22/1 -10


  Dagarna rullar på, tänk att snart så är januari slut? En månad närmare våren, en månad närmare Costa Brava och en månad närmare studenten och sommaren. Tiden går fort såhär på slutspurten. Hinner man ens blinka innan man står där på flaket, skrattar och skriker och tänker på att skolan är slut. Haha, kan vi inte sakta ner tiden lite så jag hinner njuta av denna sista tiden i skolan med alla underbara snack.. Blää, jag kommer nog sakna skolan, kanske inte skolan men gemenskapen med alla vänner.

  God morgon förresten! Jag har studiedag idag så jag sitter just nu och väntar på att min pojkvän ska komma hit. Han har precis slutat skolan så vi ska äta frukost tillsammans sen ska jag leka frisör och klippa hans hår. Önska mig lycka till och håll tummarna för det kan verkligen behövas! Haha! Aja, nu ska jag inte skrämma upp honom här, det kommer säkert gå bra !

   Sitter här helt ofixad i typ pyjamas men jag pallar inte fixa mig innan Kenny kommer, har fortfarande ont i ryggen. Jag satt antagligen konstigt i soffan igår så musklerna spänts på något ovant sätt så igår innan jag skulle lägga mig kände jag mig stelopererad för jag kunde knappt röra mig .. Inatt vaknade jag vid fyra, hade så sjukt ont att jag låg och grät och gick ner till mamma (hon har ju ont i sin rygg själv så hon är specialist på sånt) så jag fick en värmedyna på ryggen och två alvedon och sen sova på soffan så jag inte sjönk ner så mycket. Sängen gjorde att jag låg lite cp men i soffan gick det bra. Nu idag så är det lite bättre är helt spänd i hela ryggen så jag ska fjäska för Kenny lite så han kan massera lite lätt (A) . Låg på spikmattan ett tag och det hjälpte! Hoppas det blir bättre tills ikväll då jag ska iväg och festa! Men det är det nog... Haha! Det får det allt vara!

  nej, nu ska ja avsluta här och leta lite efter vår frisörsax och sen fixa frukost åt mig och Baby! Hoppas ni får en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0