Spenderade först hela morgonen och förmiddagen med att titta på Sex and the City. Inte nådigt bra det är nu när de separerar, förlovar sig och blir på smällen! Man kan bara inte sluta titta utan man bara: "ett avsnitt till" och så har man tittat på tre till och spenderat en och en halv timme till framför det..



Har även fixat med mammas present. Skriver inte ut vad det är än, mamma vet vad det är men det känns endå dumt att skriva ut det innan hon fått det :P.


Vid tre åkte jag hem till min älskling och gossade lite! Var uppe på gymmet och solade, asnajs och vara instruktör för då får man sola 20 minuter för 20 kronor! Love it! Har även färgat Kennsans hår! Vi la en ljusbruhårfärg i hans hår och det blev fint! Dock behövs nog en färgning till då hans hår var så blekt innan. Men han är fin endå, min pojkvän! <3


Nu ska vi snart hoppa in i duschen och därefter blir det film och mys! Vi har inte setts sen i måndags så det ska blir riktigt mysigt!


Vi hörs imorgon!


Puss!




Inviger våren!



Idag känns det verkligen som om våren är på väg! Solen skiner ute! Dock har jag inte varit ute idag så jag vet inte om det är varmt eller inte. Men inombords känns det vårigt så jag har klätt mig efter våren idag!


Ute blir det solbrills idag! Måste leta upp mina raybans! Hoppas jag hittar dom ;)




Nu ska jag åka och träffa Maddiz! <3






Idag kör jag på stilen som jag rekommenderade igår!
Gul skjorta , slarvigt istoppad i jeans.
På bilden har jag även mina klumpiga Jeffrey Cambell kopior vilka inte kommer få följa med ut idag!

Blir converse eller boots!





Är GLAD idag! :)




9 Februari 2011



God morgon!


Sovit gott? Jag har varit vaken ett tag men låg och snoozade ett tag. Just nu sitter jag med datorn framför tvn! Tur att man kan skriva utan att titta på tangentbordet så man både kan blogga och glo på tv samtidigt! Gillas!


Idag har jag liite mer att göra än igår, tack och lov! Jag ska pilla klart med mammas present (som ni kanske får veta på fredag vad det är) och i eftermiddag ska jag åka in till Helsingborg och möta upp min kära vän Maddiz! Vi ska väl gå rundor i stan, äta och snacka skit! Som vanligt! Men det är mysigt! :)


Ikväll blir det även dans igen! Skönt att vara igång och nu känner man att man börjar mjukna upp lite i kroppen och få in det igen. Det är underbart kan jag lova!




Bloggar sen ingen när jag har tid! Puss :)




Gul skjorta!



Skrev ju för någora inlägg sen om att jag trodde att färgen gul skulle vara snygg i vår! Nu har jag köpt mig en gul skjorta! Tror jag kommer matcha den ungefär såhär!







Gul skjorta - Gina Tricot
Svarta Jeans från Crocker!
Marinblå Converse
Jeffrey Cambells (eller kopior för oss fattiga ;) )




Vad tror ni om det? :D




Helgen!



Fredag:




Fredagen var chill. På morgonen var jag på möte hos Arbetsförmedlingen angående jobbgarantin. Äntligen får jag pengar! Om exakt en vecka idag (nästa tisdag) kan jag börja skriva i att jag ska få pengar. Lovely! Därefter tog jag och min älskling tåget till Helsingborg och därefter bussen till Väla för att mysa lite! Kennsan köpte skor och jag en skjorta som det snart kommer bild på!


Blev även en runda in på Ikea. Inga dåliga inspirationer man får där inne! Hittade en massa som jag vill ha till min lägenhet när jag flyttar! Mamma och jag ska nog förbereda redan nu så att jag kan få köpa de grejerna jag är intresserad av och sen ställa undan det. För det är inte direkt kul när man sett ut saker som sedan försvinner ut sortimentet..


Därefter blev det en lugn och gossig kväll tillsammans med min fina älskling! Fredagsmys!




Lördag:




Upp tidigt för att vara i Landskrona halv tio. FunkyKidz började så det blev för mig och Michelle att blåsa 30 ballonger och göra namnskyltar till barnen! Därefter fick jag en timmes dötid när Michelle hade lektion och sedan var det min tur!


Från förra terminens 8 barn hade jag nu 17 stycken. Det var höög ljudnivå och många springande ungar vill jag lova! Puh! Men bra gick det och barnen verkade tycka om mig då många kom fram efteråt och kramade om mig. Dom är så söta!


Pappa hämtade mig när lektionen var slut och då åkte vi till Helsingborg för att gymmet pappa tränar på hade öppet hus. Träningsakademin i Helsingborg! Provade på lite Zumba, alltid kul att jämföra sitt eget pass med andra instruktörer. Den som hade på Träningsakademin fick godkänt av mig i alla fall!


Hem och fixa mig lite. Vid sju blev jag och Jessica skjutsade till Lund och Färs och Frosta Sparbank Arena där det var Idol Live med alla idolerna från 2010! Efter 50 minuters strömavbrott så kunde det äntligen dra igång! Var riktigt bra och var ett grymt drag i arenan!


När Idol Live var slut var det dags för efterfest på Hotell Lundia! Där träffade vi Idolerna och dansade fram till stängning klockan 3! Hade en riktigt rolig kväll med min syster!







Söndag:




Seg dag. Var hemma hela dagen och vid fyra på eftermiddagen blev det dags för dubbla Zumba-pass! Var riktigt jobbigt och det var nog inte många centimetrar av mig som var svettfritt. Haha! Men det var riktigt roligt! Älskar när kunderna ler och är glada hela passet och uppskattar det man gör!


Senare på kvällen blev det söndagsmys hemma hos min älskling! <3






Weise :)





Daniel, Olle och Weise





Jag och Weise :)





Jessica och Daniel!





Jag och Olle :)




8 Februari 2011



Hej!


Oj vad jag inte är bra på att blogga!


Tänkte köra en uppdatering om helgen lite senare idag. Om jag hinner och orkar haha.



Jag tänkte mest berätta att jag lever och lovar en uppdatering om helgen sen!



Puss :D




3 Februari 2011



God morgon!



Jag sitter just nu och degar nere i soffan. Är trött och lite småsliten. Var och dansade igår på kvällen och så var Kenny har och mös så det blev rätt sent. Jag fastnade framför Sex and the city och Kennsan somnade, haha!


Kenny skulle upp till skolan idag så han väckte mig runt åtta, men jag låg kvar och degade i sängen och var allmänt trött och osocial.. Inte lätt att vara trött ska ni veta ;) . Efter att ha pussat Kennsan hejdå så låg jag kvar och tittade lite på SATC (igen..) innan det blev frukost och öva lite Funkykidz. Det börjar ju på lördag! Nu sitter jag mest här, försökte göra ett intressetest på arbetsförmedlingens hemsida men det gick inte speciellt bra.. Har även kikat på kursplanen till programmet som jag täntke gå till hösten.



Vid tre ska jag ta tåget till Helsingborg och möta upp min kära vän Maddiz! Vi hörs innan dess för ikväll blire Zumba! :)




Gult är fult?



Nej, jag tror faktiskt att gult blir en av de hetaste färgerna i vår och sommar! Jag själv gillar färgen skarpt och kommer garanterat bära gult i vår/sommar. Helst till vitt!Men även svart såklart!





Snygg klänning från HM.
Är helt kär i den, tyvärr är jag mellan två storlekar..






Från Nelly.com








Från Asos.com





Vad tror ni om gult? :)




Sola!


Nu sticker jag strax till Svalöv med Mamma för att sola! Ska bli skönt :)





Såhär snygg är jag idag! ;)




2 Februari 2011


God morgon!


Allt bra med er? Själv är det fint, känner mig lite sliten idag dock.. Började min morgon med lite SATC ! Helt beroende, grymt bra är det! Nu ska jag snart göra våfflor till mig och mamma! Mumma!



Dagen kommer bli lugn och antagligen spenderas framför datorn. Vid fyra något tror jag så kommer min pojkvän hit och myser och ikväll blir det dans! Like it!



Hörs senare, har inte så mycket roligt att uppdatera om just nu! ;)



Puss, Jenny




1 Februari 2011


Hej på er!


Okej, klockan har passerat midnatt med en halvtimme så rent teoretiskt är det den 2:e istället. Men i och med att det är idag/igår som jag ska skriva om så stämmer min rubrik alldeles utmärkt känner jag!


Mamma väckte mig kvart över sex i morse för att sjunga för min syster som fyllde 18 år !! Grattis till henne men inte till mig som spenderat natten tillsammans med Sex and the City och var lagom trött. Lyckades somna om en timme igen innan det verkligen var dags för mig att gå upp. Sminka och fixade mig och vid nio tog jag bussen in till Landskrona för ett besök på Arbetsförmedlingen!
Lämnade in mitt praktikpapper och gick sedan på ett seminarium - "Att välja yrke". Inte direkt intressant men eftersom jag vill vara duktig och följa handlingsplanen till punkt och pricka fick det bli ett besök där..


Därefter gick jag bort till jobbet (Fysiken) för att hämta ut namnbrickor som mina barn ska ha på lördag när deras dans börjar igen. Skrev 17 namn idag plus att de är värsta high tech med ett djur på! Ska visa imorgon om jag tänker på det!


Träffade även min pojkvän ett litet tag därefter (typ fem minuter..) som verkligen är sjukt saknad.. Vi hinner inte ses lika ofta nu för jag jobbar och dansar på kvällarna och han går i skolan.. Innan blev det ju typ varje dag. Fast, det är ganska bra med saknad med för då blire extra mysigt när man väl ses igen!


Gick hem till mormor efter det för att fördriva lite tid! Åt lunch/middag och sen sov jag en timme! Fett skönt var det!


Halv tre var det dags för massage! Riktigt underbart!


Ikväll har jag hunnit med både Zumba och Fashion Dolls. Snacka om att det är fullt ös på mig!


Morgondagen blir nog lite lugnare, haha! Vi hörs då! GOD NATT :D




RSS 2.0