30 September 2010



Hej på er!

  Uppdateringen går lite upp och ner som ni märker. Men jag bloggar när jag hinner ju. Har haft mycket att göra på jobbet så det har inte blivit att jag hunnit.

 Har inte lika mycket att göra idag, ringer mest runt till leverantörer och frågar vart våra grejer tar vägen, hhaah! Askul och skälla lite och låta sådär övertrevlig ;) .

Blir långlunch idag för jag, maddisen och Elin ska till skolan för att hälsa på våra gamla lärare och mysa lite. Hihi! Så det blir till att jobba längre idag och därefter sticka till Väla och Ikea med min underbara pojkvän för att köpa skor och titta lite !


Aja, nu ska jag återgå till jobbet. Vi hörs sen! Pussipuss :D

27 September 2010


Hej på er!

Efter en lyckad helg sitter jag nu på jobbet igen och har hela veckan framför mig! Ganska lugn dag idag, har inte så mycket att göra idag så jag unnade mig en bloggpaus!

Helgen har varit bra! Fredagen spenderades tillsammans med min pojkvän! I lördags var jag först och dansade med mina barn, därefter blev det Lund för lite shopping och sen träffa goa vänner! På kvällen blev det senare chillkrök hos P, kanske kommer upp lite bilder därifrån om jag känner för det! ;)

  Igår var jag först på Center Syd med mamma, Jessica och Kenny! Därefter blev det att åka in till Helsingborg för att fika med Madde och Elin! Vi hade bjudit in hela klassen men många hade tydligen inte hört av sig eller avbokade samma dag. Tråkigt, men vi hade det mysigt endå!


  Idag blire först jobb, sen ska jag till gymmet och därefter spenderas kvällen och natten tillsammans med min fina pojkvän!

  Hoppas ni har en bra måndag! Puss! :D

25 September 2010



Igår var det lööööööning så efter jobb så åkte jag och Kennsan ner till Malmö för att shoppa! Dock så hittade Kenny mycket mer än mig. Så fast jag var x antal tusen kronor rikare så blev de bara en skjorta..


Nu ska jag snart köra till jobb, eller ja, till Landskrona för att hålla i mina danslektioner med barnen! Ser det inte riktigt som ett jobb, haha! Därefter blir det hem en snabbis och sen till Lund för att kanske shoppa lite och sen träffa underbara vänner!

Ikväll blir det sen chill med pojkvän och vänner hos Peder. Najs! :D



Ha en bra helg! Puss :D

22 September 2010



 Hej!

Jag har inte hunnit blogga idag, har haft en massa att göra! Vi fick en ny kille här igår så jag har hjälpt honom och visat honom lite hur man ska göra och sånt. Känner mig ascool som får vara med och bossa! Jag som bara är timsanställd får så mycket ansvar känns bra! Det kanske kan leda till en heltidsantällning kanske? 


  Ikväll blire gymmet med Älskling och sen ska jag tvinga honom följa med mig hem! Hihi !







Chans till Romans?



  Har ni någon gång hört Mix Megapol's programpunkt Chans till romans? Jag blir lika nervös varje gång. För killen eller tjejen som fläker ut sina känslor i radion inför en massa lyssnare, för en programledare och för personen de ber om en dejt. Alla gånger jag har lyssnat så väljer personen de ringer upp att säga nej till dejten och istället ta 500 kronor.

  varför kan man inte vara lite vänlig och iaf tacka ja till en dejt, och så på sätt kanske lära känna en ny vän iaf? Är vi så fientliga och känslokalla? Tänk hur det känns för personen som vikt ut sig i radion och får ett nej?

  Tycker synd om alla de som får ett nej faktiskt! :(


21 September 2010



  Tja!

Jag sitter på jobb som vanligt. Denna dagen har gått riktigt fort då jag har haft massor att göra! Har fått mycket mer ansvar nu så jag skickar iväg en massa ordrar på grejer vi vill ha till leverantörer. Hoppas alla mail kommer fram annars får jag på moppo ;) . Har även blivit inbjuden till mitt första möte! Och där fick jag ansvaret att visa en ny på jobbet lite om lagret och reservdelar och sånt. Kul att få bossa lite ;) . Nej, men de ger mig mer ansvar hela tiden så det känns skönt. Som om de testar mig lite för att sen om jag klarar av det här jobbet ! Och det tycker jag att jag gör!

  Slutar senare idag, för jag har inga pengar på mitt busskort så får åka med ena chefen hem! Han jobbar dock en timme längre än mig så jag får jobbe längre idag. Men äh, det gör inte så mycket!

  Ikväll så blire direkt hem till min fina pojkvän för att först träna med honom sen så gossigossigossa! :D Saknar honom redan fast vi träffades senast imorse.. Så bebi, jag pussar sönder dig sen! :D

  Hoppas ni har en bra tisdag! Vi hörs sen eller något! Puss :D


Käääääär!




Först var jag inne på Jofama by Kenza-jackan, med fårullspäls på kragen. Men jag har insett att min plånbok antagligen kommer gilla denna jacka bättre. För visst är denna också snygg?








399 kronor på HM!

Den inhandlas antagligen på fredag när det blir till att shoppa en ny höstgarderob
för min lön! GILLA! :D










20 September 2010



  Hej på er!

  Igår avgjordes då valet, men jag stannade inte uppe och såg valvakan. Faktum är att jag knappt vet vem som vann. Eller? Vann socialdemokraterna men alliansen fick mer röster tillsammans och styr därmed Sverige? Tror det var så om jag inte har helt fel för mig. Dessutom vet att jag att Sverigedemokraterna kom in i riksdagen.

  Aja, nu ska vi inte prata politik här!


 Jag sitter ju som vanligt på jobb, just nu själv på kontoret för att resterande är på möte! Idag har jag jobbat som leveransbevakare , vilket är det jag egentligen ska göra nu! Det innebär att ringa runt till en massa kunder som inte bekräftat våra ordrar. Och jag som tidigare tyckte det var jobbigt att ringa är nu av med min telefonfobi! Skönt, för ibörjan var det en ren plåga att ringa! Hahah!

  Efter jobb blire en runda in på UM för att få recept på mer p-piller! Sen blire mys med min underbara pojkvän ikväll! :D

 

Hoppas ni har en bra måndag! Puss! :D


19 September 2010



Idag har jag och min fina Kenny 15 månader tillsammans! Du är mitt allt, hela min värld!


Gårdagen spenderades ju hemma hos Madde tillsammans med henne och Emmsan! Det var väldigt roligt och det blev kortspel, skratt och flumm! Gillades väldigt mycket! Dock däckade jag typ halv elva-elva i soffan och fick sen gå och lägga mig när vi egentligen skulle köra hem till Maddes mammas kompis ... Så Madde fick åka dit själv medans jag gick och la mig. Haha! Vi vaknade upp vid kvart över elva och en timme senare följde jag med henne och rösta och därefter körde hon mig till Bjuv där jag mötte upp my love!

Det roligaste där var att Kenny först inte såg att det var jag, utan typ sneade mig som om jag var någon random tjej bara och sen så vända han ryggen och gick. Trodde först att han var sur på mig för något som jag inte visste.. Men det visade sig att han inte kände igen mig först och fick en ursäkt och en puss sen. Haha, men han kom med exemplet att nu vet jag i alla fall hur han tittar på andra tjejer! HAHA!

Varför var vi då i Bjuv? Jo , vi skulle hem till Kennys pappa i Åstorp och vara sociala där och titta på hans nya hus! Mycket mysigt och trevligt!


Nu blir det bara att sitta hemma och chilla, ska lägga mig tidigt för jag är sjukt trött. Är det alltid nu för tiden... Dock blire först duschen efter "Ensam mamma söker" som står på schemat just nu !


Vi hörs imorgon på jobb! Puss och godnatt! :D

Världens bästa jobb!






   Tror jag har hittat världens bästa jobb, för jag kan inte sluta le!

   Började med mina FunkyKidz danslektioner idag och det var riktigt roligt! 7 stycken 8-åringar (som kommer att bli typ två till) var de jag skulle hålla lektionen för. Började lite knackligt och blygt och nervöst. Men det avslutades jättebra för barnen pratade jättemycket vid avslutningen och det verkade som om de haft en bra timme. För det hade jag verkligen haft!!! :D

  Nu blire "back-to-reality" med lite städ och fix för att sen ta sig in till Helsingborg för att mysa med Maddisen och Emmsan! :D Puss!


Fredagskväll!




Godkväll!




Sitter hemma hos min älskling där kvällen kommer att spenderas. Jag ska snart in och kika på Idol Slutaudition och sen blir myspys! Kenny är bäst, så är det bara!


Imorgon har jag min första danslektion för barnen ska bli riktigt roligt men jag är lite nervös måste jag erkänna! Haha!



Vi hörs imorgon för nu ska jag njuta av lite tid tillsammans med min pojkvän! Puss och hoppas ni får en fin fredagskväll!



17 September 2010






  Tack å hej! Nu tar vi heeelg! :D

God morgon!





  sovit gott? Själv är man ganska pigg och glad idag! Sitter på jobb som vanligt och har ju nu lite frukostpaus! Har packat och fakturerat iväg en massa grejer såhär på morgonkvisten!

  Senare idag blir det att köra hem för att träffa jobbcoachen och sen tillbaks till jobb.. Haha, jobbigt jobbigt! Men jag har som tur är bilen idag så det går förhoppningsvis snabbt!

 Nä. Nu ska jag fortsätta på min frukost här. Bloggar ikväll eller något. Puss :D


15 September 2010



Godkväll!

Hoppas allt är bra med er! Det är bra med mig, och just nu sitter jag och kollar på Idol. Underhållning på hög nivå om man inte har något bättre för sig! Skrattar åt dom som suger och le och vara glad åt dem som går vidare! En från min gamla skola var med! Höhöhöh!

Dagarna ser ungefär likadana ut som vanligt. Jag stiger upp i gryningen, åker till jobb, jobbar i åtta timmar, åker hem, tränar, är med Kenny.. Typ. Fast idag har jag varken tränat eller lekt med min Älskling :( . Idag blev det att öva på danser, börjar med mina barn på lördag vilket ska bli riktigt roligt! Hoppas bara det kommer gå fint! Tabbade mig lite idag men det ska nog gå. Har ju bra minne och lätt för att lära så det kommer nog gå fint.




Och vet ni? Jag har nog fått Zumban också! Så nu har jag isåfall ett jobb plus två extrajobb ! Fullt ös medvetslös som det heter!

Aja, nu ska jag göra något annat. Vi hörs! Puss!

13 September 2010



 Hejhej!

  Sitter på jobbet och är väldigt off idag kan jag lova. Sov inte många timmar inatt för Kennys lillasyster ville inte riktigt som vi ville, vilket innebar att vi vaknade till tre gånger och därefter vid tjugo i fyra höll hon oss vakna tills vi skulle upp. Inte roligt haha, så nu sitter jag här och fryser konstant och nickar till typ var femte minut.. haha! Jag vet ju en som kommer kasta sig på sängen så fort hon kommer hem iaf!

  Idag så rensar jag systemet på en massa gamla beställningar. Inte svårt, inte roligt men det går i alla fall bra vilket är huvudsaken!


  Ikväll kommer Kenny till mig för lite mys! Gillas!

 

  Hoppas ni får en bra start på veckan! Puss!


Bilder från Vevves inflyttningsfest!















Resten får ni se på Facebook! ;)

10 September 2010



  Hallåhallå!¨

Sitter på jobbet som vanligt, ganska lugn dag idag och jag har inte så mycket att göra vilket är skönt! Har plockat lite reservdelar innan och nu ska jag bekräfta lite ordrar. Var precis på informationsmöte och tydligen går det väldigt bra för oss! Gillas!

  Slutar vid tre och då kommer Maddisen och hämtar mig och därefter blir det hem till henne för fix och därefter till Vevve för inflyttningsfest alá utklädningstema. Har kamera med mig så bilder kommer imorgon. Med tanke på att det är maskerad kan jag lova schnygga bilder! HAHAH! Ikväll blir det sen utgång på Tivvan (utan maskeradkläder!) ! Ses i dimman! ;)

 Nu ska jag återgå till jobb!

  Tänkte bara hälsa till min Kennsan att jag saknar honom väldigt mycket! Puss på dig älskis! :*



  Pusspuss och trevlig fredagskväll!!


Glaaaad!



Fått jobbet på Ecolean förlängt med två månader! Wohoo! :D

Arbetsintervjun gick bra!



 Tänkte att ni ville veta ;)

8 September 2010



  God morgon!

 Nu sitter jag här färdigfixad och fördriver lite tid. Jobbar bara halva dagen idag för jag ska på arbetsintervju vid tio, så jag ska köra om drygt tio minuter! Har ju en intervju på McDonalds i Eslöv som jag hoppas går bra!

Därefter blir det ju lite jobb som vanligt och ikväll vet jag inte än. Drar förhoppningsvis och tränar!

Aja, vi hörs ikväll och önska mig lycka till! Puss


7 September 2010



 Hej!

 Tandläkaren gick bra! Nu har jag gjort en ny gjutning på mina tänder och en plastskena skickas hem till mig snart. Dock vet jag inte om jag får betala den eller inte.. De sa dom inte, så det kan ju betyda att jag slipper?

Jobbet går också bra! Jag har gjort klart alla mina ordererkännande nu, och pratat med mig chef. Han kunde dock inte ge mig mer än denna och nästa vecka just nu. Men han skulle höra sig för så jag håller tummarna!

Ikväll blir det Nova Lund och införskaffning av en ny höstjacka! :)


Väntar på min pojkvän!



Hej på er!

Av rubriken så förstår ni alltså att jag inte har så mycket för mig just nu? Väntar på att mina fina pojkvän ska komma hit, fast just nu är han och tränar tror jag. Men håll tummarna med mig att han kommer snart, för jag saknar honom fast att jag träffade honom i morse..

Har varit hemma i drygt en timme nu, och funderat över livet. Fick ett samtal från McDonalds i Eslöv idag som ville att jag skulle komma dit på arbetsintervju. Är glad över chansen att få gå på arbetsintervju och kanske få erbjudandet om jobb men jag trivs så jäkla bra på Ecolean där jag jobbar nu. Visst att det inte ett wow-jobb men människorna där är trevliga och det känns som jag passar in. Så iomed intervjun på Donken ska jag försöka få min chef att anställa mig nu när han fått lite konkurrens över mig! Håll verkligen tummarna på att jag lyckas!

Imorgon blir det tandläkaren, ska göra en ny avgjutning av mina tänder. För vet ni vad det här puckot har gjort? Hon har knäckt sin plastskena. När hon borstade den med tandborsten... Om jag har tur kan de gå som slitage eftersom den knäcktes utan anledning. Har jag otur måste jag betala 500 spänn för den där plastsaken.. Kul?


Aja, nu ska jag återgå till att vänta.. Kanske blir en dusch och lite tv sålänge. Och ett samtal till min saknade Maddiz!

Puss!




en snygg bild på mig och min bebi från i somras ! <3


6 September 2010


Godmorgon!

Just nu sitter jag på jobb och har precis ätit frukost, mycket gott kan jag lova. Att vara uppe ca 3 timmar innan frukost är inte riktigt att rekomendera då man blir väldigt hungrig. Nu är mackorna slut men den varma oboyen är kvar och är väldigt god!

Idag jobbar jag på kontoret inne hos pappa. Mycket roligare på lagret men vad gör man inte för lite pengar?

Nu ska jag fortsätta jobba, och ikväll blir det mys med Älskis! :D


Godmorgon, godmorgon!

Bjussar på lite snygga bilder såhär på morgonen!
Kennys arm till vänster, min till höger ;)
Nu ska vi gå och mata ankorna med Kennys lillasyster :D

4 September 2010

Hejhej!

Efter en hel dag på jobbet med inventering ( vet inte hur många tusentals små gummiringar jag har räknat) så har jag hamnat hemma hos min fina pojkvän! Blir en massa mys och pussar här , hihi :D.
Imorgon blir det stallet vid lunch!
Hoppas allt är bra mer er, själv är det lite sådär. Har varit illamående och haft ont i magen hela dagen typ...
Världens finaste, bästaste och underbaraste pojkvän <3
Jag älskar dig mest av allt <3

Lite bilder från idag.



Bjuder på lite egopics bara för att jag är så söt och bloggar nu! Och även en kissie-redigering! Och det menas med att jag redigerade bort en del av låren, minskade midjan lite och förstorade brösten. Askul! Haha!









Och nu till redigeringen



gissa :P



3 September 2010



Välkommen tillbaka! Tack så mycket!!!

Godmorgon!
Jag är pigg och vaken och ledig från jobb idag! Ska träffa min jobbcoach idag och då hade jag bara hunnit vara på jobb i två-tre timmar vilket inte alls kändes lönt så jag struntade i det och är ledig idag! Ska trots allt jobba imorgon, inventering. Det bästa är dock är att man tjänar typ antingen dubbelt eller tre gånger så mycket på att jobba en helgdag, vilket betyder att jag har 200-300 i timmen. WOOOW säger vi bara! Synd dock att mycket går i skatt men äh, lite pengar kommer jag ju få ut av det ;) .

När jag träffat min jobbcoach så blire att städa på rummet. Det ser ut som faan.. Därefter så ska jag nog träna lite, antingen powerwalk eller intervall. Har inte riktigt bestämt mig än, men antagligen blir det nog en powerwalk för att jag är lite förkyld och känner mig inte helt frisk! Därefter plugga lite koreografi till mina danslektioner med barnen!

Vid fyra ska jag följa med Kenny till frisören (en kompis) för att vara lite hjälp och se till så att det blir bra ;) haha!

Ikväll blire kanske bio, inte riktigt bestämt än men kanske. Blir i så fall Toy Story 3! Ihihi! Annar blir det bara mys med Bebi och lägga sig tidigt eftersom det blir jobb imorgon..

Vi hörs! Puss!

2 September 2010


 Hej!

 Mina uppdateringar kommer väldigt sällan, men nu kommer här en!

  Jag sitter på jobb, har inte så mycket för mig. Jobbar på pappas jobb, just nu på lagret, och sorterar reservdelar som ska in på lagret. Nästa vecka ska jag nog sitta på kontoret och jobba lite med inköp. Nej, jag är inte anställd här utan jobbar här bara i några veckor för att dem behövde hjälp.

  Jag har även fått ett, som möjligtvis kan bli två, extrajobb. Det är som dansinstruktör till småbarn. Konceptet heter FunkyKidz. Det är jag på lördagförmiddag vilket jag ser fram emot riktigt mycket! Har jag tur så sätter även chefen mig på Zumban en gång i veckan på kvällar, och då ska jag utbildas i Köpenhamn! Hoppashoppas!


  Annars rullar livet på bra, händer mycket just nu så datortiden hemma blir knapp. Men det är skönt att inte slösa bort dagarna vid datorn!

  Nä, nu ska jag jobba lite. haha! Vi hörs väl om en månad eller något, hahah! Puss

RSS 2.0