28/2 - 10



Hej!

Nu har jag lite tid över att blogga på  , så jag gör en liten snabb uppdatering nu !

Dagen började med att jag vaknade ganska tidigt, runt halv tio och det blev en slö förmiddag framför tvn. Lite efter tolv begav jag och mamma oss till Helsingborg för att dansa. Pappa är sjuk idag (eller ja, han har en hemsk migrän) så han kunde tyvärr inte följa med. Men jag och mamma åkte i allafall!
Åkte en snabbis inom Väla på väg hem för att inhandla lite nytt smink till Jessica, mamma och mig. Mamma gav mig ett puder, hihi ! Snäll hon är!!

Agerat kock har jag också gjort idag! Bakat pizza med en maaaassa ananas! Resten av familjen har redan ätit , men jag väntar på min älskling som kommer om typ en halvtimme - så ska han och jag äta då. Hoppas min finis skyndar sig hit för lilla jag är väldigt hungrig! Skynda dig älskling ;) haha.

Nej, nu ska jag avsluta här och hitta på något annat. Ni lär inte höra mer från mgi ikväll så jag ska spendera kvällen med Kenny och pussas en massa med honom! Mys = lovely!

Skola imorgon, och det ska väl bli ganska roligt! :)

Psykisk misshandel..


Blä vad jag vill ha skor.. På vinterhalvåret är jag knappt sugen på att köpa skor men nu när alla vårskor kommer in så bara ååååh, skogalen Jénny bara vill ha flera och flera!!

Har nu hittat en massa finisar från Nelly.com som jag verkligen hade velat se på mina fötter och det stör mig att jag inte är rik. Jag hade nästan seriöst gjort vad som helst för att ha en massa snyggingar nu till våren!



ett par nya converse och ett par heels hade inte suttit fel.
Dessa heelsen hade jag dock inte kunnat gå i tror jag då klacken är smal.. :(



Åååh, dessa stövletter är verkligen to die for!
Och sådana där Gladiatorsandaler har jag velat ha i snart ett år..
Dock helst i brun, men dessa i svart var ju också sjukt fina!!



eller dessa stövletter, helst de till höger...

Eller dessa, från Have2have.se



D
et är fan inte lätt att älska skor,
älska klackar med feta platåer
älska snygga skor..


Någon snäll, rik och generös människa som vill köpa skor
till mig i födelsedagspresent? (A)





Anna Bergendahl!



En underbar röst. En fin låt. Åh, det var helt oväntat men så glädjande! Wohow!






Synd att inte Sibel gick vidare dock.. Nu hejar jag på Pernilla och Jöback (eller Bögback som jag precis kom på.. HAHA)


Kväll..



Hej på er!

Ligger i sängen nu och tar det lungt, vilket är väldigt skönt! Min sötnos bloggade ju lite i morse som ni kanske  sett, haha! Gulligt av honom!

Spenderade som sagt hela gårdagen och morgonen hos min älskling och det var minst sagt, spännande. Haha! Tänker inte gå in på något här men lite spännande var det! Mysigt också såklart! Jag utnämndes både till Prinsessa och lekledare! haha !

Morgonen var mycket mysig och underbar! Vid två fick jag tyvärr ta bussen hem för jag och min familj skulle hem till Farmor som fyller år. Eller ja, hon fyller år imorgon men vi kan inte komma på hennes kalas imorgon så fick vi komma idag istället så det blev mat iform av rostbiff och potatissallad och sen lite tårta till efterrätt! Mycket gott!

Farmor, hon har en sådan här digital fotoram ni vet? Hon fick den i julklapp av mina kusiner där de lagt in bilder så idag så fyllde jag på minneskortet med lite fler bilder till henne. Vissa helt störda på mina syskon och mig samt hela familjen! Hon blev jätteglad när jag en timme senare kom tillbaka med nya fina bilder! Nu fick hon ju något att titta på ikväll!

Ikväll så ska jag inte göra ett skit faktiskt. Kolla på Mello och äta chips? Haha! Låter som en skön och oansträngande lördagskväll! Lite Paradise Hotel-tittande ikväll blir det nog också!

Hoppas Ni haft en bra lördag!

27/2-10

Nu sitter Jénny här bredvid mig, och vi har precis vaknat :)
Senare idag ska hon till sin farmor på lite kalas :D
cha cha!
-Älskar jénny <3

Godmorgon!



Eller godmorgon är det inte för mig, men det är det kasnke för vissa som läser? Tyvärr vaknade jag tidigt idag, brukar ha en tendens till det när jag somnat alldeles för sent..  Somnar jag innan tolv kan jag sova till tio - halv elva, men somnar jag efter tolv vaknar jag vid typ halv nio - nio. Skumt va? Ingen aning om varför det blir så men som ni kasnke förstår då så gick jag och la mig efter tolv igår (närmare ett faktiskt) och så vaknade jag halv nio - trött men kunde inte somna om. Typsikt! Men jag la endå kvar i sängen i typ en timme bara för att vila ut lite till i alla fall!


Frukost sen, då jag gav mig själv en vitamin-boost i form av banan och kiwi i corn flakesen med svartvinbärsjuice till det - vilket gav mig energi att gå ut och gå en runda i snön! Dock var det sjukt jobbigt då snön på vissa ställen smälte och var slask istället vilket gjorde så att man gled bakåt. Haha, två steg fram, ett bak typ.


Nu ska jag snart gå upp i duschen och senare fixa mig lite för i eftermiddag ska jag till banken för att betala Costa Brava-resan och efter det ska jag antagligen hem till min älskade pojkvän för lite fredagsmys! Låter som en bra dag! Men först ska jag äta upp mina pistachnötter - sjukt underbart gott!

Hoppas ni får en trevlig fredag
!

God kväll!



Hur mår ni? Idag mår jag faktiskt bra, humöret svänger lite som det vill som vanligt. Tror att det är depp-monstret som spökar på grund av snön och mörkret. Jag mår liksom alltid bra på våren och sommaren men under hösten och vintern kommer det alltid någon slags depp-tid smygandes fram och tynger en. Speciellt när jag är ensam.

Idag sitter jag helt själv i min stora säng. Men jag mår bra. Det är positivt! Dock måste jag faktiskt påpeka att det är väldigt tråkigt att sitta här helt ensam, utan en pojkvän att pussa på eller som håller om en. Man blir faktiskt lite bortskämd när man haft honom nära två kvällar i rad. Då känner man sig ensam.. Det enda positiva är dock att man får en stor säng för sig själv och ingen som snyltar antingen kuddar eller täcken från en. Men det finns ju samtidigt ingen axel att ligga på, ingen varm kropp bredvid, ingen som snor min kudde eller täcket, ingen som lägger sin arm runt mig, ingen som viskar i mitt öra att han älskar mig och ingen som pussar mig på morgonen och drar sina fingrar genom mitt hår för att få mig att vakna.. Vill ha dig här.. <3

Som sagt, jag sitter här själv och har nyss färgat håret. Det är fortfarande blött än så jag kan inte tala om för er hur färgen blev. Möjligtvis samma, lite mörkare nu i början innan resterna försvunnit. Men om några dagar är nog färgen densamma dock! Är faktiskt glad att jag färgade mitt hår mörkt förra hösten. Tycker att det passar mig mycket bättre att vara mörkhårig. Visst att det blonda var ganska fint, men det var ett helvete att färga och topparna slets som jag vet inte vad.
Vad tycker du? Passade jag bättre i blondt eller är framhäver det bruna håret mitt ansikte bättre? Jag personligen tycker ju som sagt att färgen jag har nu är snyggare!

Nej, vet ni vad. Nu ska jag sluta skriva och se några avsnitt av Paradise Hotel DK ! :)

25/2 - 10

God morgon!



Jag är uppe tidigt idag, är hemma hos min Älskling och han väckte mig ganska tidigt, haha! Så ja , nu har vi hunnit mysa en massa vilket vi även gjorde igår. Underbart!!

Snart ska vi nog gå och äta frukost och efter det mysa lite till. Dock blir jag nog utslängd om några timmar då älskling ska upp och träna :( . Taskigt, haha ;)


Men jag lever, och idag mår jag bra - ifall ni ville veta ! Bloggar senare idag. Puss :D






?



Undrar ni också ibland varför humöret ibland svackar, man känner tårarna bränna bakom ögonlocket och man känner sig allmänt nere - men man vet inte varför?


24/2 -10



Hejhej!

Igår så var jag i Kristianstad och träffade Emma! Blev lite prat om sjuka minnen från förra sommaren och så. Rundor på stan där vi båda två blev helt lyckliga efter att jag hittat mina skor som jag letat efter i ett halvår (de i förra inlägget) och Emma hittade en fin lila jacka som hon letat efter ett tag! Emma köpte även blåa och balla solglasögon! Hahah, att dom var blåa och balla fick jag höra ett antal gånger, hhahah! Vi köpte även coola nagellack och nagellacksremover!

Så igår hade jag en trevlig dag i Kristianstad och senare på kvällen kom Kenny hit och myste med mig!!

Min älskling åkte tyvärr hem vid tolv idag för att han skulle träna så efter det var jag och mamma ute och gick. Lite mer än 50 procent av vägen låg under 20-30 cm's snö som man sjönk ner i vilket gjorde det hundra gånger jobbigare att gå! Efter halva rundan var jag lika trött som när jag gått hela! Hahah! Motion fick vi iallafall då vi var helt slut när vi kom in igen!

Nej, nu ska jag avsluta här. Forsätta halvtitta på Vänner och bara chilla! Hoppas alla som läser får en bra dag. Pusspuss! :)

Är ägare till de snyggaste skorna !




sjukligt översnygga!
Halva priset på Scorett!
450 kronor fattigare
Ett par älsklingar rikare ;)

Egopics


Bilderna på hur sminkningen blev är ganska så suddiga..
Man ser inte så bra men jag bjuder på lite bilder endå!




man ser ju bäst på den första bilden,
men min sotning var snyggare än vad den ser ut ;) hahaha
nackdelen med de skuggade ögonbrynen var att jag riktigt såg hur ojämna de var 8)...
men efter detta kunde jag inte vara seriös längre..





Asså, det är inte lätt att vara allmänt störd ;)

22/2 -10


Hejhej!

Nu har jag precis sett några avsnitt av Paradise Hotel Danmark, helt beroende av det ! Haha, inte lätt!

Dagen har jag tillbringat i Malmö med min syster där jag lämnat cv och så shoppade vi lite! Dock så är många butiksbiträden sura och vill inte ta emot cv för att det bara "läggs på hög" och så snäser de till att man ska söka via nätet.. Känns som om man kunde sagt det lite trevligare dock.. Sökte dock på Bikbok där tjejen i kassan var jättetrevlig och ville att jag skulle lämna cv och vi pratade ett litet tag! Kändes positivt jämfört med de andra sura butiksbiträdena!

Fick med mig lite plagg hem faktiskt! Ska ut två dagar innan min födelsedag då jag halvt om halvt firar den så jag har fixat kläderna tills dess. Lite småsexigt faktiskt! ;)



vitt halvtransparent linne från Monki, Bustier från Lindex och halsband från Bikbok!
Köpte även smink tillsammans med Jessica, ögonskugga som man kan sota med och ögonbrynsskugga!

Fast på förfesten slänger jag en kavaj över,
så att det inte blir lika avklätt! På benen kommer de antingen bli lackleggings eller jeansleggings
(svarta) .

Nu ska ni få se den oerhört snygga ryggen!



Lite suddigt dock..
Men så blir det nog med nitskärp till och så ska jag fästa tröjan lite vid bustiern fram,
vill inte visa brösten.. Men ryggen har jag däremot inga problem att visa..
Lite småsexigt sådär?


Måste bara berätta att jag höll på att jubla i provrummet inne på Lindex när jag kunde ta en större bh-storlek än vanligt (kom inte med att bh:n är mindre i storlek..). Ni anar inte vilken glädje det var för mig, platt som en planka, att kunna fylla ut en b-kupa! Det var dagens bästa!!

Nej, nu ska jag fortsätta med min testsminkning. Sen kasnke ni får en bild om ni vill! Har för första gången i mitt liv fyllt i mina ögonbryn med en ögonbrynsskugga. Så det ser lite annorlunda ut. Jag ser vuxnare ut.. Haha!

Green day!








Green Day på Ullevi
den 5e juni!!!

WOHOW! :D

Update om helgen!



Hej på er!

Nu var det längesen jag bloggade ordentligt, tänkte uppdatera igår men då fungerade inte blogg.se att logga in på och när det sen väl fungerade var jag för trött för att orka blogga! Men nu ska ni få er en ordentlig update om helgen!

I fredags var jag ju som jag berättat innan hos min baby och myste vilket var helt underbart. Finns inget mysigare än att somna och vakna upp bredvid den man älskar! Så lördagsmorgonen tillbringades hos Kenny innan jag åkte hem vid tolv för att hjälpa till att städa och fixa mig.
Vid två kom gästerna och även min Älskling! Blev lite fika och tårta (tårtan var sjukt god förresten!), och lite extra klirr i kassan!

Gunnel (min faster) hade med sig provklänningen till min balklänning som hon hade sytt om lite sen första provningen och den satt mycket fint! Nu skulle det dröja ungefär en månad tills jag fick se min riktiga klänning. Kan inte säga annat än att jag längtar!!

På lördagskvällen så stannade min finis kvar hos mig och vi myste lite och tittade på Melodifestivalen! Jag måste säga att jag älskade Darin's låt! Den var sjukt bra!

Igår blev det som vanligt dans med vårt projektarbete och det gick sjukt bra! Var inte så många denna gången så vi riktigt gick igenom allting så att våra dansare skulle vara säkra på stegen! Det roligaste är att se att de utvecklas för varje gång, liksom, pappa som var helt taktlös i början till att nu nästan hänga med i alla steg! Coolt faktiskt!

Vill ni förresten veta något kul? Min älskling fixade min dator lite på lördagskvällen och söndagmorgonen så nu har jag antivirus program (för första gången på typ ett och ett halvt år) plus att han snabbat upp den så ni som tyckte att min dator var slö innan kan jag informera om att nu går det till och med att titta på webb-tv i fullskärm! Rena lyxen för mig ska ni veta! Paradise Hotel Danmark gick varmt hos mig igår!

Nej, nu ska jag avsluta här och gå ner och se om jag hittar något gott till frukost! Puss! :)

Såhär hade jag velat se ut på Costa Brava!






En sen kväll när man ska ut och äta. Kanske innan man ska ut och festa eller en kväll då man bara
ska ta det lugnt, äta lite och sen ta en runda på stranden.

En baddräkt under shortsen och till det höga gladiatorskor!
Vill ha sådana gladiatorskor!!

19/2 - 10

Hej!

Sitter hemma hos min älskling och väntar på att han ska äta klart och komma tillbaka till mig. Så då tänkte jag passa på att blogga lite. Har varit lite halvdeprimerad och på dåligt humör de senaste dagarna, därav den kassa uppdateringen. Hoppas ni har förstående!
Ikväll så blir det en massa mys med my love! Blir nog lite film, chips  & dippa och lite sånt. Mycket mysigt!!
Imorgon blir det kalas för mig, mamma och Jessica eftersom dom har fyllt år och jag ska fylla! Bakade lite kakor och sånt i eftermiddags. Roligast var när mamma trodde det var kaksmet spillt på ugnen så hon tar upp det med fingret och bara mmmh! Så när hon stoppar det i munnen så säger jag till henne att den är sånt flytande smör. Hahaha, ni skulle bara veta hur mycket jag och Jessica skrattade och hur mycket vi mobbade henne för det sen! Ahah!  Längtar dock till tårtan imorgon - nötbotten med marsipan. MUMS!!
Nej, nu ska jag invänta min Kennsa och sen ge honom en fet puss när han kommer tillbaks! Ha en fin fredagskväll!

åtta månader



Jénny & Kenny har varit tillsammans åtta månader idag.
Du är bäst, du är fin och du är min.
Jag älskar dig mest älskling.
Vill alltid ha dig hos mig.

 <3

 


18 februari 2010

Ungefär såhär, vill jag se ut nästa fest!





































Men jag hade hade en svart bustier istället under den halvtransparenta tröjan. Titta liksom in Clutchern, så galet snygg. Galet dyr också, då den är Jimmy Choo..  Men skorna.. Döda mig så snygga!! Och allt detta med stort halsband, stora ringar och lite nitar runt handleden. Ursnyggt!

17 Februari 2010



Ingen bra dag, och jag har ingen ork att blogga. Allt känns bara fel idag. En sjukt dålig dag!


Hoppas ni haft en bra onsdag iallafall!

16/2 -10


God kväller!

Idag blir det en sån här tvådagars update eftersom jag varit så dålig på att blogga på sistone..



Igår var det måndag vilket var en mycket chill dag! Hade två danslektioner med individuella valet, började med en ny ganska så cool dans! Lite jazzigt och showigt vilket är långt ifrån min hiphop/street-älskande grupps vanliga former. Men det artar sig! Den andra jobbar vi också mycket showigt med snabba rörelser. Me like! Inte lika roligt dock när andra inte är lika snabblärda eller rent av struntar i att komma så man sen måste gå igenom med dom.. Inte skoj alls!
Skolan slutade halv tolv men jag stannade kvar för att vänta på Sofie som slutade runt ett och under den tiden så skrev jag ut lite CV och tryckte ut cirka 25 stycken.. Haha, skolan blev lite rånade på papper!

När jag mötte upp Sofie begav vi oss ner till Knutan, där vi fick ett ytterst roligt samtal på Donken:

Killen i kassan: Ledig kassa!
Jénny skyndar sig fram och utbrister lite för glatt: Heej! Vilket leder till att jag börjar skratta lite.
*beställer*
Kassan: Var det något mer?
Jénny: Nej. ELLER JO!! Vänta nu.  En dipp.
Sofie: Ja, och så ska vi ta med maten. Jénn har nog glömt sin hjärna hemma idag..
Sofies tur att beställa
Sofie: Jag ska ha en vanlig fanta
Kassan: En helt vanlig fanta.
Jénny och Sofie brister ut i asgarv..
Kassan: Ja, ni var då lättroade!
Sofie: Ja, vi brukar få höra det!

Sen lekte vi blonda bimbosar hela vägen ner till tåget.. Hahah.. Det kanske inte låter så roligt, men det var det! Så tog vi lite bilder när vi satt och åt på tåget innan nästa stopp blev Lund!

Fulast bilden på mig? HAHAHAHA.

 

en helt vanlig fanta!

 

Väl i Lund tog vi en sväng inom Jättekul för att bli några hekto godis rikare och därefter nådde vi vårt mål för dagen, som var Nova Lund! Jag blev några cv fattigare och till min lycka hittade jag min studentklänning! I fel färg dock och möjligtvis i fel storlek. Men modellen var så snygg, och satt så jä*a (piip) fint och ja. Ååh, jag blev helt rörd. Aldrig har en klänning suttit så fint på mig! Vill ni se den? Okej, bara för att ni är så snälla. Men nu kommer den ju upp i fel färg, föreställ er den i vit istället ! ;)

 

<-- framsida baksida --->
japp där är ett "hål" i ryggen.

Men åh, den är typ (Som Sofie skulle sagt) "komochhjälpatttamigochdö"

Och nej, nu får ni inte köpa en likadan ;)

 


Senare på kvällen blev det en massa stress med min rapport som sedan äntligen blev inlämnad och efter det hem till my love för lite mys!

Imorse vaknade jag upp vid älsklingens sida vilket var mycket mysigt! Sen skola med fortsatt jobb med danserna på individuella valet och lite genomgång inför Svenska Nationella och sådant..

Nu ska jag nanna, men först bjuda på en oerhört het bild på mig . Tänk vad roligt man kan ha med blött hår, solglasögon och läppstift.



Cause the party don't start til I walk in ;)

15/2 - 10



 Hej!

 
Jag sitter i skolan , har precis skrivit om mina cv och nu väntar jag på att min kära vän SuffPuff ska sluta .. Blir en snabb update nu för det finns folk som väntar på en ledig dator ...

  Men ja, jag lever och jag ska söka jobb. Pusspuss!

Mysig helg med pojkvännen!



Iomed rubriken kanske ni förstår att jag inte haft så mycket tid över till att blogga?


I fredagskväll kom Kenny hit och vi myste en massa och bara hade det underbart. Vi bestämde oss också för att fira alla hjärtans dag på lördagen istället för idag då restaurangen vi skulle äta på inte hade öppet på söndagar..  Så igår ( lördags) så åkte jag och min älskling och åt kinamat på den nya resturangen i Svalöv. De hade mycket god mat, men de hade väldigt svårt med det svenska språket vilket ledde till att våra beställningar blev lite fel. Jag ville inte ha friterad kyckling utan stekt (vilket jag sa) eftersom jag oftast inte tål frityren och Kenny skulle få stekta nudlar.. Jag fick friterad kyckling och min älskling fick inga nudlar... Haha, men jordnötssåsen var mycket god och vi hade det väldigt mysigt!

Efter vår middag åkte vi hem till mig, där vi var hemma själva. Tände en massa ljus och kollade först lite på en film och sedan på Melodifestivalen. Sjukt mysigt hade vi!!

Min älskling är bäst! Kenny, jag älskar dig mest!!



Mysigt va?





The world's greatest! <3


14/2 -10



Ska blogga lite ordentligt med uppdatering om helgen ikväll. Nu måste jag plugga , så jag tänkte mest bara berätta att jag lever!

Och förresten, Happy Valentine's Day! <3

TIPS FRÅN COACHEN!



Japp, nu är det min tur att komma med lite tips! Efter att ha fått ett väldigt glatt sms från Baloo tänkte jag berätta för världen om mitt hårs nya älskling(-ar) .

För några veckor sen så började jag använda Syoss Leave In Spray, Shine Boost . Det är ungefär som en hårinpackning som man sprutar i håret och som man sedan låter vara kvar i håret utan att tvätta ur det. Pricken på i så gör det håret väldigt glansigt ut, a lá Hollywood hår! Det blänker så fint i håret och dessutom gör det underverk för slitna toppar. Mina gick från rishögar till "inte så farligt slitna". Vilket är toppen!
På sprayet står det att man ska spruta i det på vått hår men jag kör mitt ungefär två gånger om dagen - då även på torrt hår och det fungerar utmärkt!

Alltså rekommenderar jag verkligen det här sprayet! Så har ni slitna toppar men inte vill klippa håret, prova!


Sen har jag ännu en produkt jag vill höja till skyarna! Det är Proffs Dry Shampoo!! Om ni liksom jag vet att schamponeringar var och varannan dag sliter på håret men inte kan tvätta det mer sällan för då blir håret alldeles fettigt och äckligt.
Då ska ni prova Torrshampoo! Genom att spraya i det i hårbotten ( & där håret oftast blir fett) så förvandlas det feta håret omedelbart till fint hår som ser nytvättat ut! Då kan man tvätta håret mer sällan vilket också gör underverk för rishögar till hår!

Det är ju rekomenderat att inte tvätta sitt hår med är tre gånger i veckan, vilket då är fullt möjligt med torrshampoot. Mitt bästa köp på länge (förutom mina solglasögon d) . Och nej, man behöver inte duscha BARA tre gånger i veckan. Jag duschar varje dag, blöter ner håret någon dag eller sätter upp det i en tofs på huvudet.

Lite tips från Coachen, hoppas ni gillade det!




12/2 -10


God kväll!

Nu har jag hittat lite tid för att blogga idag. Skriva av mig lite är inte helt fel! Idag så tog jag mig en ledig dag, orkade inte till skolan idag. Eller ja, Kenny var ledig så då bestämde jag mig för att sjukanmäla mig så vi kunde sova ut lite och ha en mysig dag tillsammans!

Jag lovar, det var väldigt skönt att inte vara i skolan. Slippa gå upp klockan sex, slippa den Moderna dansen och slippa danshistorian. Slippa åka tåg som alltid är försenade. Dessutom fick jag mig en välbehövlig sovmorgon (även om jag vaknade typ åtta..) .  Blev en massa mys sådär på morgonkvisten vilket gör en mycket glad och lycklig! Efter det så tog vi oss upp till Hälsomagasinet och tränade lite. Kan lova att min kropp var ganska så död efter det! Benen och armarna fick sig en rejäl omgång. Ingen träningsvärk än men det kommer nog! Det var faktiskt sjukt kul, plus att jag hade en väldigt snygg personlig tränare ;) .

Ska nog skaffa gymkort sen tror jag. Dock så är det ganska dyrt så jag får spara lite pengar..

När vi tränat så blev det till att ligga i soffan och titta på Twilight och senare blev det även hemfärd tyvärr.. Hemma har jag i stort sett inte gjort ett skit.. Jag väntar på att Älsklingen ska komma hit till mig nu ikväll och mysa lite. Måste nog snart gå upp och duscha och fixa mig lite så jag är fräsch och luktar gott när min snygging kommer!

Ha en bra fredagskväll allihopa!

11/2 - 10 (detta skulle egentligen upp igår...)

God kväll!

Sitter hemma hos min älskling och tog mig friheten att uppdatera lite! Så busigt av mig ;) .
Det har varit en fett chill dag idag. Haft projektarbetsdag där vi jobbat med vårt projektarbete hela dagen. Påbörjat dans nummer tre och kommit en bit på den. Annars så orkade vi inte göra så mycket. Vi orkade inte anstränga oss i onödan precis!
Senare på dagen så gick jag, Madde och Elin ner till en Utbildningsmässa nere på Campus i Helsingborg där några av Sveriges högskolor hade bord med broschyrer där man fick reda på information om skolorna. Jag fick inte ut så mycket av det för det fanns inte något som intresserade mig .. Men dom hade gott godis .. Vi blev typ lite halvt mobbade av en kille som höll i något bord där man kunde testa sitt IQ genom att försöka lösa ut olika saker från varandra. Vi klarade såklart inte det.. Haha!

Fick även en liten lapp av en tjej om att jag skulle ställa mig i bostadskö till studentlägenhet i Stockholm och Göteborg. För om jag sen ville plugga där om några år så kunde jag nästan vara garanterad en lägenhet vilket lät helt perfekt! Vet ju inte riktigt om jag vill plugga vidare eller vad jag ska göra, och då är det ju bra att ha en lägenhet fall i fall!

Som sagt, detta inlägget skulle upp igår. Men Kennys internet la av så det kom aldrig så långt! Men nu får ni det!



Grattis Mamma!






Min söta mamma fyller år idag!
Grattis!!
Jag älskar dig !
<3

Alla Hjärtans Dag



Jag har alltid hatat denna dagen. Vart eviga år har jag gått förbi denna dagen som singel, hatat alla som älskat denna dagen. Stört mig på alla som hade pojkvän som de kunde åka hem till, som de fick rosor av, åt på resturang med och sen myste med. Jag undrade alltid varför det aldrig var min tur, varför det aldrig var jag som fick rosorna, som fick gå med sin älskade på resturang eller hade någon att mysa med.

På söndag har jag det och jag är lyckligast!

Men vad jag vill ha sagt är att man borde inte vara deprimerad och ledsen på alla hjärtans dag, för som det heter ALLA hjärtans. Alla har inte en pojkvän/flickvän/sambo/man/fru . Men alla ha en familj som älskar en, vänner som älskar en. Bästa vänner som kanske betyder allt för en. För visst kan man mysa med sin allra bästa vän, skratta och umgås och ha roligt. Man kan skicka ett brev/maila/sms till alla som betyder något för en.

Men i år ska jag inte fira alla hjärtans dag ensam, utan för första gången i hela mitt liv har jag en underbar pojkvän vid min sida. Någon att skänka lite extra kärlek just denna dag. Även om alla dag ska vara fyllda av all slags kärlek som känns det lite som att Alla <3 dag borde firas och sprida lite extra kärlek!

Jag kunde aldrig drömma om att hitta en såhär fin kärlek, någon som älskar mig för den jag är. Som betyder så underbart mycket för mig och som jag älskar mer än något. Kenny Peter Nilsson, du är den enda ! <3




Rosor måste vara något av det
finaste man kan få?






nästan ett år sen.
början på det bästa som hänt mig .
Jag älskar dig Kenny, mest!
<3<3

10/2 -10



God kväll!

Hur är det mer er läsare? Ifall ni undrar hur jag mår så mår jag fint! Lite trött och halvhängig. Åt dåligt i skolan idag så jag har haft ont i magen och varit lite trött. Men jag lever i alla fall och det är det som är huvudsaken!

Det har varit en bra dag, vaknade upp bredvid min Kenny så dagen kunde inte börjat bättre! En varm kropp bredvid sig som håller om en, det är det bästa som finns!

Skolan idag var också chill. Först en lååång lektion där vi såg en rytmikfilm, analyserade och såg den sen en gång till.. Inte så skoj.. Efter det blev det jazz med Anja, tycker egentligen att hennes lektioner är ganska svåra men idag kändes det som om det gick bra. Anja var inte sur i allafall och det var skönt! Började på en ny dans också och det gick bra, hade lite svårt att komma in i det bara.. Haha!
Efter lunchen (som bestod av lite potatismos...) blev det lite jobb med slutproduktionen, som nog kommer bli grym! Vill inte avslöja för mycket ifall någon har lust att komma och kolla sen. Men om ni vill kolla, det är i slutet av april, så kan ni ju säga till så kan jag fixa så ni kan få komma och titta på mig!

Vet ni? Jag har faktiskt pluggat lite idag. Inte så mycket men lite har jag skrivit på min rapport. Blir väl att skriva lite varje dag nu så jag blir klar tills på tisdag !

Nu ska jag fortsätta kika på 2½ men och äta upp det sista godiset ( och jag som hade nyttig vecka ..? ) ..

Gott!

De senaste dagarna i stora drag



FREDAG:

Myskväll med min älskling men en massa tända ljus, film och pussar!

LÖRDAG:

Vaknade upp bredvid min Älskling, vilket är det bästa som finns! Mys upp i Halmstad sen med Skånetöserna & Christina och Sara! Blev Mello med vääldigt nervös vänner, glädjetjut från deras sida. Jag filmade dom så jag täntke bjussa på den sist i inlägget. Bara så att ni som inte är fans ska veta hur det är att vara det. Söta är dom! Haha!

Lördagens bästa och tröttaste citat:
Jag skulle förklara filmen "How to lose a guy in ten days" .
Jénny: How to lose a gay in ten days..
Emma: Ja för det är svårare att bli av med dom än med andra människor?
Jénny: Ja, dom liksom suger sig fast.

Detta ledde till asgarv och nej, det skulle inte låta så som det lät!

SÖNDAG:

Jag och Baloo gick upp tidigt, hon bad mig väcka henne så jag skakade typ sönder henne.. Hahha! Tåget hem vid elva iallafall, hade sen projektarbetet med våra danslektioner som gick mycket bra!

På kvällen åkte jag hem till min Älskling och hade det sjukt mysigt! (A)

MÅNDAG:

Imorse så vaknade jag och Kenny först när klockan ringde vid 6, sen stänger min söta pojkvän av snoozen för vi trodde att vi inte skulle somna om - vilket leder till att vi somnar om. När vaknar vi då? Jo, fem minuter innan vi skulle gå till bussen. Först så täntke vi strunta i bussen men ja, jag har ju dans på morgonen och kan verkligen inte missa den så det blev upp snabbt som attan, slänga på sig kläderna, borsta tänderna och sen sticka!

Men vi hann och hade en mysig bussresa tillsammans till Landskrona där vi sen tyvärr fick säga hejdå och jag fortsätta till Helsingborg. Där väntade två danslektioner som typ gick åt helvete och sen hem igen.

Hemma vid ett och efter det har jag i stort sätt inte gjort något viktigt. Sovit , suttit vid datorn och pluggat lite. Nu ska jag lägga upp tre bilder till er och en video. Efter det slipper ni höra mer från mig ikväll! :)

Puss!





Trötta vänner! Här var jag och Baloo färdiga för att åka och då låg
Emma och Sofie kvar och sov !



Mina nya brills. Coola va? ;)



Original Video - More videos at TinyPic

8/2 10



God kväll!

Nu sitter jag här framför datorn och försöker plugga lite. Det går inte så bra för jag har sjukt svårt med att koncentrera mig! Mer än vanligt då. Hade allt varit som vanligt så hade jag försökt skärpa mig och göra något vettigt av det. Men det går inte idag. Vill ni veta varför? Jag har så sjuk jävla huvudvärk! Har knarkat ner mig med två alvedon men inte fan hjälpte det..
Vill bara lägga mig ner, blunda och bli av med den. Men det går inte eftersom jag måste ha börjat på min rapport i svenska/religion till imorgon, annars kommer min lärare få damp på mig.. Fast ja, nu letar jag väl mest fakta så kan jag jobba på lektionen imorgon. Det låter bra.



Uppdaterar mer sen, för jag o-r-k-a-r inte nu!

7/2 -10

Jag fyller 19 om exakt en månad. Fett.. Fan vad gammal jag är !

Har haft en bra lördag uppe i Halmstad, bilder kommer lite senare när jag bett Baloo skicka och så kommer det även en video senare på mina smått nervösa vänner inför framställandet av rösterna. Hahah!
Just nu är jag hemma hos min Kenny, så jag tänkte inte dra några långa historier här. Mest bara så att ni vet att jag fortarande lever ! ;)
Haft en bra helg? :D

6/2 -10



Hejhej!

Just nu sitter jag hemma hos Christina och tänkte uppdatera lite smått!

Igårkväll hade jag en riktigt mysig kväll med världens bästa pojkvän! En massa tända ljus, film, godis och en massa pussandes! Helt underbart!

Efter att ha vaknat upp med en fin pojkvän bredvid mig så blev till att packa och fixa mig och vid tio ta tåget till Lund. På tåget mötte jag upp Sofie och senare i Lund även Emma. Fördrev lite tid i Lund och timmen senare tog vi tåget till Halmstad där Baloo mötte oss på tåget.

Väl i Halmstad gick vi lite i stan. Jag köpte äntligen solglasögon! Även ett torrschampoo och så köpte vi tillsammans presenter till Sara som fyllde år igår! Vi har precis firat henne med lite tårta och ikväll blir det Ola i Mello..

Nu ska jag gå och vara social igen! Ha en bra helg! Puss!

5/2 -10



Orkar inte blogga idag. Har ingen ork och är fett lättirriterad idag.. Tänkte bara berätta att jag fick MVG på min uppsats i Danshistoria, fett nöjd och glad över det!

4/2 - 10



Hej på er!

Allt bra? Själv är det ganska bra, sjukt trött bara. Endå så vaknade jag av mig själv imorse innan klockan hann ringa. Okej, inte helt av mig själv. Jag tror att faktorn att vara sjukt kissnödig med en pojkvän som vänder på en spelar in ganska mycket. Men aja, då hann det bli extra mycket mys istället för sömn vilket är positivt!!

Skolan idag var chill! Balett som första lektion vilket gick helt okej och efter det så hade vi slutproduktionsplanering. Jag är i kostymgruppen så jag får planera kläder och hjälpa till och sy lite och sånt. Passar mig utmärkt! Älskar ju att hålla på med kläder och sånt !

Slutade runt tre idag, och nu hemma har jag skrivit ihopa ett cv. Så nu ska jag bara hitta lite tid och en vänlig själ sen ska jag ut och söka massvis med jobb!! Sökte faktiskt ett jobb idag, de behövde extraarbetare på Max på Nova så jag sökte! Hade varit skönt att kasnke kunna dra in lite extrapengar nu innan Costa, Balen och Studenten ju! Håll tummarna nu.

Liksom, det jobbigaste är inte att söka jobben utan att skriva cv. Så nu kan jag söka jobb. Känner mig helt pepp på det nu!




På tal om något annat, har ni sett de chockerande bilderna på Kissie? Innan operationen utan smink? Oj, jävlar säger jag bara. Tänk hur mycket hon kan trolla med smink och photoshop? Det är sjukt.. Liksom, hon är f-u-l på dom bilderna? Jag tycker hon är ganska söt på de photoshoppade bilderna.. Men nu fick man ju verkligen den nakna sanningen. Hahah, fy fan!


Nej, nu ska jag avsluta här för snart väntar sängen på mig! Sussa lite nu och vila ut inför veckans sista skoldag! Sov gott allihopa, puss!

hemma hos älsklingen!

Hej!

Nu sitter jag hemma hos Kenny och det är väldigt mysigt. Just nu är han och duschar dock men sen så ska vi ha myskväll med lite godis och tända ljus . Mysfaktorn ligger på hög nivå!
I eftermiddags fick jag äntligen klart min läxa så nu är läsloggarna inskickade! Skönt . Nu ligger jag inte efter längre så nu är det bara rapporten jag ska börja på!
Hoppas tågen går imorgon, kan inte missa slutproduktionen imorgon.. Missade ju idag vilket känns hemskt. Hatar att inte få vara med och planera och bestämma.. Haha 8) . Dans hela dagen imorgon så det är inget man direkt vill missa..
Aja, nu ska jag gosa med min baby och pussas lite! Ha det bra allihopa, pusspuss!

3/2 - 10



Godmorgon!

Blev ingen skola för mig idag, för på grund av snökaoset var alla tåg till Helsingborg inställda enda fram till tolv så det kändes inte direkt lönt att åka dit. Hade det sen börjat snöa ännu mer hade jag kanske inte kommit hem och det hade ju inte varit speciellt kul! Räckte ju med att det kluddade igår som sagt!

Kändes lite drygt att gå upp vid sex, och först få sms om att tågen är inställda varpå jag går och lägger mig igen. Då får jag bara någon minut efter ett sms till där det står att tågen inte är inställda. Får gå upp igen och nästan enda borta på stationen ringer mamma och berättar att tågen är inställda och att jag kan gå hem igen. Typiskt.

Men en day-off låter helt suveränt i mina öron. Äntligen lite tid till att plugga igen och göra mina läsloggar! Sen ligger jag inte efter längre vilket hade varit underbart. Orkar inte plugga i tid men när jag ligger efter får jag dåligt samvete.. Det går inte riktigt ihopa eller hur?

Nu blir det då till att läsa ut boken, skriva mina läsloggar och sedan städa lite på rummet och i garderoben! Kan behövas så jag kan planera lite vad jag behöver till våren. Den känns ljusår härifrån men snart så kanske våren dyker upp! Har även planer på lite plagg som ska sys om.

Bloggar senare!  Pusspuss!

2/2 - 10



Hej på er!

Denna dagen har verkligen pendlat i humörstämningar lite fram och tillbaka. Från skratt till irritation. Från full energi till noll energi.

Det som har varit bra var väl att jag fick MVG på musikprovet, att min bokredovisning gick hyffsat. Det som har varit mindre bra var att jag var helt slut på danslektionerna, flummade bara och orkade knappt något och att den jävla fucking snön gör så att tågen strular! Jag satt fast i Ramlösa i 45 minuter.. Tack och lov hade jag Peder som sällskap! Så hemresan tog typ en och en halv timme... Roligt!! Nej, verkligen inte! Tiden fördrev vi genom att rita, ni vet det där den första personen ritar huvudet, nästa överkroppen, nästa underkroppen och sista ritar skorna? Haha, det satt vi och hade roligt åt ett tag och det här blev vår bästa gubbe!



Men nu är det final i Paradise hotel så nu kan jag inte blogga mer. Hörs imorgon!!

1/2 -10


  Hej!

 
Allt bra med er? Själv är det ganska bra, sjukt trött dock. Lite sömn i helgen och lite sömn natten till idag så då blir man trött. Skulle läst ut min bok idag, men klantan jag somnar såklart i boken efter lästa cirka 80 sidor. Ser jag det positivt så har jag bara 100 sidor kvar.. Men jag har "fejkat" ihop min bokredovisning genom att ha läst slutet på bokrecensioner på nätet .. Haha.. Men nu har jag min bokredovisning kvar, ska ha göra läsloggar på vad jag har läst så jag får säga att jag glömt dom hemma sen läsa ut boken imorgon och skriva läsloggarna då. Bra Jénny. Du är alltid ute i så god tid!
 
  Men vill ni veta något roligare? Jag fick MVG på mitt Nutida konst - musikprov! Sjukt stolt över mig själv att jag klarade fast jag bara pluggat lite ! Tror att Emma också fick MVG av någon anledning .. Haha!

  Nu ska jag snart åka med Pappa och Jessica till Eslöv. De ska träna Yoga och jag ska prova min balklänning, min faster har nu gjort den i lakan så ska vi måtta idag och så hur den sitter och sånt. Har även en ändring till henne, känns dumt att komma och peta med det känns ju bättre att jag kommer med mina ändringar så den blir som jag vill.. ? Aja, vi får se :) .

  Senare ikväll kommer Kenny älskling, blir lite firande av min syster också som blir 17 idag! Grattisgrattis!! Chokladpudding med vaniljsås. Lovely !

  Nej, nu ska jag snart sticka! Wish me good luck with the balklänning! Hoppas ni haft en bra måndag! Pusspuss!


RSS 2.0