Om jag vore rik...



.... hade de här skorna följt med mig hem idag. De satt urasnyggt!!




ge dom till mig i present..
Studentpresent någon? (A)

BALKLÄNNINGEN!!

 

Älskar den!
Jag kommer se ut som en liten prinsessa! :D


Shopping!




detta köpte jag förra veckan, aprikos tröja med rynk på axlarna
och jeanskjol från HM



Fredagens shopping:



fräcka solglasögon
från Gina Tricot



Två tröjor från BikBok, som ska klippas till magtröjor



Wohow, den hajpade baseball-jackan är min!
Denna från Gina Tricot



Sötaste bikinin! Med rosett vid brösten och på rumpan.
Love it!
Lite såhär ful/snygg/töntig/cool.
Passar mig ;)



Två par shorts!
Jeansshorts från HM &
Blommiga shorts från BikBok!



Älskade vita, låga converse!!
(ja, pinsamt nog glömde jag ta bild...)

Jénny <3 shopping.


18/4 -10


25 dagar till Costa Brava!


Japp, nu ska jag blogga. Och jag ska senare idag försöka lägga in en bild på min balklänning som är nästan klar.

Helgen har varit awesome! Underbar fredag med en underbar och helknas vän! Åkte ner till Malmö med Madde för att först besöka tandläkaren och sen shoppa lite sommarkläder inför sommaren och Costa! Fick tag i lite fina grejer och jag kanske lägger ut bilder sen om ni är snälla och kommenterar att det är fina kläder jag köpt ;) haha.

En massa roliga kommentarer, en del dumma och helt cp. Men det är så vi är. Vi åkte iaf hem till mig sen, färgade mitt hår. Jag var en kass värd som somnade tjugo minuter in i filmen.. Ahaha..

Gårdagen spenderades med my love! Hade lite födelsedagsmiddag för pappa och sen var vi hemma själva för de andra var på konsert. Behöver jag säga att vi inte hade något emot det?

Nu ska jag upp och fotta mina nyinhandlade sommarkläder, leta upp min usb-sladd och visa upp min extremt översnygga balklänning och min fina shopping. Puss.. !


Fan vad jag är dålig på att blogga.



Men egentligen har jag inget intressant att berätta om. Jag är i skolan, dansar och umgås med vänner och min älskade pojkvän. De flesta tycker det är tråkigt att läsa en blogg där man skriver en massa om sin pojkvän. Men , vad ska man skriva om isåfall, när man tillbringar många dagar i veckan med att träffa den man älskar. Det är så det är . Just so you know.

Fredagen spenderades väldigt mysigt tillsammans med Madde och hennes familj. Med lite pluggande och sen en god middag. Därefter spelades Uno som jag duktigt nog vann! Det bevisar ju att man kan ha tur i både kärlek och spel.

Lördagen spenderades med min Bebi. Vi var hemma hos Kennys farfar för middag och därefter åkte vi hem till honom för en mysig lördagskväll med fina låtar spelandes och tårar som rann. Underbart. Det är där, hemma hos dig, i din famn med dina armar om mig som jag trivs allra bäst. <3

Denna dagen var likadan, med en massa underbart mys!

Imorgon börjar skolan igen, med en massa dans och en onsdag som jag går i skolan till typ sex. Så är det att vara proffesionell dansare.. Not.


7/4 -10


God morgon!

Nej, jag borde inte sitta vid datorn. Jo, jag borde vara i skolan. Men vet ni? Jag har blivit lite mer sjuk än innan .. Igår så började det med att jag hade lite ont i halsen och fick sen kramper i magen, vilket inte alls var kul! Lite bättre igårkväll , kanske för att Bebi fick mig att tänka på annat, men imorse så var min röst helt fucked up. Eller rättare sagt sent i gårkväll så fungerade den inte som den skulle.
Magont har jag också fortfarande men det är lite bättre än vad det var igår vilket är bra! Dock så är halsen och min snoriga näsa inte rolig!

Dock så måste jag till skolan i eftermiddag , eller jag måste åka vid elva, för att vi har slutproduktion vilket jag absolut inte kan missa då vi bara har tre veckor på oss tills föreställningarna. Jag hoppas vi hinner!

Nu ska jag tvinga mamma köpa strepsils till mig medan jag går upp och fixar mig och klär på mig.

Hoppas ni har en bra dag och att ni inte är forkylda och sjuka såhär när våren börjar titta fram. Puss!




Bebi, fan vad du är bäst!
Jag älskar dig, mest
<3

Alice i Underlandet!



Igår var mamma och jag på bio och såg Alice i Underlandet. Jag fick det i födelsedagspresent men vi hade båda ont om tid i Mars så nu äntligen kom vi igår för att titta!

Något som aldrig hänt mig någon av de gånger jag varit på bio är att filmen hackat och att de haft problem med bilden. Men någon gång ska vara den första och det var precis vad som hände igår! På biografen i Lund har de nyligen köpt in 3D vilket antagligen gjorde att det dampade.. Alltså tio minuter in i filmen så hänger sig filmen (innan dess fick man stå ut med suddig text och suddig bakgrund) och sedan lägga filmen av. Många sura miner men de meddelar att vi får se om filmen från början igen. Tack för det!



Ska man på bio, ska man slå på stort - Hollywoodmeny
Stor popcorn och två stora läsk.
Nästan en liter cola , jag kan berätta att jag drack upp hela min!
Haha!



I och med att det var 3D, så fick man heta brillor!
Mamma och jag !



Nej ni. Nu ska jag fortsätta med min jäkla projektrapport. Den ska vara klar på fredag. Plus att jag har muntligt nationellt prov i Svenska B nästa måndag. Score!

"Dagens outfit"


Japp, även jag kan slänga in en dagens outfit. Bara för att jag kände mig cool, eller typ som Alice i Underlandet. Eller ja, kasnke bara cool? Vad vet jag ;)




Ganska coolt/sött eller?
Aja, jag gillar de iaf :)


GLAD PÅSK!



nu ska jag snart hem till mormor och äta påskäckelmat.. Men jag är snyggt klädd iaf :D

2/4 -10

God morgon!

Hoppas att allt är bra med er, för allt är bra med mig! Jag sitter hemma hos min bebi och så tvingade han mig att blogga lite så jag får väl lyda order?
Igår så var jag och Kenny på Center Syd, jag skulle lämna in cv i lite olika butiker men så inser Kenny att jag glömt ändra min ålder i cv:na vilket leder till att jag inte kunde lämna in något så istället så fick vi hjälpa mamma och handla!
Väl hemma igen så åkte vi hem till Kenny, på bussen insåg jag dock att jag glömt min loggbok (jag skulle plugga lite med han tränade) vilket ledde till att jag hann vara hemma hos bebi i tio minuter innan jag fick åka hem igen. Lönt? Nej! Hahah, så hem om och möta mamma på stationen som hade min loggbok och sedan ta samma buss tillbaka!
Plugga och äta lite godis hann jag göra i typ en halvtimme, sedan kom Kenny ner från gymmet och myste med mig! Vi (läs: Kenny) lagade god mat , lax och pasta med hollandiesås! Mycket gott! Efter det såg vi Fame men ja, den var inte så jättebra så vi stängde av efter halva och myste en massa istället! Inte fel!! :D
Myste lite nu på morgonen med , vilket inte är helt fel! Vid halv två ska jag ta bussen hem igen för att sen ikväll åka in till Hbg för lite förfest med Maddisen och sedan Cardinal eller Tivoli!
Glad Påsk :D

RSS 2.0